ФИФА трудно ще спре наказанието на ЦСКА

11:04
ФИФА трудно ще спре наказанието на ЦСКА
ФИФА трудно ще спре наказателните процедури срещу ЦСКА на основание член 107 от своя правилник. Причината е, че процедурата по несъстоятелност не е стартирана, а писмата с наказанията вече са в България, информира "24 часа".
 
Червените могат да разчитат единствено на това, че искането за обявяване на клуба в несъстоятелност е от февруари, когато е насрочено и съдебното дело на 24 септември.
 
Датата, от която трябва да започне несъстоятелността, пък е 1 юли, което е, преди да се получат факсовете от световната централа. Ако това се приеме на заседанието, то синдикът може да обяви всяко едно плащане след тази дата за невалидно и да си го търси с нотариална покана. Отделно лицето, извършило плащането, в случая Александър Тодоров, подлежи на незабавна наказателна отговорност. Това е обяснено на ФИФА в писмото от клуба, като решението остава в централата от Цюрих.
 
Част от феновете на клуба стартираха проучване за политически проект, който да го подкрепи, защото сегашните депутати не правели нищо за клуба. Идеята възникна преди няколко месеца, но чак сега започва да набира популярност. 
 
Отделно стартира и петиция за сливането с Литекс, което било единственият път за спасение на отбора. По принцип няма кой да спре преместването на едно акционерно дружество в друг град, но все пак има и футболни правилници, които забраняват това. Подобно сливане може да се направи едва след няколко месеца.
 
Една от най-големите фракции в агитката на армейците - "Офанзива", се изгаври с директора на Левски Георги Иванов-Гонзо. Пратени му бяха учебници за 9-и клас, защото не го бил завършил. Това стана в първия учебен ден. В колета имало и бележка "Успех, Гонзо!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
16.09.2015 17:05

И тъй като се убедих , че има много спрял народ , та да поясня - може да си правиш схемичките и да взимаш такива маймуняци , ама в мярка по 4-5 на сезон , а не да ги докараш на веднъж една камара за да се нагушиш яката и после клуба да се чуди как да им оправя на всичките на куп неустойките

gerrard9000
16.09.2015 13:10

някои може ли да ми обясни как се бави дело за несъстоятелност вече над 2 години....как? това да не е разследване на самолетна катастрофа? то и те се разкриват по бързо...без коментар! всичко е такава бъркотия ... не знам просто. все едно мен да ме вкарат в стая пълна с разхвърлени документи и да ми кажат подреди ги по азбучен ред

RoSKo0o0
16.09.2015 12:59

Оф... аре закривайте. То да ти писне от неяснота... бахти смешната история, честно! Ама за всичко са си виновни, те... нито държавата, нито БФС, нито ФИФА, УЕФА, МЕФА... Левски и другите отбори също ще дойдат на това дередже. Купувайте си скапаните чернилки, уволнявайте ги, плащайте им неустойки и ташаци и това е... то да ти писне от простотии е.

night_wolf1984
16.09.2015 20:12

Много точно каза за Стойчо комисионната и за Титан,но забрави и фактора Лупи*smile*

El_Fenomeno_9
16.09.2015 17:03

Разликата е , че по едно време в ЦСКА бяха събрали сигурно над 20 човека ФИКТИВНИ трансфери , от тези 15-20 човека не знам дали всичките събраха 90 минути общо , това голяма вина има освен титани митани , но и Младенов , нагуши се и си би камшика , после се яви като спасител

night_wolf1984
16.09.2015 16:29

честно казано не ми се вярва това да се случи....при нас ситуацията беше друга Титан и Лупи умишлено източваха пари *smile*Сега тях да съдят да им конфисуват имуществото и да ги питам аз къде с*рат гладните.Всичките са за затвора до един....като почнеш от БФС до разни мутри..собственици на клубове*angry**angry**angry*

RoSKo0o0
16.09.2015 15:45

Как ли? Виж им последните попълнения... същите маймуни, които зимата ще си отидат и на тяхно място ще дойдат още маймуни, които лятото ще си отидат и така след 2-3 години като натрупаме дългове от 20 милиона ще видиш как ще ги последваме.

branimir3
16.09.2015 13:17

И как Левски ще отидат на тяхното дередже?