В Испания: Леванте спасява Лудогорец от Ангуло

10:24
В Испания: Леванте спасява Лудогорец от Ангуло
Испанският елитен Леванте може да спаси Лудогорец от колумбийския ляв защитник Брайън Ангуло. Според изданието "Ideal.es", цитирано от "Меридиан мая", треньорът на валенсианци Лукас Алкарас харесва много 26-го-дишния играч и ще направи всичко възможно да го привлече през зимата.
 
Леванте и Лудогорец вече са водили преговори за Ангуло през лятото, но в крайна сметка не са се разбрали. Алкарас е бил треньор на колумбиеца в Гранада и познава отлично неговите качества. "Ideal.es" съобщава, че той няма да струва много пари на испанците, тъй като договорът на Ангуло изтича през 2017 г., а освен това не попада в плановете на треньора на орлите Едуард Ераносян.
 
"Не бих се изненадал от трансфер на Ангуло в Леванте. Той е добър играч и голям професионалист", пише журналистът Серхио Йепес от андалусийското издание. В момента Ангуло е в родината си, тъй като неговият баща трябва да претърпи тежка операция. Той се води в неплатен отпуск. Левият защитник дойде в Разград през лятото на 2014 г., но въпреки всичките шансове, които му даваха треньорите, той така и не успя да докаже, че заслужава да е титуляр в Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация