Лесен успех за ПСЖ на старта (видео)

00:06
Лесен успех за ПСЖ на старта (видео)
ПСЖ започна с лесна победа участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига. Шампионите на Франция надиграха с 2:0 Малмьо ФФ в мач от Група "А" на надпреварата. Анхел Ди Мария отбеляза първия си гол за клуба още в началото на двубоя, а Единсон Кавани подпечата успеха на Пари Сен Жермен с втори гол. Двубоят бе по-специален за звездата на парижани Златан Ибрахимович, който излезе срещу родния си клуб. Шведът се отчете с технична асистенция с пета за второто попадение.

Резултатът бе открит още в четвъртата минута. Тогава Ди Мария нахлу в наказателното поле и след като събра няколко защитника около себе си прати технично топката в горния десен ъгъл на вратаря. До края на полувремето ПСЖ можеше да удвои преднината си, но Кавани не бе точен от чиста позиция. След почивката ПСЖ продължи да е по-активният тим на терена и в 61-ата минута достигна до втори гол. При едно центриране отляво Златан продължи технично с пета към Кавани, който с глава реализира.

Малко по-късно трети гол на ПСЖ бе отменен, тъй като уругваецът бе в засада и пречеше на вратаря при един удар на Есекиел Лавеци, който влезе във вратата. Така или иначе парижани не срещнаха особени проблеми със съперника и заслужено стигнаха до трите точки.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
16.09.2015 02:32

Нямам търпение да гледам ПСЖ и Реал.Много,ама много трудно е да се предскаже кой ще е 1-т отбор в групата.И по-конкретно Ди Мария срещу Реал и отношението му срещу бившите съотборници... Само Пепе да не му счупи краката *wink*