Левски за първи и последен път с легендарен екип

15:40
Левски за първи и последен път с легендарен екип
Исторически момент ще бележи приятелския двубой между Левски и Юргорден, с който ще бъде отбелязана 50-годишнината от първото участие на тима в европейските клубни турнири. Футболисти на представителния отбор на Левски ще играят за първи и последен път с легендарен екип на отбора.

Историята на този екип датира от 1965 г., когато отборът на Левски става първенец на България и клубът прави специален екип за отборната снимка на шампионите.

Веднага след това ръководството подарява фланелките на играчите и те никога не се появяват в официален мач с тях. Но две пощенски картички – едната с целия тим, а другата с Георги Аспарухов – пуснати от „Български пощи” в милионен тираж, превръщат тази фланелка в легендарна в съзнанието на милионите фенове на клуба.

Тази митична фланелка сега е материализирана специално за мача с шведския Юргорден. Срещата е на 10.10.2015 г. на националния стадион Васил Левски. Тя ще се предлага свободно за вскичи привърженици в две версии.

Първата е ретро, която преследва максимална автентичност и има съвсем леки промени, заради събитието, за което се прави. Тя е от висококачествена памучна материя, няколко бродерии и етикети, никакви комерсиални брандове и за радост на всички – легендарния номер 9 на гърба.

През месец октомври, с огромно нетърпение, очакваме и спортната версия на фланелката, която се произвежда от клубния партньор Joma. Тя е изработена от модерна полиестерна материя и именно с нея отборът ще излезе за двубоя с Юргорден.

Феновете може да закупят след 16:00 ч. днес ретро-версията на фланелката от 15.09.2015 г. от магазина на бул. „Тодор Александров” 23, както и от онлайн магазина www.fanshop.nkp.bg

Цена на ретро фланелката: 50 лв.

Подготвен е и специален шал с надпис " Левски Европейски" и "50 години Левски в европейските клубни турнири" с цена 25 лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
15.09.2015 18:29

Супер са екипите. *beer* Непременно почръчвам един! *blush*