Торес покани Силва и Иниеста в Ливърпул

10:59
Торес покани Силва и Иниеста в Ливърпул
Асът на Ливърпул Фернандо Торес сподели, че според него мърсисайдци се нуждаят от няколко нови попълнения и покани своите съотборници от националния отбор на Испания Давид Силва и Андрес Иниеста да дойдат на "Анфийлд".

"Изгубихме борбата за титлата през миналия сезон, защото изпускахме точки срещу отбори, които са след нас в класирането. Ливърпул се нуждае от класни играчи като Давид Силва и Андрес Иниеста - това са футболисти, които могат да се откъсват от дълбочина и да се откриват скоростно, там, където никой не очаква.", коментира Торес пред британските медии.

Както е известно, мениджърът на "червените" Рафаел Бенитес също желае да вземе Силва в своя тим, но от Валенсия досега категорично отрязват Ливърпул за креативното крило. Иниеста пък не веднъж е заявявал, че иска да приключи кариерата си в Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
01.08.2009 10:45

ахахах ах аха хах иниеста хаах хаах хаа х

Takeo
29.07.2009 15:30

Ами не е лошо да има някаква намеса, защото едно стойностно мнение не може да се види сред толкова много псувни и закани. По отношение на barcalevski не се връзвайте на лапето, което явно има пекалено силни симпатии към друг отбор и всички останали са жалки за него. По темата : честно казано на всички ни се иска да дойдат Иниеста и Силва, но при този полудял трансферен пазар могат да си ги позволят малко отбори. Да не говорим,че Иниеста едва ли може да бъде купен в момента.

igracha_kz
29.07.2009 15:01

Стига сте псували е! КЪДЕ СА ПРОКЛЕТИТЕ АДМИНИ? Тука вече стана детска градина. Пишете си по темата и толкова, бахти келешите!!!

TigerJK
29.07.2009 12:31

Ако някой отбор въобще реши да предлага пари за Шави или Иниеста трябва да са наистина много.. това са основни играчи на отбора без които цялата тактика ще пропадне

Cris_7
29.07.2009 11:39

Да бе тия нямат никаква пари , тоя иска трансфер *sick* За Силва може , но за Иниеста никога !!!

el_n1n0
29.07.2009 11:32

Ае ти наред ли си е мой човек. Кво гледаш заглавието. Ако прочетеш статията ще разбереш, че никой не кани. Просто казва според него от какво се нуждае отбора, мн добре знае че няаме пари за трансфери. Колкото за Алонсо напълно съм съгласен *cry*

barcalevski
29.07.2009 11:26

Абе ей лайно ти като трениор ли се изявява6 или като футболист бе престани да ''кани6'' игра4и в миризливия си отбор 6тото немате и 1 стинка за трансфер а по4ни да да гледа6 малко на играта си 6ото тоя сезон не ви 4ака ни6то добро педал с педалите *evil*