Макриев с два гола за Неа Саламис

22:27
Макриев с два гола за Неа Саламис
Българският нападател Димитър Макриев вкара два гола за победата на своя отбор Неа Саламис с 3:1 като гост на Агия Напа в мач от 3-ия кръг на кипърското първенство.
Макриев откри резултата в 58-а минута, а в 75-а удвои преднината на Неа Саламис с попадение от дузпа. Домакините се върнаха в мача с гол на сърбина Урош Стоянов. Неа Саламис не допусна обрат, като дори направи победата си по-убедителна, след като хърватинът Иван Чурюрич направи 3:1 в добавеното време.

В състава на Неа Саламис едно полувреме игра и още един българин - Веселин Марчев, който се появи в игра на почивката на мястото на парагваеца Алдо Адорно.

Победата е първа за Неа Саламис през сезона и тимът заема 8-о място с 3 точки. Агия Напа е на последно място без спечелена точка. Лидер с пълен актив от 9 точки е Анортозис.

В друг мач днес Симеон Славчев беше титуляр за Аполон Лимасол в градското дерби срещу АЕЛ, спечелено от тима на родния национал с 1:0. Победата придвижи Аполон на 4-о място в таблицата с актив от 7 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
14.09.2015 01:31

Да са му честити головете на момчето.. само че уинър не знам с тия статии дали карате читателите си да се гордеят с българските футболисти или по-скоро да се срамуват. Кипърското първенство 2 гола... БРАВО!