Колев: Този път нямахме шанс

20:13
Колев: Този път нямахме шанс
След домакинската загуба на Славия с 0:1 от тима на Левски, наставникът на белите Иван Колев заяви, че липсата на шанс е оказало сериозно влияние върху двубоя.

"Имахме три невероятни положения. Разбира се и Левски имаха едно отлично положение - гредата в края на мача. Но този път нямахме шанс. Имаме и доста други проблеми. Ние добре знаем, че на собствен терен ни е трудно във фаза атака, защото креативността още ни липсва. Специално днес искам да обърна внимание на това, че просто нямахме други варианти в атака. На практика двете ни крила почти не работиха. Нямаше как да ги засилим. Имаме четирима контузени нападатели, което наложи да направим смени, които бяха малко неадекватни, но просто търсихме някаква промяна в атака."

Относно отсъжданията на главния арбитър Цветан Кръстев и дали те са повлияли на крайния резултат, Колев сподели:

"Ами това, което ми казаха, че при гола на Левски е имало нарушение срещу нашия футболист. След това е имало чиста дузпа за нарушение срещу Петър Атанасов след паса на Карачанаков. Така поне ми обясниха след мача. Ако това е истина - това са две много сериозни положения, които очевидно са повлияли на резултата."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
13.09.2015 22:02

ах..нямахте шанс..Бате венци ви е казал да паднете..че да има пачки по стотачки*money**money**money*

night_wolf1984
14.09.2015 12:55

аз не съм казал,че Левски е плащал на Славия...а,че бати венци е заложил за Левски *money**lol**joking*

sundza
14.09.2015 09:27

Малко ни е орязан бюджета, за да можем да си позволим да плащаме на когото и да е. Има доста други отбори, от които Славия може да изкара пари, но не и от нас. Остави тия изказвания за плазмодия Венци, не падай на неговото ниво.

crazy_rabbit
14.09.2015 09:06

Не пиши глупости... Мача беше слаб и за двата отбора !

branimir3
14.09.2015 00:57

човек който не е гледал мача, да не коментира безсмислици.