Шести пореден, но труден успех за ЦСКА

16:12
Шести пореден, но труден успех за ЦСКА
ЦСКА записаха шестия си пореден успех, след като победиха Чико Бяга с 2:0 в мач от Югозападна В група. Армейците, които до този момент не са опитали вкуса на загубата надиграха съперника си като гости на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик.

Двубоят започна равностойно, а тимът от село Бяга дори успя да се противопостави на класните си опоненти и да ги затрудни. В първата част на мача голове не паднаха, а съпротивата на Чико продължи чак до 60-та минута. Тогава обаче Костадин Хазуров откри резултата на 1:0 в полза на ЦСКА, след като вкара от дузпа, отсъдена заради нарушение на капитана на Чико срещу Преслав Йорданов. Това обаче не сломи духа на домакините, които продължиха да опитват да намерят гола и да създават трудности на софийския тим. До края на мача Чико Бяга определено показаха и лице, и характер, но за тяхно съжаление не успяха да вкарат изравнителен гол и да сътворят подвиг срещу ЦСКА. За сметка на това обаче Костадин Хазуров минута преди края на мача се разписа с втори гол и оформи крайното 2:0 в полза на столичани.

След поредния си успех, армейците са с шеста поредна победа и внушителна голова разлика от 24:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
14.09.2015 11:07

Лошо, още 12 точки ще бъдат отнети от ЦСКА според ФИФА... ако ли не, ще страда националният отбор скоро време с изваждане от квалификации за европейско и/ли световно. Жалко за ЦСКА, може да бъдат и изхвърлени от В група и да ги пратят в окръжна, но БФС ще даде разяснения днес какво е бъдещето на клуба.

night_wolf1984
13.09.2015 18:28

Само ЦСКА...сега поне ме е кеф да гледам младежите....дано скоро всички отбори прибягнат до тях..иначе ще сме гола вода националния отбор*smile*