Босът на Баку скочи на съдията, иска дузпа

10:33
Босът на Баку скочи на съдията, иска дузпа
Президентът на ФК Баку Хафиз Мамедов заяви, че в епизода от мача с Левски, когато Феликс получи травма, бранителят на сините Юсеф Рабех е нарушил правилата.

"Мачът е поверен на съдия и върху него пада цялата отговорност", коментира Мамедов. "Наистина, в началото на второто полувреме срещу Феликс бе извършено нарушение, но реферът не отсъди дузпа. Не желая да коментирам решенията на норвежкия арбитър. Мога да кажа друго: Не исках Баку да победи Левски с гол от дузпа. И без това имахме добри възможности да отбележим. Уви, ние не се възползвахме от тях. Сега имаме достатъчно шансове да преминем в следващия кръг. Мачът в Баку беше напрегнат, но двата отбора играха на ниво. Вярвам, че в ответния мач ще ни се удаде да постигнем приемлив резултат. Също така искам да благодаря на запалянковците, които запълниха изцяло трибуните и подкрепяха отбора ни до самия край на двубоя", допълни Мамедов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Georgiew
30.07.2009 10:02

Пичове,гледайте си днес Дери и млъкнете *wink*

berbo_cskarq
29.07.2009 23:01

та това си беше 4иста дуспа за баку и втори жалт картон за рабех.после пак садията им виновен

Karlovo
29.07.2009 13:47

Тигер саветвам те на не използваш думи като геноцид на които не им знаеш значението

gocktherock
29.07.2009 12:50

Най-серизното положение беше за Баку при удара от пряк свободен. Ако топката не беше се разминала с нападателя в полето тогава всичко отиваше на кино. Но това е вече минало. Успех на Левски в реванша *smile*

TigerJK
29.07.2009 12:46

е поне само споменава за тази дузпа, и казва че не е искал да бият с дузпа.. а ако беше обратното наще тука щяха да ни наводнят със сълзи как съдията ги ограбил как срещу Българските отбори има геноцид и тралала ла ла ла..

Kalinho
29.07.2009 11:29

тоз бил много заблуден *smile* и двата отбора не играха нищо и почти нямаше положения през целия мач