Фърги: В Реал Роналдо може да играе централен защитник, понеже те нямат

09:53
Фърги: В Реал Роналдо може да играе централен защитник, понеже те нямат
Сър Алекс Фъргюсън е сериозно притеснен за колегата си от Реал Мадрид Мануел Пелегрини.

Според мениджъра на Манчестър Юнайтед, на "белия балет" му липсва баланс, а изборът на стартов състав е изключително труден. "Кралския клуб" купи доста офанзивни футболисти, но специалисти и фенове се притесняват, че отборът отново ще има проблеми в защита.

Не така мисли обаче Сър Алекс, който шеговито заяви, че Кристиано Роналдо може да играе като централен бранител, тъй като Реал няма играчи за този пост.

"Не знам как старши треньорът на Реал Мануел Пелегрини ще избира стартовия си състав, защото в тима няма баланс. Преди Роналдо да си тръгне му казах, че в крайна сметка може да играе като централен защитник, защото в тима на „белия балет” няма играч на този пост", каза Фърги.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
31.07.2009 04:47

drusalin -чо ,Арсенал били смешни?! Не знам за силви91 ,ама ти с това изказване не показа ,че имаш повече умствен багаж от нея.. И като тръгнеш да изразяваш мнение и да обиждаш,поне се научи да пишеш грамотно...

pesh00
30.07.2009 00:53

Ей drusalin ти верно си много тъп.Арсенал отдавна е доказал че мястото му е в топ 4. Ходи си гледай реал мадрид и по добре не пиши щото ставаш адски смешен с тъпите си изказвания.

Gheorghe_Hagi
29.07.2009 21:23

DuFkata Братле виж сега ти първия коментар не си ми го чел така,че не бързай да ме нападаш ще го повторя за тебе... Много уважавах САФ въпреки, че не харесвам МАН но напоследак почна да ме учудва първо със състава на финала на ШЛ а сега от няколко седмици насам постоянно напада някой...

drusalin
29.07.2009 20:26

silvi91 ahhahha същите думи може си ги кажеш за себе си , а не за мене . Нито ме познаваш нито нищо . Мога да кажа че си 100% процента тъпо безмозъчно лапе дето стой по цял ден на PC-то *joking* виж тим-а на манчестър и ми кажи не съм ли прав тоя дядка може си го боговолите колкото искате, велик е ама просто превръща отбора като смешните Арсенал който до преди 10 -15 години бяха среден отбор и въобще нямаха място в топ 4 . Казвам го щото така стоят нещата ти кът си идиот кво да те направя ? Запази си тъпите глупости за себе си никакъв смисъл нямаше в мнението ти ... ебаси керливото лапе .

DuFkaTa
29.07.2009 16:39

А е ей Gheorghe_Hagi като чели Фърги когато взе Юнайтед те бяха шампиони и печелиха титла след титла както сега Точно когато Съра ги взе след няколко години и направи отбор шампион.

Gheorghe_Hagi
29.07.2009 16:29

naruto Искам да ти кажа просто да си отвориш очите и да мислиш реално пич аз също съм фен на реал обаче си критикувах Капело когато реал стана шампион... САФ одъртя това е истинат и има доста големи по големи трениори във футбола в момента та Луческу взе купата на УЕФА с Шахтиор и колко пъти стига до осминафинали шл да не говорим за Мауринио който не пада по ниско от Луческу ама вие малките дечурлига си знаете все известните и тфа е но има големи имена във футбола Ако сложеш твоя САФ в Шахтиор няма да ги класира даже за УЕФА не да я спечели... какво да се занимавам радвайте се там в жалкия ви живот и тфа е...

silvi91
29.07.2009 13:57

Фърги незнаеш колко си прав ! *joking* Евала ! Относно друсалинчо Лайнардо отиде при вашите мегазвезди в Мадрид нали ?!? Не било трябвало да използва чак толкова много млади играчи , а доказани ?!? Виж се колко си прост какъв си ти , че ще казваш на този ВЕЛИК ТРЕНЬОР какво да прави ?!? Какъв си ти ?!? Компютърен тъпак , който не става от компа ?!? ЖАЛЪК СИ , Личи ти и от ника *wink* *sick*

KURZAMANUTDFENS
29.07.2009 13:39

оф секи ден само някви малоумни изказваня на тоа фърчо *joking*

naruto653
29.07.2009 12:53

Gheorghe_Hagi,тва че той е най-добрия действащ треньор,а ти си селяк е друг въпрос.

TigerJK
29.07.2009 12:49

Ако някой от клуба ще става тренер по-добре да е Оле Гунар Солскяер. Доколкото знам сега е тренер на младежите и се справя добре.

drusalin
29.07.2009 12:47

Фърги просто може да замълчи и крайно време да намери земестници на безсмъртните Скоулс и Гигс .... Нани Парк, Тошич и други футболисти просто не стават за техни замесници . Ще го видим тоя Валенсия как ще се представи лично моето мнение е че той си е за слаб отбор, а не за гранд като Манчестър . Но все пак САФ от всеки може да направи играч,той гледа само качествата .
Хубаво че се махна от този отбор Роналдо , просто при всичките им " звезди " той пак беше двигатела на отбора и често решаваше мачовете ! Бил консуматор , не подавал ... а не гледате че правише най - много положения и най много бележеше дори и за нападател ! Просто очаквам този сезон Манчестър да не се представят толкова добре както миналите 2 години . Просто нямат нужните играчи . Много очаквания към млади и не чак толкова доказали се играчи .

Gheorghe_Hagi
29.07.2009 12:44

Тоя САФ ли е Паф ли е какъв е го уважавах изкл много докато не одъртя и като един Хленчив пенсионер не почна да се заяжда с тоя и оня... Те това нямали онези нз си какво нямали - ти имаш всичко дядо... Според мен Ман Юн трябва сериозно да се замисли защото старчето наистина почна да говори глупости, не е със всичкия си - първо забрави как да си построи играчите на финала на ШЛ а сега само се заяжда... Тоест трябва някои от дътрите им играчи като Гари Невил да замести тренйорчето наречено САФ защото е време за пенсия вече... Кой знае може и да цапа гащички вече от старост, не се обиждайде човешко е...

jakos
29.07.2009 12:19

shopovv и кои от тия защитници става за нещо.Португалския блъскач ли или Албиол които изобщо никои не го е видял още кво ще направи в Реал тия защитници освен Рамос са нищо сравнение с Фърдинанд,Видич,Тери,Карегър че дори и Алех

shopovv
29.07.2009 12:13

Сърчо да не се изказва неподготвен, защото в Реал има няколко централни защитници - Пепе, Албиол, Метцелдер, Гарай. Освен тях в Реал са и Серхио Рамос и Хайнце, които освен като бекове се изявяват и като стопери. "Разбирачите" и сърчо могат да се осведомят преди да пишат безсмислици и малоумщини.

Dido_Man_U
29.07.2009 11:35

Хах Съра го нагласи тоя Роналдо с тва изказване ЕВАЛА *joking* *thumb_up* *lol*

efedrin
29.07.2009 10:04

е Серхио Рамос централен защитник - Роналдо десен бег *thinking*