Фенове прекратиха световна квалификация

20:32
Фенове прекратиха световна квалификация
Квалификацията за Световното първенство през 2018 година между националните отбори на Малайзия и Саудитска Арабия в Шах Алам бе прекратена малко преди края, след като феновете на домакините хвърлиха множество факли на терена.
 
Привържениците на Малайзия трябваше да преживеят унизителна загуба с 0:10 от ОАЕ миналата седмица, а днес техните любимци допуснаха обрат от 1:0 до 1:2 само в рамките на 3 минути през второто полувреме. 2 минути преди края на редовното време от трибуните на стадион "Шах Алам" започнаха да летят факли, които изпълниха терена с оранжев дим. Двубоят бе временно прекъснат, а малко след това официалният делегат на ФИФА и съдиите взеха решение да прекратят срещата. По непотвърдена информация са били нападнати и двама привърженици на гостуващия отбор. Събитията в Шах Алам ще доведат до служебна загуба за Малайзия и сериозна глоба за футболната федерация на страната. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
09.09.2015 00:00

За тва са виновни само и единствено жалките продажни саудити ... Как може да биеш 7 или 8 на 0 отбор , който ако не е по - добър от Малайзия , то поне е на тяхното ниво ПОНЕ и след 3-4 дена излизаш срещу още едни инвалиди и цял мач се туткаш , имаш за 70 минути отправени скандалните 4 удара допускаш гол и след това за 4 минути връщаш 2 ... Ами ония жълти маймуни по трибуните са подивели , защото са мислели , че отбора им е "близо до нещо" без да знаят какво мега голямо черно тото се играе тук ... Нямаше как да не бият саудитите при положение , че битката с ОАЕ за първото място и класиране на световното ще е свирепа и най - вероятно ще я загубят ... Аз го пуснах на уникалния 5 коефицент при 1-0 и то не с 10-15 лева и на всичко от горе не го затворих и бета ми отмениха залога направо не мога да повярвам *evil**evil**evil**evil**evil*