Венгер: Може и да продам Коло на Манчестър Сити

20:05
Венгер: Може и да продам Коло на Манчестър Сити
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че е напълно възможно Коло Туре да стане играч на Манчестър Сити до утре. "Гражданите" отправиха оферта от 15 милиона паунда за бранителя и изглежда френският наставник на "топчиите" е готов да пусне Туре на "Дъ Сити ъф Манчестър".

"Ще видим какво ще стане в следващите 24 часа. Все още нищо не е решено. От друга страна, имам седем централни защитници в отбора и някои от тях мога да ги използвам и в халфовата линия", коментира Венгер.

"Естествено, Коло е много добър играч и затова ще подходим търпеливо към ситуацията, за да може той да реши дали да приеме офертата на Манчестър Сити", допълни французинът.

"За мен, в момента е най-важно да разполагам с всичките си играчи преди началото на сезона. Искам също така добро представяне от момчетата в оставащите ни контроли до края на подготовката", каза още Арсен Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sten4
29.07.2009 08:16

Ей насран,като нети пиша на тебе не се обаждай ,разбра ли *evil* Ти ко си мислиш че арабите си печелят парите само от петроли ли б?Ай ходи да сереш и да омуваш някаде другаде.И не ми викай тъп щото ти си най-голямото перде тука

igracha_kz
29.07.2009 00:54

Ей, приятел( drusalin ), защо па Арсенал да са едно към едно с Челси? Според мен има доста голяма разлика между тези два отбора.

drusalin
29.07.2009 00:48

DuFkaTa много правилно , все за някой искат от Сити играч ще платят двойно или тройно . НО незабравяй Арсенал този сезон ако и Туре продадът едва ли ги очаква хубаво бъдеще . С младежи не се печелят трофей ! А и е трудно да задаржиш величия като Ван Перси и Фабрегас камоли някой звезден талант *lol* който големите клубове го искат . Той просто ще иска да играе и да печели , а не да е в школата на Венгер *joking* Арсенал ми плича вече по скоро на Аякс преди време когато вадише таланти . А и да не забравяме Арсенал са като Челси 1:1 .

nasran_chorbar
29.07.2009 00:10

Sten4,ти си по-тъп от очакваното,признавам ти го.Пари от петрол ли перат бе,тъп?

Sten4
28.07.2009 23:30

DuFkaTa "про" кажи ми ;ман сити кого са зели на по-висока от реалната му цена? сега мисли малко сам и обективно ,не ходи да слушаш тоя и оня и после да се правиш на интелегент тука.Ти ко си мислиш че чалмите са балъци и си пръскът парите на вятара ли ? Верно че сигурно се перат някакви пари там ,ама все пак ...

FlyingSteps
28.07.2009 22:24

арсенал са ми приятен тбор но ако продатът Туре са свършени с напускането на Адебайор става още по трудо.

DuFkaTa
28.07.2009 22:15

Сити са златна мина.Другите отборите пре спокойно могат да печелят от тях. Продават им доказа ли се имена за почти двойно колкото струват реално и земат млади обещаващи таланти *thinking*

maxxi
28.07.2009 20:09

не само не Коло,Арсен моля те недей