Петев: Подавам оставка веднага, ако съм причината

16:28
Петев: Подавам оставка веднага, ако съм причината
Селекционерът на България Ивайло Петев заяви, че е готов веднага да напусне националния отбор, ако той е главната причината за слабото представяне на лъвовете.

Както е известно, след двете загуби от Норвегия и Италия нашите загубиха всякакви шансове за класиране на Евро 2016.

За последен път България се е класирала на голям форум през 2004 година, когато играхме на Евро 04.

"Ако съм аз причината, още утре си тръгвам. Преди два месеца имах оферта, която, ако ви я покажа, ще кажете "Ти си ненормален да останеш", защото сами увеличихме шансовете си за класиране. Аз имам морал, сметнал съм, че съм прав в избора си и така съм постъпил. Обидно ми е, но не съм от вчера в тази професия", заяви Петев.

"В единия мач играхме много слабо и страхливо. В другия се опитахме да изглеждаме малко по-различно. Бяхме близо да спечелим нещо от вчерашния мач. Но класата на Италия е доста по-висока от нашата. И в двата мача допуснахме елементарни голове. Всички видяхме промяната в отбора. Може би залога на мача с Норвегия скова играчите, но това не е оправдание", коментира специалистът.

"Всички сме виновни. Аз съм най-виновен, защото съм треньор. Не съжалявам за избора си, защото нямаме други футболисти. Стоя зад това, което съм направил. Няма повече какво да коментираме. Имам вяра във всички", каза още Ивайло Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
08.09.2015 11:18

Фалшива коса - фалшив футбол ! Всичко трябва да се изкорени от дъното, и да започнем наново !

razbirachi
08.09.2015 10:46

Виновен е , че е послушко . То щом в националите до 17год са 80% връзкарчета какво сме тръгнали да коментираме татуираните ни мъже .. Ех , ако не бяха тези боклуци и Бербатов щеше да играе ..*sleep*

RoSKo0o0
08.09.2015 10:30

Стига с това, че треньорът бил виновен е... не е така е, момчета.. стига глупости. Не и в този случай. В други случаи, да... но в тези специално квалификации - не. Искате да кажете, че и най-добрият треньор с тези играчи ще дойде и ще класира отбора ни ли? Жестоко се съмнявам. И гледайте реално на нещата... първо... за Италия няма да говоря изобщо за състава им, а за Норвегия, които ги считате за толкова слаби (което е поредната българска простотия) вратарят им е в Инголщат и си цъка срещу едни от най-големите клубни отбори в Европа. Hogli е в Копенхаген, Ховланд е в Нюрнберг, а втора бундеслига е една от най-силните втори дивизии в света, Тетито е в Норич... Висша лига, Йохансен Селтк, Soderlund като е брутална машина там, Хенриксен в АЗ Алкмаар, Elabdellaoui в Олимпиакос, Nordtveit в Борусия Мьонхенгладбах, Скйелбред - Херта, Бериша и Нилсен - Залцбург и т.н., и т.н. и това са без 4 от основните им играчи. Изобщо гледате ли реално на нещата преди да казвате кой е фаворит и кой не, и кой е слаб и кой не... сега започнете с българските футболисти и ми кажете кой къде играе. Извинете ме, но явно за вас стоенето на пейката и българското първенство са доста по-силни от немското, английското, гръцото, дори и норвежкото и т.н. Фактите се говорят, ама явно само вие не си мълчите. АКО гледаме реално на нещата цялата тази негативна енергия няма да има, цялото това напрежение няма да го има, вие сте родени да бъдете някакви хора, които да депресират нормалните хора.

Toddor
08.09.2015 07:53

Нямаме други футболисти?!!?! Ало, ало, къде се намираш ти бе? Имаме цяла "А" група... не ти трябват никакви Миневи, Бодуров, Неделев, Тонев, Дяков... да не продължавам... Иначе причината е над тебе....

TreboNn
08.09.2015 03:46

Норвегия играчите им имат 8000 повече минути играни в клубните им отбори от тези на България, какви играчи викаш в националнип П*тев? И ако сега не си виновен ти, то кой е виновен? А?

rimlianin
07.09.2015 21:34

Ех , това ако го беше казал Боби Михайлов ама къде тоз късмет *sad*

ApricotGarden
07.09.2015 21:06

Да беше треньор та след толкова смени все щеше да бъде уцелен правилния вариант

mark.delchev
07.09.2015 20:04

Трябва ни Мъри Стоилов.Петев кара националите да играят прибрано и предпазливо,а защитата ни е слаба,докато в атака сме по-силни.Не казвам че само Петев е виновен,казвам че той е обикножен тренйор.*scared*

petifurcho
07.09.2015 20:00

Как може да си помислиш такова нещо? Не може да правиш "ЕВАЛА" на тези БЕЗДАРНИЦИ. Просто имаш възможност сега да правиш експерименти с други играчи. ТЕЗИ СА СМОТАНИ.

biserms
07.09.2015 19:08

Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков, който бе на жребия в Ница, обяви, че България със сигурност ще се класира на Евро 2016. Легендарният халф прекара много време в разговори с германската делегация начело с Йоаким Льов, както и с Андреас Кьопке, който бе сред почетните гости на церемонията като вратар. Най-топли отношения Лечков демонстрира с шведския вратар Томас Равели, който също участва в тегленето на жребия. Двамата се познават добре от малкия финал на Мондиал'94, а и от квалификациите за него. "Ще се борим за първото място в групата, нямам никакви съмнения, че ще се класираме на Европейското първенство през 2016 година", лаконичен бе Йордан Лечков.

Не ставаш за пророк плешо ! хахахаха

sa6etoo
07.09.2015 17:36

Не си ти виновния спокич. Проблема са тия над теб и тия на терена. Просто момчетата толкова си могат и за жалост нивото им е по зле и от квартален отбор.. Трябват напълно нови 25 човека само дето нямаме школи от които да излязат тези момчета.. Трябват и инвестиции които обаче тия над теб не ги позволяват.. Просто в момента който ни хване може да ни разпори..

Mek_bacTyH
07.09.2015 16:37

Петев е лесен, ...ами тея дето са нагоре по веригата, кога ще си подават оставките?

night_wolf1984
07.09.2015 16:55

Никога..докато се избират сами с фалшиви отбори,няма да пуснат кокала така лесно*smile*Трябва им само затвор за тея футболни престъпници...нищо друго няма ги оправи *sad*