Дани Уелбек ще е аут от игра за нови 6 месеца

15:30
Дани Уелбек ще е аут от игра за нови 6 месеца
Нападателят на Арсенал Дани Уелбек ще се възстановява шест месеца от контузия, разкри селекционерът на Англия Рой Ходжсън.

"Контузията на Уелбек ме притеснява. Не е играл за Англия от март, а за Арсенал от април, а сега чувам, че е аут за още шест месеца", каза Рой Ходжсън пред английските медии.

Уелбек претърпя операция на лявото коляно миналата седмица, а от лекарския щаб на Арсенал бяха предпазливи в прогнозите относно срока на лечение на нападателя. Английският национал не е играл от април, когато контузи коляното си в мач срещу Челси.

В Арсенал се надяваха да избегнат операцията, но медикаментозното лечение не даде резултат и се наложи хирургическа интервенция. Травмата може да попречи на Уелбек да намери място в състава на Англия за европейското първенство идното лято.

Ходжсън не скри, че се притеснява и за здравето на Даниел Стъридж, който също много често страда от контузии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
07.09.2015 19:58

Абе тея Арсенал или са прокълнати,или имат проблеми с лазарета.

night_wolf1984
07.09.2015 20:18

очевидно е второто....може и тренировките им да са тежки *smile*

Manchester_1878
07.09.2015 17:43

Ами, не искам да злорадствам, но му се върна за радостта след като ни вкара, може да се каже и на РВП също. Въпреки всичко му пожелавам успешно възстановяване, все пак не напусна по свое желание и продукт на школата.

MaywhatherKING
07.09.2015 16:28

Леле ,не им завиждам на Арсенал хаха.Ама така ще е след като Венгер спа на транс.прозорец. Бързо възстановяване му пожелавам!