Левски се добра до добър турнирен резултат в Баку

19:53
Левски се добра до добър турнирен резултат в Баку
Левски направи 0:0 като гост на ФК Баку в първи мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Шампионите играха съсредоточено и имаха своите възможности за победа, но нямаха шанс пред гола. Георги Петков пък се превърна в герой за "сините", спасявайки четири много опасни положения пред вратата на своя тим през второто полувреме.

През първата част двата тима рядко стигаха до чисти голови положения. "Сините" упражниха преса по целия терен още в началото на срещата, което доста затрудни изнасянето на топката от страна на азерите, които така и не успяха да стигнат до чисто голово положение.

Пред Левски се откриха две прекрасни възможности, които бяха пропилени съответно от Христо Йовов и Дениран Ортега. Първо "бижутера" можеше да открие резултата след центриране на Седрик Бардон, но ударът му с глава мина над вратата на Шарлия. Дошлият  под наем от Славия Ортега също имаше уникален шанс да смълчи стадион "Тофик Бахрамов", но ударът му с глава след центриране на Владо Гаджев мина на сантиметри от левия страничен стълб на вратата.

През второто полувреме домакините започнаха по-активно и опитаха натиск към вратата на Левски. Звездата на тима Феликс Алмейда бе заменен принудително, след като Юсуф Рабех неволно го изрита в главата при едно единоборство в наказателното поле на Левски. За щастие на българите, реферът не отсъди дузпа в тази ситуация.

По-късно Амиран Муджири стреля опасно от фаул, но Георги Петков прояви класа и спаси тупалката. В средата на втората част Йовов нахлу отляво и остро центрира топката, тя се удари в ръката на играч на азерите, на съдията си замълча и компенсира домакините за неотсъдената дузпа в 47-а минута.

Към края на мача защитата на "сините" започна да се пропуква и резервата Роча на два пъти имаше страхотни възможности да отбележи, като и при двата случая Георги Петков показа защо е един от най-добрите вратари в България.

В 90-а минута Георги Христов стреля от воле към вратата на домакините и защитник на ФК Баку спря топката с ръката си, реферът отново не реагира.

Четири минути по-късно Перес от ФК Баку нахлу в наказателното поле на Левски и стреля много силно към вратата, но пак Петков прояви страхотен рефлекс и спаси Левски от сигурно поражение. В крайна сметка шампионите постигнаха добър турнирен резултат преди реванша в София.

ФК Баку - Левски - 0:0


Ето съставите на ФК  Баку и Левски:

ФК Баку: Шарлия, Барбоса, Борец, Батес, Гурбанов(Рамим \'82), Скулич, Алмейда(Батиста \'52), Муджири(Адамия \'69), Перес, Савинов, Солич.
Резерви: Мамадов, Амирбайов, Рамим, Томаш, Батиста, Адамия, Юнишоолу

Левски: Петков, Миланов, Рабех, Топузаков, Минев, Гаджев, Сърмов, Бардон(Генев \'93), Зе Соареш, Йовов(Христов \'73), Дениран Ортега(Н. Димитров \'79).
Резерви: Митрев, Генев, Бензукан, Н. Димитров, Вагнер, Милиев, Христов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_titan
31.07.2009 03:46

За МРБ-хахаха Левски не играли добре,защото било 30 градуса/жега/.През 1994г в САЩ,нашите играха на 40 градуса в най-големия пек и победиха световните шампиони Аржентина/бившия/ и Германия/настоящия/.Просто Левски не се показа на 100% ,а и състава нещо не беше подбран,според мен.

mineral
30.07.2009 10:51

Браво на Левски !Айде победа в София и да се класират !Само Цска !

Cris_7
29.07.2009 11:37

Айде и сега на реванша 1-1 и айдее духате супата *joking* *devil*

GodPlayer
29.07.2009 11:12

резултата изобщо не е добър, добър щеше да е ако в БГ бяхме направили Х-а, или забравяте головете на чужд терен. Ако ни вкарат 1 ние трябва да вкараме 2. Пак помислете вие и автора на тая статия, дали резултата е добър.

ilio12
29.07.2009 10:57

само Петков на висота, това ми звучи доста смешно *lol*

spurs_92
29.07.2009 10:53

РЕзултата на е лош ,ама играта на говедата беше пълна отврат.
Как може след такава слаба игра да ми говорите че това ви било тактиката и че при 30гр неможе да се играе, а Баку как играха и ви надиграха особено лед 60 минута ви премазаха и само Петков ви отърва засега.Факт е че и на реванша температурите ще бъдат високи така че тва не е извинение,за съжаление сте същите като от преди 1 година,то небеше спъване с топката,която неможехте да спирате(Димитров,Йовов), за капак изпотрепахте играчите на Баку и съдията ви спести една чиста дузпа.С тая игра незнам за кви групи мечтаете,може би за селските....











К *joking*

siLva__8
29.07.2009 10:39

Кобака, смешник как може да си българин и да не подкрепяш отбор в Европа? Не съм нито за Цска, нито за Левски.За Ботев съм, но да си българин и да не подкрепяш българските отбори в Европа си е срамота. Пожелавам успех на всички български представетели в Европа. *wink*

Takeo
29.07.2009 10:33

Ами резултата си е коварен. Щеше да е добре да вкарат 1 гол. Сега трябва да се внимава много да не допуснат такъв,че нещата могат доста да се усложнят. Не харесвам нито Левски, нито ЦСКА, но им пожелавам успех. Всички трябва да го направим.

MRB
29.07.2009 10:24

ЕЙ дебили, я стига хулите бе ... НЕразбирате ли, че Левски игра дефанзивно и разчиташе само на контраатаките ... на 30 градуса жега неможе да се играе футбол на толкова бързи обороти, а и те наще се стремяха да запазят резултата не да се впуснат в атака... Слабо играха и 2-та отбора иначе ...

Fi4o_CskA
29.07.2009 10:22

са къто гледах контролите на цска видях че момчетата играят много добре. Чорбар съм ама според мен цска е с най голям шанс да отиде в групите на Лига Европа. Аиде утре на стадиона

Georgiew
29.07.2009 09:25

Кобак ли си селтак ли си?Ако си нямаш мъжки атрибут,ще ти дам да си играеш,а не да пишеш тапотии в сайта!Като за начало си личи,че българския език ти е чужд или пък си още в подготве,но не е лошо да научиш къде са буквите,после как се пишат на моя език думите,да гледаш обективно мача и чак тогава да се опитваш да изразиш мнение!Класи?Ти нещо обърка значението?Имаха малко късмет в 94 мин на мача,това ако е класа... *joking*

kokata88
29.07.2009 09:17

Много слаб ЛЕВСКИ с тоя смешен отбор да имат проблем . щом най-силния ми играч е МУДЖИРИ за какжо говорим *sick* Имам предчувствие че в реванша ще вкарат някой смешен гол от корнер на ония дългия маймун и ще станем за смях

pich
29.07.2009 08:43

срещу ФК Батку 0:0 е повече от добър но мисля че няма да е достатачно и ако отпаднат от ако отпаднат от Ба(т)ку да тарсят господин Гонзо и господин Ба(т)ку(в) защото такива смяни несе правят и поне тази на кокала трябваше да изчака да минат краговете за шампионска лига и до кадето стигне а щом искаше да го смени трябваше да изчака декември месец за да има време и Достанич да промени нещо голяма баркотия е в този отбор и чакаме мача на Герена и дано у дома и стените помогнат защото това ще е наи-големият ни коз

Milan1989
29.07.2009 08:27

KOBAKA_ нямате ли сайт за плюене по Левски, та си изцедил цялото си сиво вещество, за да напишеш едно мнение от 3 реда... *sick*
Левски играха много слабо и безидейно, но Баку определено са по-слаби и не знам за кой ли път се чудя на отбора - как може един отбор, който по игра ми прилича на Пирин,Локо/Пд/ и т.н. средняци в А група да ги смазва така в евро мачовете. Гошо пак ни извади, но е на 34 - 4 години още да ни вади поне има, но не може с уговореното ни първенство, шампиона да се мъчи с отбор който в А група щеше да е 7-9 място, а или всичко в България е уговорено или и аз не знам. Поне съм сигурен, че на реванша съм на стадиона и се надявам, ако не за парите играчите да се надъхат малко заради феновете, защото дори и Роналдиньо в момента, когато спря да изпитва радост от играта, започна да играе слабо...
Дотук с анализа, нямам намерение да плюя по цесекари и т.н. защото е абсолютно безмислено, понеже всеки трябва да си каже мнението било и то подобие на олигофрения и резултат от шуробаджанащина, бай-ганьовско държание или прекомерна комплексираност от сивата ни действителност.

Samoletski
29.07.2009 08:19

Смешно е да кажеш, че срещу такъв отбор 0:0 е добър турнирен резултат. Все пак отбор от Азербайджан за пръв път достига до тази фаза, а и последните 3 домакински мача мача на леффски в евротурнирите, завършиха с победа за госта (0:1), като не броя участието в ШЛ.

Samoletski
29.07.2009 08:13

Хаха Баку били фаворити, защото имали по-голям бюджет. Срам и позор. Реално погледнато БАТЕ бяха с най-нисък коефицент, след това от всичките 80 отбора Жилина бяха 4ти отзад - напред, сега и Баку бяха един от най-слабите варианти. Стига сте се оправдавали, с обяснения от рода "веченяма слаби отбори, футболът стана равностоен". Ами то за вас от 20 години няма слаб отбор. *sick*

vanmukan
29.07.2009 07:56

Пак тея цесекари.Защо винаги се гледа на Левски да е зле.Горди ли сте 4е сте се съюзили с баку и сега и вие сте срещу нас.То винаги е било левски срещу вси4ки.

KOBAKA_
29.07.2009 07:01

Жалко за Баку... определено са 1 класа над Съперника си от ГейАрена... определено! По-добрия отбор ... но НИКАКЪВ късмет... не е реално ... малко по силен отбор и 3-4 гола не мърдаха... много ме е яд плаче ми се от мъка... дано да имат малко повече късмет на реванша както редица други отбори имаха и вземат полагащото им се! успех на Баку в реванша НИЕ СМЕ С ВАС БАКУ! Пожелаваме ви успех и продължаване напред в турнира!

Ах колко жалко е да си леФскар!

UltraBlueHool
29.07.2009 03:54

смешно ми е като чета такива комплексирани коментари.Но няма как миналия ден беше ако минем в 3-тия кръг сега ако минем в 4-тия , но минаваме без проблеми .. Първо замислете се че азерите имат 4 пъти повече бюджет от нашия отбор.Ако някой трябва да се сочи за фаворит в този мач трябва да е Баку.Другото което е че 0-0 е много добър турнирен резултат и в София ще е истинския ад за азерите.За разлика от тяхните фенове нашите със сигурност няма да стоят и да люпят семки.Мисля и че това ще е главния фактор в реванша 12-тия играч публиката.Левски завинаги!

ivelina3
29.07.2009 02:32

сме6на работа.. от кога не мои да бием някви азери.. лелел хаха
аз не моа да разбера едно.. на4и не сам фен нито на цска нито но левски но като ги гледам и двара 4есно. срам ме е 4е см балгарин.. маи 4ерно море са наи земни някви.. там хората си играят за отбора с сарце а не кат тия 4умпили там.. кви претенции 6ампионска лига мом4е баку напрао си ни изпуснаха .. и да ги бием в софиа после незнам на6те не ги знам кво 6 стаа 4ти краг,,, с по 3 4 гола разлика които и да е отбор маи .. дано сумло6 пророк.. ина4е сум за бг и за красотата в футбола .. нека играем бе 6 се радвам.. *smile*

KURZAMANUTDFENS
29.07.2009 01:16

аиди после на реванша 1:1 *devil* и да ходат там дето им е мястото да пасат говедата

Fi4o_CskA
29.07.2009 00:27

момчетата играха своята игра, но не е зле и от време на време да играят футбол *lol* айде биите ги тия и БАТЕ ви зове *devil*

nasran_chorbar
28.07.2009 23:59

kavara ,в кой клас те изгониха от училище бе,неграмотник?

La4kata89
28.07.2009 23:57

Това са датите за жребиите,които предстоят !
7 август, 13:00 ч - Шампионска лига, плейофи
7 август, 14:30 ч - Лига Европа, плейофи
27 август, 19:00 ч - Шампионска лига, групова фаза
28 август - Лига Европа, групова фаза

kavara
28.07.2009 23:56

само с такива резултати се влиза в шампионска лига
колко са добри сините грои,но ни е вярваме въвъ вас.утре идва тирана,тампере,ужас присово или пантера калояновец и все ще е така.ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ МЪРЗЕЛИ,БИЯД ВИ ЗОВЕ,ПЕВИЦИ ВИ ЧАКАТ.чудя се,знаете ли какво е фътбол

La4kata89
28.07.2009 23:55

liverbird1892 , толкова ли не разбра,че тва е 3 кръг,бием ли ги тия отиваме в 4-ти (плейофи) и ако тогава отстраним ще играем в групите,ако не сме в групите ама на ЛЕ

liverbird1892
28.07.2009 23:50

като бием тея баку и влизаме ж групите на шампионска лига але але

La4kata89
28.07.2009 23:40

Някой знае ли кога се тегли жребия за плейофите ???

potrebitel
28.07.2009 23:19

Добър резултат за този етап на квалификациите

nasran_chorbar
28.07.2009 23:15

За всички отрепки,който се опитват да злорадстват-идентифицирайте се с моя ник.Само Левски.

albanezo
28.07.2009 23:08

ОТРВАХТЕ СЕ ЛЕВСКАРИ ГОПСОД ДА ВИЕ НА ПОМОшТ В СОФИЙА.....

ТОЗИ БАКУ ЛИ КАКВ БЕшЕ ТАМ АЗЕРИ ИЛИ БЕРБЕРИ СКРИХА ТОПКАТА НА ЛЕВСКИ И В СОФИЙА ,,,,,,шТЕ ИМА БОЙ И АЗЕРСКА МУЗИКА ,,,МНОГО МНОГО ТЕшАК МА4 ЗА ЛЕЖСКИ В СОФИЙА ДАНО БИЕМ,,,,,,,,,,АМА,, *sad* *wonder*

Svenito
28.07.2009 22:54

Левски играха мн зле,не че съм Левскар,но някак Левски ги подцениха.
Тия мамби едва ли са по-добри от Левски.Пък и новият трениор не направи правилната схема според мен.Личеше си и липсата на Тасевски според мен Тасевски и Ники Иванов трябваше да играят по крилата.
Йовов игра супер зле.Те играехе всички зле без замисъл.ЦСКАР съм и се надявам Левски да продължат с класи над тия убитаци са *wink*
Айде стискайте ни палци и на Черно Моред,нали все сме Българи *smile*

cesekarchetooo
28.07.2009 22:16

ALIEN_80, как не беше нарочно ве? Тоя олигофрен съвсем съзнателно го изрита в лицето. Е сега гледах как тоя талибан души някъв румънец в контрола миналата година. Тва е сигурно най-грубия играч на планетата. Ебати терориста!

leWCki_sa_laina
28.07.2009 22:14

Гузен негонен бяга Не се ли замисли, че може да имам предвид коментаторите *wink*

torres_228
28.07.2009 22:06

Май педалите не са само на мача ,пич, те са и тука ,а ти си един от тях !

leWCki_sa_laina
28.07.2009 22:03

Май педалското предаване на азис вървеше и по БНТ, не само по про.бг *lol*

torres_228
28.07.2009 21:48

Сега на Левски ще му бъде невероятно трудно в София. Азерите ще се затворят отзад и няма да мръднат просто. Започвам да си мисля ,че ако ги отстраним ,то ще бъде чрез дузпи. Дано греша... Дано и причината за този ,бих казал ,негативен резултат за нас ,е в отсъствието на Тасевски. Иначе оптимисти трябва да сме винаги. То ,ако не вярваме нещата няма как да станат. Батков.. заради него сме в това положение. Дано си вземе някаква поука и да спре с глупостите... а бе най-добре да си подаде оставката. Също така ,ще ми бъде интересно как ще се представи ЦСКА ,защото имаше някои доста нахъсани чорбари ,които се мислят за много велики ,които си мислят ,че ще постигнат повече от нас ! Ще видим ! То е ясно ,че в нашият футбол няма да приляга в Европа. Не му е там мястото. Хубаво е ,че правим някакви опити, уви неуспешни. Ако бяхме АНГЛИЯ , или ИСПАНИЯ ,или ГЕРМАНИЯ можехме да се мразим и да не си пожелаваме такъв успех ,защото те имат толкова много велики отбори, че те имат огромни шансове за ШЛ. А ние сме джуджета пред тях. Именно затова ,ще се радвам на всеки един успех ,на който и да е било български футболен отбор !УСПЕХ НА ВСИЧКИ И НЕКА ДА ПОДКРЕПИМ ЧЕРНО МОРЕ И ЦСКА, КАКТО И ЛЕВСКИ !

beto
28.07.2009 21:34

roommen за каква вяра говориш човек.Защо ние не вярваме.Защото сме тъпаци или защото така ва е реалноста.Защото не се инвестира в школите и се правят далавери наляво и надясно.Защото се плашиме от футболни джуджета вече.И защото ни трябват памперси срещу напикаване от стрес!

kokko
28.07.2009 21:28

Мина БАТЕ - оптимисти, след това Жилина - пак бяхме оптимисти, сега Баку - е пак ли да сме оптимисти? До кога само ще се надяваме на нещо по-добро като всичко е се същото. Цял мач Левски няма точен удар.... а положенията се броят на пръстите на едната ръка. И какви за какви групи говорим като азерите ни праят на луди, добре че и те не са толкоз къдърни да реализират чистите положения които им се откриха. И по-лошото е че вече не останаха хора за сменяне.... освен Батков.

kuramiian
28.07.2009 21:28

съгласен съм че футбола ни не е за европа и съм много разочарован от играта на наш'те....няма ли кой да им каже че без шутове гол няма как да вкарат!!!!явно трябжа да се надяваме някой защитник ,Гаджев примерно да бие някой шут извън наказелното

roommen
28.07.2009 21:28

Ами приятелю големите пари убиха футбола по света това е истината .Големите отбори ще са големи защото са им дълбоки и пълни джобовете , с "трици маймуни не се ловят" смяташ ли че ако в Анлйиското първенство играеха само англичани щеше да е толкова интересно че те един национален тим не могът да сглобят като хората .

gocktherock
28.07.2009 21:20

@roommen Така е щото ние вярваме вече от 6-7 години безрезервно за българския футбол. То не бяха националите, то не бяха клубовете. Не може страна, която има претенции да не е никак слаба да не може да се справи с разни такива отборчета. От колко години мъчиме тоя коефициент и нищо не се променя. Айде дано поне тоя сезон с някои промени, които се направиха с няколко клуба да потръгнат нещата. Ама не трябва да бъдем оптимисти вече. Трябва да сме реалисти. В момента футбола ни не е за Европа. Тъжно, но истина *sad*

roommen
28.07.2009 21:13

Е ти пък много песимистично , аре стига толкова дайте малко оптимизъм .Как искате нещата да се подобрът като виждате само негативното , по този начин заразявате и другите около вас ,само с критика няма как да стане .Трябва повече да вярваме и да подкрепяме , е не казвам безрезервно ,но поне тези дето се опитват и имат идеята и желанието .

bianconer85
28.07.2009 21:09

Не съм чел коментарите преди мен, за да се заяждам с някого, нито съм фен на Левски или ЦСКА. Като цяло мачове от българското първенство не гледам, а мачове на български отбори в европа не пропускам. Според мен левски направиха слаб мач, защото, кой каквото иска да говори, но аз не смятам че Баку са от класата на Левски или другите БГ отбори в Европа. И чесно казано не видях разлика между играта на сините при Достанич и тази при Кокала - доста страхлив и предпазлив стил, който за мен е непонятен срещу съперник от такъв калибър. Дано в София ги надъхат момчетата и да победят убедително

ALIEN_80
28.07.2009 21:06

roommen, всичко е изгубено моето момче *sad*

ALIEN_80
28.07.2009 21:05

100% дузпа и червен картон за Рабех...нищо, че не беше умишлено!!!

beckam34
28.07.2009 21:03

ххаххахахха хахаха нека ви на Левски ще видите че ще отпаднете *lol* *lol*

idol_bg
28.07.2009 20:51

beto.....Ами такава смрад в БГ...ще има докато не се заеме малко държавата със футбола и със спорта като цяло.Докато не се приеме един закон за спорта и да се спазва най вече.Ама на българина най големия му проблем е не създаването на закон,а спазването му после.На така наречените президенти така им е добре.Правят си далаверките и си перат незаконните парички на гърба на отборите а ний феновете псуваме играчи и треньори.И после мрънкат че хората гледали в къщи английското,италианското и испанското първенство...вместо да ходят да гледат великите им отборчета.

drummer
28.07.2009 20:50

mite80, моето мнение е, че в този мач дузпа за Левски нямаше. За засадите хайде да не говорим! Не става въпрос за злоба, ти сам пишеш, че Левски е бил жалък. Аз поне това спестих....?! *smile*

roommen
28.07.2009 20:49

beto - ще търпиш ще се примириш и живота продължава .Не очаквай нещата да се оправят скоро първо Бате ама не Борисов а Бойко трябва да успее да натика по някакъв начин Държавата в някаква правилна политика което не става за година две или три.Когато се научим как да печелим истинки пари от СПОТРА тогава може и да имаме поводи за радост .ДАНО доживеем *smile*

beto
28.07.2009 20:42

bigred81 а защо затъва приятел.Заради далаверджии, като Батков, Лупи, Венци, Гигов и сие.Докога ще търпиме такава смрад в България?

roommen
28.07.2009 20:42

При положение че Левски продължи , смятам за крайно необходимо привличането на един или двама стойностни играчи в средата на терена за да има повече вариянти при смените както се получи и една контузия на Тасевски оставя огромна празнина в отбора.

BoBi_Levskara
28.07.2009 20:39

Добре, че беше тоя удар в главата та да се разбере, че се е играло мач.Дано се осъзнаем и спрем с защитната игра та да ги отсраним.0:0 това е ЛОШ турнирен резултат за Левски.Ама и Баку извадиха късмет добре че се контузи 9-ката та да им се отвори играта и да създат някое по добро положение.УСПЕХ НА ЛЕВСКИ на РЕВАНША!

bigred81
28.07.2009 20:38

докаде я докарахме? жал ми е за българския футбол. БГ шампиона ненаправи за 90 мин нищо смислено в атака, едно положение за гол за цял ма4, в защита няма6е топка която да не бе изритана безцелно напред.добре 4е и противника на посредствено ниво и 4е 90 % от игра4ите на Баку дърводелци на4ело с оня дето го контузиха в главата, жалката истина е 4е футбола ни затъва след всяка изминала година и така ще е докато не се спре с уреждането на ма4ове и привли4ането на измислени 4ужденци.Успех в реванша!

gocktherock
28.07.2009 20:38

"Абе вратарчето си ги извади левскарчетата". Може да се каже, че и съдията помогна. Удара на Рабех в главата на футболиста на Баку е чиста дузпа по всички параграфи. Че дори и червен картон отнасяше след това

mite80
28.07.2009 20:37

Просто съм потресен. Толкова жалък ЛЕВСКИ не съм видял дори при"невероятният" Велев.Всички футболисти да се изредят един по един и да целуват на Гошо Петков ръкавиците. И дано си направи ръководството изводите, та да не берем срам пак. Иначе drummer, за какво да благодарим на норвежкото съдийче, за това че не отсъди две дузпи за левски, за това че спряха с измислени засади две голови атаки на нашият отбор. Просто не виждам защо е необходима тази злоба която е имате и изсипвате със тонове в този сайт вие "чорбарчетата".Аз лично пожелавам успех на вашият отбор,защото стаява въпрос за представяне в Европа, и се представя България , а не някаква друга страна или отделни личности. Успех още и заради това , че ако не се представят всички отбори успешно, за жребият догодина ще бъдем в една урна с отбори като сант жулия, дери сити и баку.
А накрая : САМООО ЛЕВСКИ ОЛЕ !!!

Sagazvamy
28.07.2009 20:30

Абе вратарчето си ги извади левскарчетата *smile* Трябва да са доволни от ремито. Най-добрият удар на "сините" беше шута в главата на дългия бастун от Баку... Предполагам, че Левски ще продължат, защото азерите ще са доста по-слаби гости, отколкото домакини. Ще се затворят, а напред ще чакат грешки. Само да не вкарат гол, защото за "сините" ще стане страшно.

onzzy
28.07.2009 20:30

дано да ги отстранят 0:0 е най курвенския резултат
успех на всички

roommen
28.07.2009 20:28

Каквото и да е забъркал Батков лично аз видях един стабилен Левски през първото полувреме ,но за жалост само през първото ...

gocktherock
28.07.2009 20:28

Един кифларски Левски. През първото полувреме се виждаше, че тима от Баку няма никакви шансове за победа, но разбира се това не означава, че левскарите не можеха да си влошат положение. За малко да отнесат плувката заради своята тъпа игра. Треньора се сети да смени Йовов чак в 70мин. Нищо, че цял мач тоя пропиля 10 положение и не направи абсолютно нищо. Единственото свестно положение беше на Ортега, но изпусна. Не мога да го виня, случва се. Но просто Левски с тая игра дори да отстранят Баку, нямат шансове напред. Хванете го махнете по някъв начин тоя Батков от отбора ви, че само надолу отивате по тоя начин :/
А с това и част от българския футбол в Европа

donatelo
28.07.2009 20:23

Между другото ,кога е мача с ВЕЛИКИЯ тим на Дери Сити?

drummer
28.07.2009 20:23

Тук всички малко по инерция благодарят на Петков, но според мен, отразени два елементарни удара, втория от които си беше подарък за ...гол. Повече благодарности в този твърде посредствен мач, заслужава норвежкото "съдийче", което не отсъди чиста дузпа за отбора на Баку, а и забрави да изгони Рабех.Общо казано, щастлива история срещу един доста слаб противник. *smile*

beto
28.07.2009 20:22

Хей пичове много спорите и много се пенявите ама няма смисъл.Истината е една, че единственото хубаво нещо в мача бе резултата.Другото......!Ми то беше плява.Хубаво, че съдията не оцени по достойнство каратистките възможности на Рабех и не го възнагради с червен картон и дузпа.И най хубавото беше, че на вратата имахме СВЕТИ ГЕОРГИ!останалите.....?Нямаше ги1Просто не съществуваха!Но не обвинявайте инвалидчетата.Просто за хора с недъзи дадоха всичко от себе си.Виновен е човекът с мустаците.Той забърка цялата бутафория в синьо.И ако и тази година се случи същото като предишните вие сините фенове, които се пенявите по форуми и сайтове трябва най отговорно да му поискате сметката ако ще това да се изразява и в обръсване на мустака на сухо! *evil*

roommen
28.07.2009 20:21

Левски игра доста слабо през втората част и мисля че физиката е основният проблем за това .През последните 20-25 минути халфовете имаха сили да играят само в защита за това нападателите бяха изолирани от играта.Надявам се Тасевски и Жо да са на линия за мача в София ,защото се видя че Сърмов не е достоен заместник на македонеца а за Йовов и Димитров мога да кажа че им беше гласувано предостаъчно доверие цели 3 мача което те по никакъв начин не оправдаха първият по добре да го оставят да гони топките или да носи вода на футболистите *lol* Петков както винаги в тооп форма и отново спасител .Смятам че Левски ще съомеят да отстранят Баку въпреки не добрият резултат .Рабех беше понякога хазартен но се бори от начало до край което компенсира грешката когато можеше да бъде отсъдена дузпа за домакините и като пиша за дузпа така и не видяхме повторение на онова спорно положение за игра с ръка пред вратата на Баку.САМО ЛЕВСКИ и успех на всички БГ тимове

fkbaku
28.07.2009 20:20

САМО ГО6о ВРАТАР4еТО И СЬДИЯТА ДА НЕ СЕ ИЗПОКАРАТ КОИ Е ИГРА4 НА МА4а

НАИСТИНА СТЕ МНОГО ЖАЛКИ ГОВЕДА няма смисал нито 1 отбор да продалжИ напред за6отот докато има такива като васс които не си отфарят о4ите така 6те продалжава цялата работа К*Р за БГ ПОРНОГРАФИЯ И ФУТБОЛ И Д-ВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fitch
28.07.2009 20:20

fkbaku научи се да пишеш и тогава се срамувай че си българин

donatelo
28.07.2009 20:19

Аз изобщо няма да се учудя следващата седмица ,когато в агитката на БАКУ видя познати лица от сектор Г.

RoSKo0o0
28.07.2009 20:19

Гледам ви се и ви се смея за какви се мислите. Голяма част от България се смята за "мноо големи, най-големите". Абе чакайте бе ... вие само надценявате. Вие не гледате реално на нещата. Щом Азербайджан тряя бием. Абе ние кои сме бе ? 7 милиона и половина на кръг с ужасна политика страна. Не сме били Ейре, ми как ше ги бием, толкова са ни силите. Ние сме слаба страна, нашия футбол е слаб, а защото сме влезли един път в шампионската и 1-2 четвъртфинали на КЕШ и вече много ви се вдигна мерника на всички. ЕБахти самочувствието ... толкова можем, но не нозначава, че трябва да отпадаме ! НАЛи трябва да се борим ! Щяхме ли да сме свободна държава, ако бяха казали така хората тогава бе ... по-добре земете се гръмнете, а като толкова разбирате от футбол отивайте в реагионалните групи и се правете на футболисти.

ПС. В Азербайджан им дават двойно по-големи заплати на клубовете, правете си сметка.

ndzhumerski
28.07.2009 20:19

имаше един азер на 36 а футболистите на левски едвам ходеха

ebacha_
28.07.2009 20:16

ХАЙДЕ стига сте грухтяли насо4ете се към резила на Цска ве4е

arsenov
28.07.2009 20:16

добре е наще играха на някво квартално ниво *lol*

fkbaku
28.07.2009 20:11

дам МЕТОДИЕВ и аз мисля 4е наи добре да отпаднем жив та6ак сме ебаxти порнографията след тампере жилина и бате сега и арабите направиса за срам проклетата БГ много ме е срам 4е сам бьлагарин по добре да спред до тук от колкото срама да продалжава занапред и аз сам на мнение само ЛИТЕX да продалжи ЦЯЛАТА БГ Е та6ак и така 6те продалжава докато не си отфорят о4ите вси4ки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bobifootball
28.07.2009 20:10

Уважаеми колеги привърженици на ЦСКА да не съм ви чул вече да обиждате г-н Батков.Не виждате ли че тои е връл фен на ЦСКА.Кокала спечели шампионата, тръгна добре и в квалификациите но това не трябва да е така, Левски трябва винаги да е държан в напрежение и стрес а не да се води нормална предсезонна подготовка и да печели мачовете си в Европа.
Наистина ли не разбирате всъщност кои е г-н БАТКОВ - НАИ ВЪРЛИЯ ФЕН НА ЦСКА ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА САЖАЛЕНИЕ. *thumb_down*

Crunk
28.07.2009 20:09

Кое му е доброто на тоз резултат просто не знам в София като им нахулят един гол и ще ги питам как ще вкарват два,те един не могат пък камоли два.То бива бива ама такива слабаци няма,да се прибереш и да пазиш резултат сякаш играят срещу бахти гранда.

likata
28.07.2009 20:09

Лелеее до къде я докарахме Аи сиктир от тука то бива бива *sad*

ebacha_
28.07.2009 20:08

*lol* майтап ама мароканеца му ритна един голям шамар *joking*

donatelo
28.07.2009 20:07

ebacha_ откъде тази информация?Това истина лие?

RoSKo0o0
28.07.2009 20:06

САМО БЪЛГАРИЯ ! Спрете с това делене на клубове. Само простите хора се придържат и робуват на клубните отбори. Да подкрепяйте си ги, псувайте си ги, но в родното първенство. Това е Европа, а те представят България. Колкото напред всички отбори, толкова по-напред България ! Аз съм от Левски, но винаги ще подкрепятм ЦСКА в Европа, защото е български клуб, както и всеки един, който играе в евротурнирите. Аз чакам с нетъпрние четвъртък и ще съм оптимист и ще чакам 4 от 4 в групите на ШЛ и ЛЕ !!! Успех на ЦСКА и Черно море в четвъртък !

aidy
28.07.2009 20:05

Това се казва - непрофесионализъм! Батков ще успее да съсипе "Левски" напълно с неговите безидейни рокади. Съжалявам ги момчетата, те не са виновни!

gutito1964
28.07.2009 20:02

браво петков!!!! дано в софия да играем по добре днес беше пълна излагация

ebacha_
28.07.2009 20:02

Левски беше по стабилен , но офанзивните футболисти бяха траги4ни *sick* Йово особено , а Н.Димитров накрая се поизеба пълна скръб ,Зе Соареш в БГ първенството ги минава като спрели ама сега
*evil* Бардон издиша за 20 минути

RoSKo0o0
28.07.2009 20:02

ФК Баку е доста добре подготвен физически и тактически. Все съм на мнение, че Левски ще продължи въпреки това, защото в София ще ги подкрепи най-чудесната публика на този свят - БЪЛГАРИТЕ (не левскарите). Как искате Левски да бие като си сменя треньора на 6 месеца? Няма как да стане просто. В по-големите първенства ги държат ли държат години наред.

ПС. @ov3r ... БАТЕ и Жилина са с класи под Баку и съм сигурен, че ако се сборичкат азерите ще победят *wink*)) Особено БАТЕ *lol*

MeToDueB
28.07.2009 20:01

Абе не може такова нещо ... Левски сменя треньора всяка година, а ЦСКА отбора .. къде отиваме. По-добре да отпаднем .. сериозно говоря. Предпочитам да гледам Литекс .. поне имат треньор, който не е за 2 дена и също така отбор .. смешници сме пълни !!! В това число вкарвам и любимия ми ЦСКА, дано поне те ме опровергаят, ама с тия смени на отборите .. надали, а пък Левски с тия смени на треньорите .. дано дано .. намерим светлинката в тунела

fkbaku
28.07.2009 20:00

и браво на петодиев подкрепям го когато не ставаме бг отбори за ни6то по добре да си стоим и да си траем а не да се излагаме вскага година БГ ФУТЖОЛ ВЬН !!!!!!!!

ilio12
28.07.2009 20:00

плаче ми се като ги гледам ... *thumb_up*

ov3r
28.07.2009 19:59

Само да кажа едно голямо ХАХАХА! Комедията продължава с пълна сила. Днес Левски добави още едно гръмко име в своята нечовешка колекция. Дучето ще фалира да прави знамена с имената на неизвестни сбирщини, изгаврили се със синия клуб. Сега верните фенове на Левски ще кажат, че има и реванш... Според мен там ще стане вече трагично... А това чудо наречено Баку отстъпва далеч и на Жилина, и на Бате и т.н.

nino6
28.07.2009 19:59

''Левски се добра до добър турнирен резултат'' *lol* та това за фала ли е. Нашите обикновено правят 1:1 като домакин и след това правят едно геройско нулево равенство като гост и така отпадат *joking*

fkbaku
28.07.2009 19:59

сега видяxте ли се колко сте жалки вси4ки говеда добре 4е е вратар4ето ПЕТКОВ и садията ина4е 6тяxте за пореден пат да му ядете главата сега от този ма4 нататак може da замал4ите малко и да се замислите кога трябва да се обаждате и кога не !!!!!!!!! жалак антифутбол играxте и все пак о6те 1 пат браво на ПЕТКОВ И САДИЯТА Каде сте трагнали за CL там 6те о6те по голям срам 6те берете един пат погледнете реално ве говеда !! *sick*

goalkeaper
28.07.2009 19:57

MeToDueB напълно те подкрепям с тези думи но все пак нека се запитаме на какво се дължи хикса освен на безидейната игра на левски което е главното мисля че и на Батков не му дойде акъла не може по средата на предварителните кръгове за ШЛ да сменяш трениора това е недопустимо за нито един отбор тоя сърбин си няма и на иде кво да праи кви са тия смени Йовов цял мач не играе и го държи до 70 тата минута за ко к**ами ли ще държи цял мач ?? просто този трениор е по безидеен от фудболистите 80 % от провала на левски аз му ги давам на тоя некадърник
*evil*

FlyingSteps
28.07.2009 19:57

момчета даите да се съберем най-добрите футболяги от тоя сайт и да идем да покажем на Левски как да бият тия ФК Баку *joking*

nino6
28.07.2009 19:54

по-селски мач от този досега не бях гледал *lol*

idol_bg
28.07.2009 19:54

Еее..... !!! Г.Петков,президент,президент.. !!!

arsenov
28.07.2009 19:54

еее добре е наще играха на някво квартално ниво *lol*

XyqT
28.07.2009 19:54

Айде честито 0:0
И добре, че беше Гошо, инак щяхме да го ядем големия в последната минута...

MeToDueB
28.07.2009 19:53

Браво на ПЕТКОВ БРАВО БРАВО. На тоя човек трябва да му се целуват краката .. честно. ГОлям капитан, но за съжаление, когато вратаря е най-добър в някой мач .. това не говори добре за отбора :С Много слаба игра .. Йовов ми идваше да му счупя главата .. на тоя левак мръсен. Безидейни в атака .. последния пас липсваше. Баку играха по-добре .. дано поне отбора успее в София да победи и да се класира за Лига Европа, но в ШЛ .. не искам да виждам бг отбор, поне за сега .. защото няма класа, няма нищо .. и не ставаме за там, нито ние ЦСКА, нито Левски .. нито никой.

brickbat
28.07.2009 19:53

добре че идва август месец и с него и началото на Английското първенство...

goalkeaper
28.07.2009 19:51

такива излязохме този мач а трениора е глупак смени от 70 та до 90 та за какво им е тая смяна ся в 94 мин брао Гоше

idol_bg
28.07.2009 19:51

Лелееееее...гати и центрирането.....хахахах.Е вече наистина се излагат,синът ми да хвана по хубаво щеше да я центрира.И това ми били професионалисти.

idol_bg
28.07.2009 19:48

Още 60 та мин.като ги видях как се прибраха и ми стана ясна работата.Дано устискат поне Х-са.....

idol_bg
28.07.2009 19:44

goalkeaper....Хичо и той ми се вижда инертен днеска...одеве не можа една топка да спре.А Гошо Вратарчето определено е героя днеска....хихихихи...Поредното уникално спасяване.Чини ми се че Левски с тая игра...срещу такъв съперник не стават и за групите на УЕФА.....много жалко.

brickbat
28.07.2009 19:43

Батков съсипа Левски *sick* толкова немощен, стресиран и слаб Левски не е имало. Щом и Азербайджан не можем да бием по - добре да няма футбол в България

angel_hi
28.07.2009 19:43

Нашите играха мн добре и най-вече Петков спаси Левски от срамна загуба.На реванша ще ги елиминираме.Баку са стабилни не отричам.Следващите ни мачове ще са мн трудни

goalkeaper
28.07.2009 19:38

той и ники димитров са геройте на отбора в атака сега е време за финален спринт 10 мин 2 гола и ура а иначе както казва г-н Пенев браво на Гошо Вратарчето *smile*

idol_bg
28.07.2009 19:32

Не знам ама като гледам ще се трепери до края.Г.Петков пак пази като герой.Тоя Гошко Христов ви е като месия...хихих.Пак опряхте до пловдивчани да ви оправяме отбора...хахаха.Е дано вкара момчето....че инак пак ми се вижда резил.

MeToDueB
28.07.2009 19:28

слаба ракия .. гледам мача с един приятел, който е върл левскар, и той не спря да псува Христо Йовов *lol**lol* ама си заслужава левака .. няма друг такъв .. няма няма и да има .. никога *lol* Дано Христов сега вкара ..

goalkeaper
28.07.2009 19:28

така е обаче откакто изкараха оная сопа дет е с по 3 глави над нашите играят много по добре азерите но и съдиата подминава повечето им нарушения с лека рака ето го и Гого Христов наи сетне Йовов го махат вече можем да вкараме

torkemada
28.07.2009 19:28

сърбина кво чака и не прави смени ,сляп ли е

idol_bg
28.07.2009 19:26

goalkeaper....Не бе човек.То оставаше и с 11 да сме отзад...хихихи.Ама ми прави впечатление че азерите владеят вече много повече топката...нашите заиграват на контри.А все още сме 65-70 мин.

goalkeaper
28.07.2009 19:24

idol_bg прав си но ако свири дуспа трябва да изгони и рабех и нямаше да е незаслужено но гледам мача и виждам как норвежкия съдиа подмина и една дуспа за левски а и не виждам нашите да са се прибрали с 11 човека в собствената половина нямаме повече от 4 5 човека в защита при тяхна атака

idol_bg
28.07.2009 19:22

goalkeaper.....Ами едно е да ти дадат 4 жълти....друго е да свирят дузпа в твоя вреда нали....ама какво става бе...сините още 60-та мин. се прибраха отзад....Да не играят срещу Милан...че толкоз се защитават...малеееее.Така няма как да влезат в групите на ШЛ.Що ми се струва че спукаха гумите и до края ще се трепери и ще се играе за 0-0

goalkeaper
28.07.2009 19:17

ей, успокой се малко че имаше дузпа имаше ама ако гледаш правилно ще видиш че спести поне 4 жълти картона на азърбейджанците и това е футбол не балет има и малко по груба игра не се обаждайте неподготвени ве Чорбари и въпреки това успех срещу дери сити в четвъртък

fkbaku
28.07.2009 19:13

donatelo 6ти го забия аз на теб отзад маикати д*ба ако те фана пубертет4е като не разбира6 колко сте Жалки по добре си траи и се заври някаде 6тот много срам !!!! и садията дано не продалжава да ви подпира 6тот разваля ма4а !

fkbaku
28.07.2009 19:11

M*икави деба говеда как можете да сте толкоз жалки ве правят ви на сме6ни тия араби виждате 4е неможе да отлепите и по4наxте да ритате аллл колко сте жалки дано ви го набият яко ге*4ета мазни играете анти футбол 6том по4наxте да вкарвате балтиии за пореден пат АXXXXXXXX КОЛКО ЖаЛКО Е ДА СИ ЛЕФСКАР !!!! *sick*

idol_bg
28.07.2009 19:11

Пичове...вий си говорите..това онова,ама тука имаше чиста дузпа за азерите.Не заради тежката контузия ами просто нападателя си я поведе с глава и се измъкваше,когато нашия го срита в кратуната и предодврати чист гол.

goalkeaper
28.07.2009 18:59

ebacha_ успокой се малко ако левски получат 4 гола 2 рото полувреме аз щи дам 100 лв никъв шанс да ни вкарат 1 гол пък камо ли 4 така че и БАКУ много се изхвърлиха и сега Левски тряя ги нашмули едно хубаво да не говорят преди мача тея смешните те са по зле и от Сейнт Джулия нашите са с 10 класи минимум 2 гола на ортега един на Христов

roommen
28.07.2009 18:58

Тея Баку не са нищо повече от един отбор от средата на родното ни първенство .Ако мачът нямаше толкова голям залог мисля че досега щяхме да сме ги увъртели поне с 2 гола.Левски са доста стабилни на терена и имаха две добри положения за гол ,за жалост пропиляни. А относно състава единствено Йовов не му е мястото на терена , Ортега се включва доста успешно в отбора лошото е че пропиля чудесна възможност да поведем.Съдята разбираемо подпира домакините ,но не виждам причина да ги щади от към картони ,към края на полувремето заиграха доста грубо и трябваше да ги укроти с някой картон ,но незнайно защо ги подмина с лека ръка ,в сравнение с картона на Рабех .Способни сме да си тръгнем с победа ,само трябва още малко концентрация и никакво отпускане , дано и физическите сили стигнат до края .

Adrian000
28.07.2009 18:57

Тоя Йовов бърка цялата игра всички топки минават през него ,а той ги бърка в резултат ,на което Зе Суареш устава изолиран според мен трябва да влезне Ники Димитров или дори и Жоро Христов!

ebacha_
28.07.2009 18:56

трудното едва сега предстой ,не забравяйте 4е и с Екранас ЗАВършиха първото 0:0 после 4 гола *wonder* трябва да удържим поне равенство хайде

torres_228
28.07.2009 18:55

Човека под мен е определено прав !! Тия какво се бяха засилили да ни бият ,бе ! ХАХАХАХАХА ! АМА ,ЧЕ ТЕ СА ПЪЛНА СКРЪБ ,БЕ !! Не че ние сме нещо повече ,ама тия нямат никаква идея в атаката. И стига сте ревали - Жо е контузен ! Веско Минев изигра най-добре това първо полувреме ! Йовов се опитва да направи нещо ,но безуспешно ! И на него не му е лесно след като го плювате само ! Ортега се представя добре ! Има желание ,търси пространство! АМА И ВИЕ РАЗБИРАТЕ ТОЛКОВА ! ГРАМ ЪКЪЛ НЯМАТЕ ! Доминираме първото полувреме и трябва да вкараме поне 2 гола през второто. Приятно гледане !

goalkeaper
28.07.2009 18:55

добре играят нашите и второто полувреме не очаквам да им се размине на Баку с 1 гол нашите ще вкарат поне 2 3 гола до края *smile*

Cristian0
28.07.2009 18:53

Чудно ми е каква ли сума ФК Баку са платили на главния съдия,удар с лакат в лицето на Топузаков от номер 9 от Баку Алмейда тва си е абсолютен картон ама норвежеца даже и усна забележка не му направи...Май всички норвежки садии са такива корумпирани лайнари (например тоя дето свири Челси-Барса) *joking*

pafata
28.07.2009 18:52

Доста са слабички тези от Баку. Заслужават да отнесат поне два гола.

DrunkMaster
28.07.2009 18:52

бе личи си че сме с класа над тях, само дано да не допуснем някоя грешка като предните години, чеееее ... ша стане лошо, много ни куца създаването на чисти голови положения не мислите ли?
И все пак само ЛЕВСКИ !!!!!!!!!!! *beer*

XyqT
28.07.2009 18:49

Ех тоя Йовов, изобщо не ми харесва играта му.За какво го е пуснал титуляр...само той си знае.Дано да си подобри малко от малко поне играта през 2рото полувреме, че незнам иначе какво ще я правим.

eagle92
28.07.2009 18:47

Много скучен мач,дано второто вкараме гол *smile*

lubo_krika
28.07.2009 18:47

няма такова подпиране на съдията,а за Йовов нямам думи.Как го търпят изобщо в Левски.Аматйор по-добре ще играе.

fkbaku
28.07.2009 18:22

говеда б1дето готови да ви сипем яко ако се изданите и сре6ту тези араби *joking* след трактористи д1рвари сервитиори скиори п4елари и о6те много които не се занимават с футбол ако и арабите ви бият не тряя се показвате и да си отфарята муцуните *sick*

krasenco
28.07.2009 18:17

Тези пък ако са азери незнам!В титулярния състав само един азер.10 чужденеца *smile*

cheman
28.07.2009 18:13

Аз съм от Ботев и мисля че на Левски ще им е трудно да бият днес -- по-скоро в София ще си осигурят победата. Мача за мен е Х тъй като стадиона ще е пален и азерите ще играят на 100%. Така че във 2 мач Левски ще бият според мен *wink*

goalkeaper
28.07.2009 17:57

ТОВА МИ Е ЯСНО НО ПОГЛЕДНИ КОЛКО ПРОМЕНИ ПРЕДИ МАЧА НОВИ ТРЕНИОРИ ГОНЗО ИЗГОНЕН ПРОСТО НЯМА КВО ДРУГО ДА ПРАВЯ ЛЕВСКИ СМЕНИХА ТРЕНИОРА В НАЙ НЕ ПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА НАШИТЕ МОМЧЕТА И ОРТЕГА ЩЕ ИЗПЪКНЕ ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО БНТ СА СУПЕР ПРО БГ НЕ СТРУВАТ

Vratarchety
28.07.2009 17:55

goalkeeper да ти кажа само ШЛ не е място за експерименти

goalkeaper
28.07.2009 17:52

сигурно ли е че мача ще се дава по БНТ щот кат гледам дават няква простотия а поне студио трябваше да има *sick* Vratarchety определено си прав че ортега не се е сработил с отбора но нека не забравяме че левски са и с нов трениор който ще експериментира в началото докато намери оптималния състав за мен на 95% той е оспял да го намери да видим как ще е с новото ръководство. И НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ БЪЛГАРИ В ТЕЗИ МОМЕНТИ А НЕ ДА ОПЛЮВАМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ СПОРЕД СИМПАТИЙТЕ НИ !!! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЛЕВСКИ,ЦСКА,ЧЕРНО МОРЕ ИЛИ ЛИТЕКС СА ПРОСТО БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ !!! НЯМА ДА ВИ НАВРЕДИ !!!

tamate_unufreev
28.07.2009 17:51

Ама и мн ми е чудно Бижутера да ви "води" Атаката....некой ме светне ...
бр ..чорбе съм ...и пак Успех на всички БГ отбори

Vratarchety
28.07.2009 17:48

Аааа Жоазинчо къде е ? Тоя е ебахти *evil* Добре за Ортега може ,но той не се е сработил с отбора! 1.Познава добре Ортега! 2.Търси изненада! Ама ми се струва ,че нито 1-вото нито 2-рото ще станат

likata
28.07.2009 17:48

Левски,Левски Пенсионерски.Чудя ся дядо няма ли да го влучат в състава,тои е на 76,но това не е проблем важното е да милееш за отбора.И се пак Успех

goalkeaper
28.07.2009 17:45

опс грешка видях го просот в бързината да прочета състава и да напиша коментара че имам работа съм го пропуснал така че може би малко по класен нападател от Йовов ако има заедно с ортега ще влезем най малкото в лига европа след груповата фаза която все още не е ясна

lubo_krika
28.07.2009 17:44

аз също съм на мнение,че Йовов не е във форма.Дано ме опровергае де.А за този Ортега се надявам да се представи добре,тъй като не е изиграл и един мач за Левски.Само Левски 1-2 точен резултат го давам. *beer*

goalkeaper
28.07.2009 17:44

спрете с тия глупости ве Веско Минев си игра мн добре предния мач и заслужава да е титуляр колкото до Йовов нямам представа защо е той а Ортега е класен футболист и ще го докаже днес така че Cristian0 не съди за хората преди да си ги видял как играят аз съм твърдо зад левски и мисля че това за момента е опитмалния състав с който могат да излезнат като изключим Йовов и никаде не видях Гаджев а определено той трябва да играе *sick*

Vratarchety
28.07.2009 17:42

Ае стига еб*хти педер*стията.Тоя наеб*н сърбин недъгав Жоро резерва. Тасевски никъде, шматката Йовов пак ще се нервя го гледам как се спъва в топката !!!! *evil*

pafata
28.07.2009 17:42

Сред резервите не виждам халфове нещо. Ортега пък е от няколко дни в отбора, а ще води атаката. Йовов също не е за титуляр. Ще видим какво ще се получи в крайна сметка.

sliva90
28.07.2009 17:38

стига са писали разни прасета че замириса на страшна кочина ебахти селяните вие отбор нямате ли си *evil*

Cristian0
28.07.2009 17:36

Най-очудващо лично за мене,че Минев е титуляр а Вагнер резерва както и нападението Йовов,които не е централен нападател и Ортега,който е играл за левски само на тренировка *joking* ... е и на сън може би...

hevata
28.07.2009 17:30

И Христов ще влезе 2-то полувреме и ще си вкара гола.Ортега ще открие синята фиеста.Убеден съм и ,че ще има черврн картон за БАКУ и дузпа за Левски.Какво ще кажете,голям оптимист съм,а.

mir_2009
28.07.2009 17:28

ха-ха. Цесекар съм, но ми е чудно защо Г.Христов е резерва.Йовов не е във форма ,а и не е централен нападател.Веднага се доверява на Ортега.много интересно. Мача ще се предава по БНТ. Само ФК БАКУ

Catson72
28.07.2009 17:27

а как се казваше сайта дето ще го дават на живо.днес го чух и забравих да запиша

Levskarq_1914
28.07.2009 17:22

Тоя глупак е оставил Жоро резерва каде го намериха Радко незнам по добре Батков да нареди състава *joking*

br1979
28.07.2009 17:20

говеда ще ви разбият не ставате за нищо 2:0 за Баку