Франция надви Португалия, Марсиал записа дебют (видео)

10:38
Франция надви Португалия, Марсиал записа дебют (видео)
Франция победи Португалия с 1:0 в контрола, която се проведе в Лисабон. 
 
Матийо Валбуена вкара единственото попадение в двубоя. Атакуващият полузащитник на Лион се появи на терена в 80-ата минута и пет минути по-късно прати топка в противниковата мрежа с чудесно изпълнение от пряк свободен удар. 
 
Дебют за "петлите" в тази контрола направи новото попълнение на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал. 19-годишният нападател влезе на игрището в 74-ата минута на мястото на Карим Бензема и за 1/4 час не впечатли особено с изявите. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
05.09.2015 13:22

Валбуена е такъв невероятен играч , помня какви голове направи на Дортмунд в Шампионската лига с Марсилия , беше най - добрия играч на Франция миналата година на световното БЕЗСПОРНО и въпреки това така и не се уреди в добър клуб поне за 1-2 години .... Беше в Москва , сега пък Лион ... Милан нали имаха отчайваща нужда от плеймейкър , защо не го взеха , а държат разни дървета ... Толкова е жалко , че наистина класни играчи заради некадърни мениджъри се въртят в средняшки отбори цял живот ...

Crissstiano
05.09.2015 12:28

Ако Марсиал е направил 4 точни паса и е хвърлил 2 тъча в този мач Юнайтед трябва да платят на Монако още 5 млн паунда *lol* .