Боби Михайлов: Няма новини, това е нивото на отбора

09:54
Боби Михайлов: Няма новини, това е нивото на отбора
"Няма виновни, просто това е нивото на отбора", коментира президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след загубата от Норвегия с 0:1.
 
Отборът на Ивайло Петев се представи много слабо и след това поражение на практика изгуби шансове за класиране на Европейското първенство във Франция догодина. 
 
"Няма виновни, просто това е нивото на отбора. Не искам да критикувам никой, мен може да ме критикуват колкото си искат. В клубните отбори се правят футболисти. Вижте с колко чужденци играят и още първия кръг всички заминаха по местата си. Другите играчи, които са в чужбина, 90 процента не играят по отборите си. Това не е в силата на никой от нас да го промени. За техническата част от нещата не говоря. Треньорите имат абсолютно всички условия, да не се повтарям, обаче имат цялата свобода да избират най-добрите според тях. Те са специалистите, които работят всеки ден с играчите. Това е трети мач на Петев, трудно е да се каже. Когато играчите не играят и когато показват такава страхлива игра, и се връщаме пак на едно нещо - когато мачът е много важен, нашите играчи прегарят. Това никой не може да ти го даде, ако сам не си го дадеш", каза Михайлов след двубоя. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gL_Manekena
05.09.2015 07:25

Боклук за затвор си ма***ти да е** ! ОСТАВКА !!!!!

fred_duffy
04.09.2015 21:41

Време е да му свалим перуката от пияната кратуна

nasko_iliev54
04.09.2015 16:46

Абе фенове какво чакаме още Ние колко правителсва смъкнахме че този боклук до кога ще го търпим и да ни казва че БФС не е виновен Нали той назначава и той освобождава да се събирем след мача с Италия и ако се провалят докато Михайлов не си подаде оставката да не го оставим на мира Стига ни се е подигравал

ub7
04.09.2015 16:22

вчера топката я изнасяше ... митрев. играхме direct 1-вото и long ball 2-рото. не си спонмям един път някой да не се "отърва"от топката. к'во толкова - да ходим на европейско за да ни смелят ли? по-добре не...

ApricotGarden
04.09.2015 13:49

Не може да ги обвинявате за това че са проявили творчество *joking**joking* и поне не са копирали заглавието*lol*

WDale
04.09.2015 13:12

Новини, де. Няма новини = "няма нищо ново под слънцето" = "Знаехме, че така ще стане". *smile*

sdw
04.09.2015 13:11

Уинър,вижте си заглавието."Няма Новини".Май искахте да кажете "Виновни" *smile*