Петев: Има още мачове

00:07
Петев: Има още мачове
Селекционерът на националния отбор на България Ивайло Петев демонстрира непримиримост със съдбата на водения от него отбор въпреки загубата с 0:1 от Норвегия на националния стадион "Васил Левски", която съвсем отдалечи лъвовете от местата, даващи право на класиране на финалите във Франция.

"Има още мачове. Определено, шансовете ни намаляват изключително много. Но нека мине цялата квалификация преди да правим по-генерални изводи. Мачът не бе от високо качество, това го очаквахме. Залогът бе голям. Като очакване го очаквах. Лошото е, че до гола бяхме неутрализирали силните страни на Норвегия. Допуснахме една много груба грешка, която доведе до гола. Знаехме, че няма да има много положения за гол. Поздравявам всички футболисти, които взеха участие в днешната среща", заяви Петев.

"Не играем срещу Бразилия или Германия, за да сме се уплашили. Може би е имало сковаване в играчите заради залога. Важното е да извадим нужните поуки и да продължим напред. Определено сигурно съм допуснал и аз грешка, но в момента не мога да кажа каква е тя. Нормално е феновете да са разочаровани. И ние сме. Благодаря им за подкрепата, която ни оказаха днес. Нормално е да сме ги разочаровали. Готов съм за всичко. Това е нормално за България - когато побеждаваш да те възхваляват, а когато губиш да си най-хуления", допълни специалистът.

"Срещу Италия ще излезем да играем. Имаме още шансове. Минал е само един мач от квалификацията", коментира Петев предстоящия сблъсък с Италия.

"Нямаме по-добри футболисти. Ако имахме, щяха да са в националния отбор", завърши Петев, коментирайки наболялата тема защо в националния отбор играят предимно футболисти, които са резерви в клубовете си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
05.09.2015 08:49

Проблема не е във футболистите или треньора!Толкова си могат футболистите,а треньора няма материал.Проблема е в Перуката,които позволи да достигне това ниво българския футбол!

vla666
05.09.2015 06:26

"Срещу Италия ще излезем да играем. Имаме още шансове. Минал е само един мач от квалификацията", коментира Петев ...къе един мач бе,тя квалификацията свърши...събличай...*smile*)

sensea
04.09.2015 17:30

Славия да беше пуснал ....в пъти по добре щяха да стоят на терена.......

kolio_vg
04.09.2015 16:02

Едно не разбирам,защо не се взимат играчи от А група,играят редовно,а се взимат мърди като Неделев и Тонев,който скоро не са играли официален мач за отбор и нямат грам форма.

beneficato1
04.09.2015 12:43

Разбира се- три мача ,три победи пък каквото стане.Себераздаване ,борба за всяка педя терен,решителност и непримиримост.Направете го и ще ви запомнят.Ех мечтиииии*beer*

Drakoveca
04.09.2015 10:07

Момчета наистина треньора не е виновен изцяло, просто "най-добрите" ни играчи си я могат толкова. Ама на негово място бих пускал хора само от Шампионата ни поне да съм сигурен, че няма да има на терена такива, които играят само в Нацоиналния, но не и в клубния си отбор.

sdw
04.09.2015 08:26

Ами от това,което видях,проблема не е в Петев...Просто футболистите ни са трагични!

123321
04.09.2015 00:59

Да бе верно!Има още мачове да губим, с още по лоша игра и с по-големи резултати.Ама то нека да има още мачове...

rozenrot
04.09.2015 00:32

да има ботев ихтиман- цска голям хит чак по тв ще го дават*beer*

lucky_boy_71
04.09.2015 00:59

Ами по добре ихтиман - ЦСКА, отколкото перуки - трикольори.

wengerout
04.09.2015 00:17

Е как ще излезете да играете?Разбирам да сте играли до сега и един,два мача слаби,а то никога не сме ви виждали да играете футбол и сега с Италия хоп,изведнъж ще играем *beer*
Как става?Аз не мога да рисувам и никога не съм можел,но сега в неделя мисля да прасна някой живопис и да направя шедьовър.*beer*