Мъка, мъка, мъка...

23:41
Мъка, мъка, мъка...
С изключително слаба и неорганизирана игра България загуби от Норвегия с 0:1, с което все повече и повече се отдалечава от класиране на Евро 2016.

На празния стадион "Васил Левски", Лъвовете не впечатлиха с нищо и загубиха от също много слабия отбор на Норвегия. Двубоят започна доста предпазливо от страна и на двата тима. Играта се въртеше предимно в центъра на терена, с което нямаше кой знае каква интрига. Постепенно Лъвовете успяха да окупират полето на съперника. В 20-та минута момчетата на Ивайло Петев пропуснаха невероятен шанс. Защитник на скандинавците фаулира Станислав Манолев на границата на наказателното поле. Това доведе до жълт картон за Светослав Дяков, който претендираше за дузпа и пряк свободен удар към вратата на съперниците ни. Ивелин Попов изпълни пряк свободен удар, но въпреки хитрият удар Ниланд изби в корнер. За съжаление хегемонията на българските футболисти не продължи дълго и норвежците се оказаха доминиращия отбор. За щастие въпреки напрежението пред вратата на Божидар Митрев, гостите също не успяха да открият резултата. В крайна сметка първата част завърщи при нулево равенство.

Втората част стартира по-динамично. България отново имаше добър шанс да поведе в 52-та минута, но за съжаление ударите към вратата на Ниланд не успяваха. Лошото за нашия тим се случи четири минути по-късно. След изпълнение на пряк свободен удар топката попадна във Вегард Форен, който с глава вкара във вртата на Божидар Митрев за 0:1 в полза на гостите. До края на мача норвежците доминираха в играта и се поздравиха с трите точки. В края на мача нервите на Минев не издържаха и след като фаулира норвежки футболист, той наруга страничния съдия, с което си спечели жълт картон.

С успеха си Норвегия запази третата си позиция с актив от 13 точки, с което застана само на две разлика от Хърватия и Италия. България остава на четвърта позиция с осем точки и все по-малки шансове за класиране на европейското първенство. В следващите мачове на 6 септември България гостува на Италия от 21:45 часа, Норвегия приема Хърватия, а Малта посреща Азербайджан.

Стартови състави:

България:
Митрев, Бандаловски, Бодуров, Александров, Минев, Дяков, Чочев, Александров, Попов, Миланов, Мицански

Норвегия: Нюланд, Елабделауи, Ховланд, Форен, Хьогли, Самуелсен, Йохансен, Хенриксен, Тетей, Сьодерлунд, Бергет

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

citizen
04.09.2015 12:19

Никой не използва клишето,че отбора се подкрепя на стадиона а? *joking**joking* Как ще даде някой 200 лв. да гледа Базел, Ливърпул и РМ, а няма да даде 10-15 да гледа истинската национална кауза *thinking**surprized*

sundza
04.09.2015 14:41

Пари се дават не за да гледаш отбор, а футбол. Аз снощи дадох пари и не видях нито отбор, нито футбол, но за сметка на това трябваше и да търпя наглите изказвания на Б.Михайлов, Лечков, Дяков и Рангелов след мача. (заслужава ли си да споменавам малоумното такова на Петев???!). И това беше всеобщото мнение на дошлите на стадиона. Така че - не, няма да плащаме повече на тези мърши. Или поне докато първо те не проумеят що е национална кауза.

Notlike
04.09.2015 12:01

Добре е, че отпадаме тук. Поне дано се усетят идиотите от БФС и почнем да налагаме млади момчета, които да набират полека-лека сили и увереност за Евро 2020 квалификациите. То е повече от ясно, че срещу Холандия, Швеция и Франция ще ядем кютеците, дано поне обиграем отбор. От тоя отбор освен Митрев, Чочев, Жоро Миланов всичко друго да се маха. Да почнат да се налагат момчета от "А" група - може да не са в силни първенства, но поне помирисват терен. Тези наши "вечни таланти" - на 30 години, той вече надолу ще върви, още го пишат талант. Бербатов на 34 години пак ще ги вкара в малкия си джоб. Неслучайно се махна - всички го псуват, че видиш ли, не се раздавал, не бил добър, закопал отбора. Е, на, закопа ни - вижда се колко ни е закопал. Откак се махна триото Берба-Стенли-Марто, работата е хептен по-зле - молим се на Господ един гол да влезе..срам и резил. Къде е Венци Христов? Къде е Илия Миланов? Къде са млади момчета като Бижев, като Краев?

red_machine
04.09.2015 10:46

А тъпото БФС си мислеха, че като уволнят Пенев нещата ще потръгнат......

night_wolf1984
04.09.2015 10:09

Да,беше викнал отбора на ЦСКА от В група...и те щяха да бият Норвегия,ахаха.Поне щяха да играят млади момчета,хах*lol*

miro211
04.09.2015 08:58

За глупости не се косете,
а БФС- то, футболистите "благословете".
Лъвовете вчера, мача до играха
и паднаха.
БФС- то не трябва да се съди,
а да яде по едни м.ди.
Футбалерите са ни от класа,
в чалготеките на каса.
Попето и Бандаловски,
убиват мъката с уиски.
Дяков и Бодуров докрай "играха"
обаче "скиорите" ни гол вкараха,
и на Европейскот мама му е..

barca_samuraj
04.09.2015 10:30

Kато си тръгнал да пишеш поезия, знай, че "доиграха" е една дума! *wink*

dre
04.09.2015 07:19

Този , който е писал статията въобще гледал ли е мача ? Голът беше отбелязан с крак , а не с глава . И такова ще е положението с националния отбор , след като титулярния състав е съставен главно от резерви в клубните си отбори .

sundza
04.09.2015 02:36

"На празния стадион Васил Левски........". На следващото домакинство ше видите какво е празен стадион. И какво е негативизъм (специално господата Дяков и Рангелов). Писна ни да си трошим колите и парите заради малоумните боклуци - от управляващите БФС наглеци до тези на терена.

best_WINNER_bg
04.09.2015 02:06

Толкова могат. Някой неща не могат да се променят.

kukat
04.09.2015 01:00

Аматьорска игра от нашия отбор . Жалко,найстина жалко

RMRM7
04.09.2015 00:56

Сега разбирам защо Пенев е искал 50 бона заплата, лесно ли е да тренира тези футбористи и да си хаби нервите с такива хора

lucky_boy_71
04.09.2015 00:49

Перуката да си ходи. Крайно време е. И всички стари к . . ви около него. Иначе - мъка, мъка, мъка ....

kristianoooo
04.09.2015 00:32

Просто е унижение дори да се коментира такъв грозен,скован и с ужасно слаба игра и от двата отбора мач.... а от бфсто могат да са МНОГООО радостни че на стадиона имаше само 10 тина хиляди в противен случай боби и компания трудно щяха да си тръгнат за пореден път живи от стадиона!!! А оставката на безхарактерното същество ПЕТЕВ е най малкия проблем!!!

ko4o4
04.09.2015 00:30

коментатора: "Норвежците май се приспособиха по-добре към времето." *confused* ... това даже и не подлежи на коментар ...*cigarette*

D_STOYANOV
04.09.2015 00:28

Спрете да хейтвате напразно по играчите 'Божиновци', 'Благоевци', 'Николети' тъпо е.Нима и те не искат България да върви нагоре? Знам, че България се представи повече от зле днеска, но тъпо е да се плюе по играчите постоянно.

nvidic
04.09.2015 00:33

Прав си тъпо е да се плюе по тях искат да се класират и те ,но ти не искаш ли да гледаш националния отбор по футбол на голям форум ,но просто ние нямаме шанса да играем и не зависи от нас това България да играе на голямо първенство !!! Вярно е играчите нямат вина ,че толкова си могат ,просто хората ,които ги викат и им залагат доверие ,те имат вина ,но на теб не ти ли е писнало да гледаш постоянно футболисти като Божинов,Михайлов,Бодуров,Минев ,Дяков и още много ,които дори и в един мач последните години не са показали,че имат място в националния ,а в същото време има много млади момчета ,които биха поне изорали терена така да го кажем ,ще играят с хъс ,дори и да паднат ,но ще се знае ,че са млади и има какво още да се подобрява ,а когато тези по-горе споменатите хора постоянно се викат се знае на какво ниво са и ние си искаме да има промяна и да тръгнем нагоре и да стигнем до бараж ,малко е нелепо !!!

luiz_lfc
04.09.2015 00:30

Аз Божинката не знам що го хейтват само може да пие да ходи в чалга клубовете и ... Ама по-добър нападател от него нямам Мицански дори топката не може да си спре просто са го нарочили и плюят без да мислят.

nvidic
04.09.2015 00:22

Положението на националния отбор се знае от доста време и не знам защо си мислим,че ще се класираме на голям форум като постоянно се виждат едни и същи лица на терена ,въпреки че треньорите се сменят ,какъв е смисъла селекционерите да се сменят ,а играчите ,които не знаят какво правят на терена са все едни и същи !!! Поне да залагат на млади момчета може да ги бият всеки мач ,но след един или два квалификационни цикъла нещата ще са далеч по-добре отколкото сега ,защото последните 8 години и повече в началото на квалификациите се правят сметки тука имаме шанс там имаме шанс и накрая отбори ,които преди време сме ги тупали с по 4 гола като гост ни бият в България !!! Една държава като Исландия ,която е далеч по-малка и няма никакви успехи във футбола последните квалификации показва израстване ,което ние следващите 50 години сигурно няма да покажем ,но когато хората в европейските държави работят правилно и имат желание да развиват спорта на дадена държава ще имат и успехи !!!

Toshiro1900
04.09.2015 00:22

Тоя Петев толкоз зле, че нямам думи да го опиша. Имало още 3 мача, не сме изгубили нищо не знам си кво си още измърмори... Викам си "Аве п*тка ли си треньор ли си играем с Хърватия там ще ни дупчат като швейцарско сирене, играем с Италия - пак загуба, играем с азерите а те са много непредсказуем отбор. Ако измъкнем хикс с Азербайджан ( и то с кръв и сополи ) и тва ще да е...

Uigtfri
04.09.2015 00:22

Не знам защо повечето потребители тук едва ли не са в покруса. Очакваше се двубоя да завърши по този начин, но по-важното бе да покажем добра игра (за сефте), а то мача се оказа всъщност поредното разочарование за зрителите. Видя се, че Норвегия са същите ливади като нас, а по-жалкото е, че този отбор най-вероятно ще играе и бараж.

CFCLondon
04.09.2015 00:18

Трагедийки си бяхме. Толкова ужасни, че то тчак да ти се отще да ги гледаш. Поне където бяхме с аверчетата келнерките бяха с много къси полички и не останахме съвсем без нищо за гледане и ала бала. *lol* вече даже не и ядосвам за националите, то има ли смисъл....да играха футбол да се ядосвах ха *lol*

red_army_10
04.09.2015 00:04

Българският национален отбор умря през 2004-та момчета, а някои ще кажат и 98-ма. Пълен срам и не ми казвайте, че никога не сме били футболна сила, че да искаме много. Може и да не сме Бразилия, Германия или Франция, но забележете кога са ни най-слабите класирания в класацията на Фифа...точно последните 5-6 години. Може да не сме били гигант в миналото хилядолетие, но подобни гафове не мисля, че сме претърпявали. В момента се работи против спорта и развитието на футбола при нас.

Chelsea86
04.09.2015 00:02

Заглавието казва всичко: МЪКА, МЪКА, МЪКА...

simon_66
04.09.2015 00:01

Това бе най-безобразният мач, който съм виждал някога от националния, честно.. следя ги от 2004г. европейското и да, падали сме с 0:3 от Англия, шведите са ни разбивали главите от бой, паднахме от Кипър с 4:1, но показахме поне малко футбол. Днес нямаше тотално НИЩО позитивно.. дори малко, за което да се хванеш. Повечето от тези примадони заедно с перукан начело трябва ги пратят в Северна Корея и повече няма да ги видим на футболната карта. Желая от все сърце да няма дори един фен на Васил Левски срещу Азербайджан.

bqsa
04.09.2015 00:00

Квота за чужденците в българското първенство!!!!!!!!!Максимум 3-ма на мач!Малко де се сетят да инвестират едни смени пари в децата,вместо да купуват някакви боклуци наричащи ги "траснферни бомби.."

madmaxxxx
03.09.2015 23:58

Гледах му интервюто сега. Той е много тъпо парче. Петев за нищо не става. Поне пускай МЛАДИ момчета, които не играят бе, смотаняк. Тонев може да извърши само нарушения, но си скъса гъза да тича. И то кво да направи момчето като го пуска при 1-0 за тях... Да не говорим, че малоумния Попов му обра точно три топки от центрирания, които бяха за Тонев... Попов точно 200 пъти подаде супер як пас КЪМ ВРАТАРЯ НА НОРВЕГИЯ... Неделев и той си скъса гъза да тича. Миланов и той си скъса гъза да тича, няма какво да направи той в защита при високи топки, къде са ни защитниците... И даже имаха наглостта да го гледат с укор.... Този Митрев 200 пъти подаде топката на колегата си на другата врата.... Александров за мен игра добре предвид помиярите около него. Мицански какво го критикува и защо го изкара? Защото нямаше кой да му даде един пас ли? Много зле, много зле момчета... Направо да ни местят в групите на Океаника.... Там - я спечелим, я не. Ако спечелим - играем бараж с някой от Азия.. Само така ще се научим!!!! Чочев ми хареса. Поне е младо момче, а не някой тюфлек...

Deco_Sneijder
03.09.2015 23:57

Много ми е тъжно,че това се случва,защо не можем и ние да сме като Уелс,Исландия или Босна...нима те имат супер силни клубни отбори?...Ебати резила за пореден път, с такова желание седнах да гледам мач и толкова разочерован останах.Толкова слаб мач за пореден път.Не виждам как ще излезнем от тази дупка в която сме попаднали...и всеки път слушаме най-различни оправдания..е го ся Мицански вика такъв е футбола понякога,показваш добра игра и не побеждаваш...да ви имам добрата игра,ебати резила,мача като цяло беше скучен,единствение удар който запомних бе гола на Норвегия и един след него...България ще играе на голям турнир,когато се падне в една група с Гибралтар,Люксембург,Малта,Сан Марино,Казахстан...че даже и тогава не е сигурно ...Резил направо.

Inevitable
03.09.2015 23:57

хорица, и целия треньорски щаб да се смени , с тия футболисти до тук *smile*

Salient
03.09.2015 23:56

Футболът отдавна е мъртъв в тая държава, няма грам качество в националния и става по-зле. Поздравления Перука, срина нивото на футбола до това на футболни джуджета и с всеки следващ мач все повече се затвърждава тоя факт.

gL_Manekena
03.09.2015 23:55

Ха кво е това негативно заглавие: мъка, мъка, мъка..... пийте 2 ракия и мъката е няма *lol*
Споко ей ся 1 Х с Италия, една победа срещу Хърватска и още една срещу Азербайджан и се класираме на 3-то място ! *wink* Believe !

ko4o4
03.09.2015 23:54

Петев: "Да изчакаме края на квалификациите. Има още мачове!" , кво речи? *confused**confused**confused*
Тоя е бахти и наглеца ...
п.п. ама пък се класирахме ... за следващите квалификации .... и си осигурихме място ... ама в петата урна ...

wilen43
03.09.2015 23:52

Едно време сме биели Франция и Германия , а сега Норвегия ни бие посред София. Нека националния отбор бъде закрит и с парите да се основат няколко здрави ДЮШ! Перуката вън!

Amateur1878
03.09.2015 23:51

Феновете на стадиона са казаи всичко относно националният ни футбол: "Оставка"! Проблемът е, че докато не се промени манталитета, то който и да дойде, все същото ще е!

ip
03.09.2015 23:49

Няма да коментирам футболистите, но Ивайло Петев е малоумник от класа. При това свръх комплексиран.

Chelsea_4_life2
03.09.2015 23:48

Като никога заглавието да отговаря на цялата картинка ТРАГЕДИЯ !

Kalinho
03.09.2015 23:48

след мача изводите: Явно и очевадно проблема на националния не е бил Н. Михайлов, Божинов и Гаджев. Докато има играчи като банда ли е панда ли е (всяко докосване е чистене в тъч), халфчета като дяков и чочко, без спечелено единоборство няма как да станат нещата. Не може Ал. Александров, Бандаловски, Чочев, , Манолев сумарно да имат сигурно 90 игрови минути и да са титуляри, срамота е. Поне да пусне момчета които да играят всеки мач пък било и в България.

mostoles
03.09.2015 23:47

ееее,колеги,не така,гледайте от към хубавата страна,има светлина в тунела за българския футбол,щом срещу колос като Норвегия излизаме и играем подчертано атакуващо и отправяме един удър в очертанията на вратата,значи бележим респектиращ прогрес.ще стане работата,скоро,50-60 години и ще сме на голямо първенство,споко

VivaLaFootball
03.09.2015 23:46

Трагедия! Въпросът е докога ще траем негово величество ПЕРУКАТА? Колко трябва да си нагъл след поредния н-ти резил да продължаваш да стоиш начело на федерацията и да гледаш хората право в очите. ВЪН„ БОКЛУК!

Danskrastev
03.09.2015 23:46

До коментар [@comment 1834131] от [@user Brezov25]:

В Исландия явно гледат кой става и кой не,а не на кой баща е детето, и колко пари има това е проблема в нашата държава, и за съжаление не само в футбола ,защо в индивидуалните спортове сме по-добри защото там задължително се търси качество, докато тука всеки с пари и връзки става футболист после се очаква да има някакъв отбор няма как да стане...

stefanBG111
03.09.2015 23:46

Добре бе, така ли не разбраха, че с тези футболисти няма да стане просто. При нас трябва огромни коренни промени в управата и школите. Имаме много добри юноши, на които не даваме шансове, Норвегия ми играят с играчи на 15-16 години, а ние чакаме младите да станат дърти, че да им дадем шанс. Последните години тъпчеме с един и същи състав, с изключително малко промени, даже почти никакви. Сега е най-добре да се даде шанс на юношите, искам да видя играчи като Илия Миланов, Десподов, Страхил Попов, Терзиев, Гамаков, Романов, Божиков, Чунчуков, Чочев, Неделев, Йорданов, Зехиров, Иван Горанов, Минчев, Цветомир Панов, Краев, Орачев, Тонев, Цоневи

crip1
03.09.2015 23:45

И само погледни как Норвегия са толкова близо до първите 2 места, а са пълен цирк.Смеха е пълен, Хърватия ще ги сгъне на 4 без зор.

wengerout
03.09.2015 23:43

40 лева за това *beer**beer**beer*
Пълни мишоци са всички,но футболистите имат най-малка вина,те толкова си могат.Онези,които отговарят за развитието,те трябва да бъдат линчувани.
Онзи грозник ще има да става и да ляга още дълго време с мача с Норвегия *beer*

genchooo
03.09.2015 23:42

Тоя национал е срам за България. Закривайй! БФС да върнат парите на хората

crip1
03.09.2015 23:42

Как може да си дават парите хората да ходят да ги гледат не знам *joking* То е комично човек, "Петев предпочита да разчита на бойците с опит, които могат да изкарат един такъв мач", като го чух това не знам, те хората не душили терен от месеци, какъв опит? Но те естествено не са виновни, няма и за какво да бъдат винени. Смешници ни управляват навсякъде.

Rezors
03.09.2015 23:42

Т-Р-А-Г-Е-Д-И-Я..Докато в българския футбол върлуват чалгата,прическите и бутонките ще си поритваме с Малта,Азербайджан и Кипър..просто по-добре да го закрият тоя цирк,наречен Национален отбор.

red_army_10
03.09.2015 23:42

Норвегия са супер слаби, обаче нашите не искам и да ги коментирам. Никакво желание, никакъв хъс, никаква организация, нищо братче. Нямаме по-лоши играчи от тия, да не казвам и по-силна дума, но след като футболната ни федерация е пълна с малоумници нищо хубаво не ни чака. Е, вижте, тимче като Исландия какъв фурор прави, вижте Уелс, вижте Румъния! Нима разполагат с някакви клубни тимове на високо ниво? Или пък със играчи суперзвезди, като изключим двамата уелсци Рамзи и Бейл? Не, но с един добър треньор и една федерация, която ПОДДЪРЖА развитието на футбола вижте докъде стигат! Ние сме на дъното и само се опитваме още по-надълбоко да копаем! СРАМ!

respect_kn
03.09.2015 23:40

Срам ама такъв срам няма. Претенци имали, за кое бре ??????? Паляци - ходете на стадиона и защо ?! Да гледам как 2 -3 паса със зор си подават. То цирка е пълен баце. Ама те момчетата толкова си могат. Въпросът ми е БФС защо спи ?! Просто срамят националния. Никакво желание бате. На ходом се търсят скъпоценните 3 точки.

Brezov25
03.09.2015 23:39

[@link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=537747466375256&set=gm.982574115117696&type=1&theater]

ComsteR
03.09.2015 23:37

Някой е очаквал победа?

Rock_Revolution
03.09.2015 23:45

Аз очаквах, но....*erm*

RoSKo0o0
03.09.2015 23:39

Аз лично не съм. Доста бяхме беззъби. Публиката само не разбрах защо викаха "оставка" след като единствената причина затова, което се случва в негативен план в отбора ни са футболистите. Дори в Норвежкия отбор има играчи, които си цъкат в големите първенства, докато при нас не - аз Русия не го смятам за голямо първенство, защото руските отбори в последните години са много слаби. Не съм изненадан, но и не разбирам защо трябва да се закрива или спира нещо, което не работи добре? Гледайте футбола, за да се забавлявате... от слабите сме, но това прави всичко по-интересно, не го забравяйте *smile*

Dontspeak2
03.09.2015 23:37

Толкова си можем. Да се радваме на победи над "гигант" като Малта... Закривай!!!

Pechenqgata
03.09.2015 23:36

Норвежците са супер смешници, но наще незнаят за какво са излезли... ако тва е мач на живот и смърт незнам, никаква агресия, никаква борба нищо...

Hazarddddd
03.09.2015 23:35

Е не, отдавна не бях гледал толкова слаба игра. Все едно сме с някакви аматьори. Каквото и да се каже ще е много.

bqsa
03.09.2015 23:33

А и Лазаров!Извинявам се.Над тях Господ!!!!!!!!!!!!

GaLaxY94
03.09.2015 23:32

Майко трагедия... и имат првтенции за големи футболисти... кога ще му запалят перуката на оня от бфс-то заедно с лечката и прочие... не се наядоха тея бате..

bqsa
03.09.2015 23:31

Не мога да схвана защо оставка на Петев??Крайно време е Перуката да си събере багажа!Ебати смешника единствения Президент на БФС,който няма класиран отбор на каквото и да е първенство по време на мандата си!!!!!!!!!!Е кой трябва да си ходи!Бахти тоя е незаменим като главния прокурор на България!

El_Fenomeno_9
03.09.2015 23:29

Много жалко за тоталното бездушие на нашите , но поне една солидна сума изкарах та малко да утеши положението

night_wolf1984
03.09.2015 23:21

Наще падат от Норвегия,а Исландия водят на Холандия*lol**angry*

Brezov25
03.09.2015 23:26

Исландия са машини 18т от 7 мача

atlas
03.09.2015 23:19

Другите футболни джуджета поне играят с хъс, докато нашите просто да отбият номера *erm*

luiz_lfc
03.09.2015 23:18

Единствения който се опитва да играе в вратаря ни точно така 3тия ни вратар пълен срам!

red_army_10
03.09.2015 23:17

Никаква идея в атака. Не играем остро, не си личи, че търсим победата на всяка цена. Няма и кой да организира играта в центъра.

Dontspeak2
03.09.2015 23:14

Добре че в малкото положения които имаха норвежците, не бяха на 100% концентрирани. Та с две думи това 0:1 е най-малкото с което се разминаваме...

pompeto
03.09.2015 23:14

Защо сме толкова скарани с футбола не мога да разбера???????????? Баси мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо сме зле :@:@:@:@:@:@:@:@

THFC1882
03.09.2015 23:12

След този мач ако закрият националния отбор ще е най-добре. Последните години добре се изложихме. Стига толкова вече

atlas
03.09.2015 23:21

Вече са под дъното*smile*

Chelsea86
03.09.2015 23:17

Спокойно, има още да копаем дъното. На клубно ниво сме кръгла нула, школите ни не работят правилно, а дори да изкарат някой талант той не получава шанс заради черен "батко" със съмнителни качества. А играчите ни в чужбина са твърди резерви и дори не ги пускат във вторите отбори... Това са само част от фактите. *wink*

petko9305
03.09.2015 23:12

Слаби сме си!
Не знам защо толкова желаем да се класираме на евро 2016 защото е очевидно, че там ще паднем по много голове.

iskren1981
03.09.2015 23:12

Жалко пак нема да бият за другия мач с Азербайджан билетите трябва да са и още по скъпи та и никой да не отиде да ги гледа не мога повермам как може толко слабо да играят един гол да не могат да вкарат едно единоборство не могат да земат никаква преса направо нищо гола вода трагични или трагикомични вече незнам

night_wolf1984
03.09.2015 23:11

Попето(колкото и да го критикувам),Миланов,Чочев и митрев...другите май са шума

chelsea_beroe3
03.09.2015 23:09

Спокойно! След малко ще ни дадат две дузпи и сте видите какво е класно изпълнение.

AleksHD
03.09.2015 23:06

Хората платиха 50 лева за да гледат тия идиоти......

chelsea_beroe3
03.09.2015 23:04

На нашите много им личи, че "знаят какъв залог има мача". Скъсват се от старание.

Fcb10
03.09.2015 23:02

За тези ли така наречени ''футболисти'' да ходя на стадиона да си късам нервите ? Просто не си можем и това е.

MemphisDepay7
03.09.2015 22:59

Майко а какви разгроми с тая игра ни очакват срещу швеция, франция и холандия нямам думи

Brezov25
03.09.2015 22:53

виж го бе как поема топката този мицански

El_Fenomeno_9
03.09.2015 22:44

Коментатора като обяснява за голмайстора на Розенборг и се запитах и Норвегия ли имат голов хищник *lol**beer* ... Жалко , че не можем да изправим нашия срещу тях да всява страх у футболистите им поне за жените им *joking*

night_wolf1984
03.09.2015 22:46

*joking**lol**joking*

night_wolf1984
03.09.2015 22:43

До коментар [@comment 1834071] от [@user xaoxa5]:

Научи се да пишеш,българино!!!

bqsa
03.09.2015 22:35

Коментатора......Бандаловски е с най-много игрови минути???????????????Тоя нормален ли е!Човека беше контузен!Тоя да не се е събудил от летен сън?Даже за Шампионска лига игра от скамейката *wink*

Deco_Sneijder
03.09.2015 22:31

Коментатора: ,,За такова падане няма да получи дузпа дори и да има рожден ден..." *lol* *lol* *lol*

nph7tisho
03.09.2015 22:11

БРАВО за сега добре играем.

Chelsea86
03.09.2015 22:28

Аз не виждам подобно нещо... Надявам се, че гледаме един и същ мач.

Deco_Sneijder
03.09.2015 22:09

Последните 5 минути нашите показаха много битка,което е прекрасно да се гледа.Днес по-рано казах,че дори и да загубим важното е как играем,а играем ли биткаджийски така и борим ли се,за напред ни чакат хубави неща,а иначе то се е видяло че и тея квалификации ще си обиграваме отбора :*joking*

Rezors
03.09.2015 21:55

Е,да става квото ще става,ние си пожелаваме успех и победа,има и такива като Чочев и Митрев,които наистина заслужават да са в националния,те я заслужават тази подкрепа!*beer*

El_Fenomeno_9
03.09.2015 21:46

Мани ги другите чалгаджии ама заради момчета като Митрев и Чочев , които си личи защо излизат на терена още на химна , поне заради тях си заслужава всички да вземем на сърце този мач и да подкрепим България , а не само да си лаем ще паднем ще паднем айде дано да ги бием много зависи от "руските звезди" Попето и Миланов дано най - накрая покажат нещо сносно и за националния

crip1
03.09.2015 21:43

Като говорих с приятел норвежец, той каза, че няма да бият.Той си знае, че са слаби, въпроса е, че ние сме ОЩЕ по слаби *joking* Може да има някакво моментно засилване, както миналата година, но цялостната картина си една и съща и няма да бъде променена скоро.

nph7tisho
03.09.2015 21:42

До коментар [@comment 1834035] от [@user xaoxa5]:

по-добре не се връщай.

Beckhham_89
03.09.2015 21:23

Вадете бирата колеги и да си пожелаем победа .НАПРЕД ЮНАЦИ !

VivaLaFootball
03.09.2015 21:20

Успех на нашите, оптимист съм! Зле са, ама и Норвегия не са добре! *lol* Айде поздрави!

Uigtfri
03.09.2015 21:16

Бандаловски има само 15 минути изиграни за Партизан и едва ли има някаква логика да бъде пускан точно в такъв важен двубой. Веселин Минев е далеч по-удачен вариант, струва ми се. Хубавото е, че Чочев е титуляр.

Captain_Vidic
03.09.2015 21:18

Веселин Минев мисля че е наказан за днешният мач