Арбелоа призна: Подписвам с Реал!

20:36
Арбелоа призна: Подписвам с Реал!
Реал Мадрид е на път да направи поредния си голям трансфер, лед като днес десния бек на Ливърпул Алваро Арбелоа разкри, че е в напреднали преговори с ръководството на "Белия балет".

"В момента съм фокусиран върху предсезонната си подготовка, но е вярно, че съм близо до трансфер в Реал", сподели испанецът пред британските медии.

Твърди се, че Ливърпул и испанският гранд са се договорили за сума около 4,5 милиона паунда за бившия футболист на Депортиво Ла Коруня.

Арбелоа, който има почти сто мача с фланелката на "червените" вече не е толкова необходим за плановете на Рафаел Бенитес, тъй като мениджърът вече привлече Глен Джонсън, който е гласен за титуляр на поста десен бек на "Анфийлд".

"Не мога да ви говоря в проценти, но си мисля, че до края на тази седмица ще съм играч на Реал Мадрид", допълни Арбелоа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
29.07.2009 12:37

KURZAMANUTDFENS аххахахха ми незнаещ си ! Поредния глупав фен на барса . По скоро вие ще пляскате на невероятния футбол на Реал Мадрид както миналата година . Това че се отървахте тази година нито ви прави фаворити нито нещо повече от Реал Мадрид ... . Относно арбеола просто може малко да прочетеш преди да пишеш очевидно е че си глупав !

KURZAMANUTDFENS
29.07.2009 01:13

за ''знаещите'' *stop* аве смешки арбелоа винаги играе от дясно и таа год пак ще гледате задните части на барса ако ще и целия ви отбор да е с роналдовци

drusalin
29.07.2009 00:03

за незнаещите Арбелоа играе и като ляв и като десен бек ! А Рамос играе само от дясно ! Естествено че ще го използват от ляво . Няма просто човек който да е толкова тъп като вас и да си мисли " за кво го купиха като имат Рамос " . Чудесно попълнение е най - накрая ще имаме по стабилна защита . Последните 3-4 години само там са проблемите в Реал . След толкова много трансфери ... просто очаквайте едно нов Реал . Миналата година пак зехме дивизиона ... тая просто се изплъзна заради учудващо добрата игра на Барса .... все показват супер игра през 1 или 2 сезона иначе за никъв хуй ги няма . Така че очакваме пак да се представим много добре , но и да играем най - красивия футбол в света отново *wink* . Такива звезди всеки клуб мечтае, но те нормално е да са в най - добрия .

ceco26
29.07.2009 00:01

Не му е тук мястото, но искам да попитам, понеже тая година чак почнах да следя мачове, защо Ливърпул са продали Рийзе? Гледах наскоро запис на мача Ливърпул-Милан от 2005-а година и ми хареса как играе и какви точни пасове има, пък и бая го похвалиха коментаторите, та ако може да ми отговорите на въпроса. *wink*

FlyingSteps
28.07.2009 21:55

да върви където иска ... Ливърпул си имат машината Джонсън + това кво ще прай там като Рамос е циментиран титуляр *wink*