Ивайло Петев: Всички знаем какъв залог има утрешния мач

20:50
Ивайло Петев: Всички знаем какъв залог има утрешния мач
"Мачът е по-различен, всички знаем какъв залог има в утрешната среща. Имаме шанс, до голяма степен, след като завърши мачът утре, ще знаем дали този шанс е по-голям или по-малък", обяви националният селекционер Ивайло Петев на пресконференцията преди двубоя с Норвегия утре.
 
Лъвовете посрещат своя съперник на Националния стадион "Васил Левски" от 21:45 часа утре, като трябва да търсят задължителна победа, за да запазят шансовете си за класиране на Евро 2016. 
 
"Валери Божинов и Николай Михайлов няма да вземат участие, надявам се другите футболисти да са готови за двубоя. Всеки един футболист е важен за националния отбор. Никой не е застрахован от контузии. Поради тая причина имаме 25 футболисти. Това е шанс да се изяви нов човек, аз се надявам всички наши играчи, които вземат участие в мача утре, да се представят на добро ниво. Най-важното е да изглеждаме убедително в целия мач", коментира Петев. 
 
"Мачът е по-различен, всички знаем какъв залог има в утрешната среща. Чак напрежение не бих казал, просто залогът е по-голям и зависи дали ще ни се увеличат шансовете за плейоф. Имаме шанс, до голяма степен, след като завърши мачът утре, ще знаем дали този шанс е по-голям или по-малък", допълни той. 
 
Треньорът на България заяви, че до голяма степен е наясно с титулярните 11 за утрешния мач. 
 
"Има още една тренировка. До голяма степен да, но нека мине и последната тренировка. Стартовите 11 ще ги определим на разбора утре", каза той. Петев бе попитан от норвежките журналисти дали се радва, че техният нападател не е отбелязал гол за националния отбор в 17 мача. "Вие разполагате с доста балансиран тим, срещу Вас е изключително трудно да се играе. Аз притеснения нямам, надявам се, че този играч ще продължи 18-ти мач без гол", отговори той. 
 
"Публиката винаги е била зад националния отбор. Моят призив е колкото се може повече хора да дойдат на стадиона, ние имаме нужда от тази подкрепа", завърши Петев. 
 
Капитанът на тима Светослав Дяков също даде своето мнение за предстоящия мач. 
 
"Не знам дали ние сме фаворит, но след като играем вкъщи, може би имаме по-големи шансове. На мнение съм, че трябва да играем атакуващо, нас ни интересуват единствено трите точки и нищо друго. Всеки мач е важен, тъй като ако искаме да се класираме, един мач няма да е достатъчен. От доста време не сме имали толкова важен мач, но трябва да го вземем, за да направим и другите мачове важни", сподели полузащитникът.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

branimir3
03.09.2015 00:22

Ако не се спечели мача, ще има събличане.

Kalinho
02.09.2015 22:47

само се чудя какво им се впрягаме на тия норвежци. Видимо са по - слаби от нас. Първия мач бяхме трагични и едвам ни биха. Реално нямат някакви футболисти от световна класа. Един непълнолетен колко да играе? Бием ги с 2:0. Жалко само, че няма да напълним стадиона.

rimlianin
02.09.2015 23:36

Тея нямат футболисти от световна класа ама лошото е че и ние нямаме братле , а че можем да ги бием според мен можем стига да играем както с Италия

gordon_shumway
02.09.2015 21:54

Малката Перука и Николетка няма да играят - дори и да паднем определено поне мъката ще е по-малка и ще гледам мача с удоволствие като ги няма тези боклуци!

petkov34
02.09.2015 21:24

Петев Петев почвай да готвиш речта за след резила. Няма да има такава излагация. Добре че сме свикнали да ни тупат, така че не вярвам да си го сложим толкова.

Mek_bacTyH
02.09.2015 21:05

Най-после една хубава новина, "Никито и Божинката нема да играят"! *beer**beer**beer*