Селекционерът на Норвегия: Няма как да сме фаворити срещу България

19:12
Селекционерът на Норвегия: Няма как да сме фаворити срещу България
"Няма как да сме фаворити в този мач, България е домакин, а и показа израстване в последните мачове", заяви селекционерът на норвежкия национален отбор Пер-Матиас Хьогмо преди утрешната евроквалификация на Националния стадион "Васил Левски".
 
Лъвовете трябва да търсят задължителна победа срещу скандинавците, за да запазят шансове за класиране на шампионата във Франция догодина, докато гостите ще запазят третото си място във временното класиране, ако вземат точка. 
 
"Няма как да сме фаворит в този мач, защото България е домакин и играе пред собствената си публика. Освен това, България показва израстване в последните мачове, направи равенство 2:2 с Италия, като в този мач контролираше събитията в голям период. Контролираха нещата и срещу Малта, където постигнаха победа. Българите имат също така много опит, няма как да сме фаворити", коментира Хьогмо. 
 
Наставникът на Норвегия посочи Ивелин Попов като най-опасния играч на българския тим. 
 
"Най-важният играч за България е Попов. Той играеше по крилото при предишния треньор, сега играе зад нападателя, където има усета да намира празните пространства", каза Хьогмо. 
 
"Хубаво е да сме в София и България. Всички знаем за силното Ви поколение, което игра срещу Швеция на Световното първенство в САЩ. Радваме се, че сме тук", завърши треньорът на гостите.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

razbirachi
03.09.2015 10:14

ХАХАХА Има респект човека , а колко талантливи млади футболисти ще го гледат по ТВ .. които дори не играят за младежкия , заради връзкарските синове . Тъжно , тъжно . Успех , дано не се изложат много нашите *beer*

best_WINNER_bg
03.09.2015 00:33

Както винаги ни обявяват за фаворит като домакин обаче после им гледаме жалките мутри на противниците които се радват след като са ни излъгали с три положения а ние сме опуснали 10. Айде стига*stop*

lord_bari
02.09.2015 23:46

Това е - подценяването ни е в кърпа вързано , затова ще загубим.

Amateur1878
02.09.2015 22:26

За съжаление, това наистина е просто уважение към съперника. Норвегия може да не са нещо особено, но нашият отбор пък тотално и чеп за зеле не става от него.

Barca_Kahn
02.09.2015 21:28

Не знам защо всички си мислите че Норвегия е някаква страшна сила вярно нашите са некадърни ама и онези не са много по-добре от нас като нищо можем да си ги треснем с 1-0

Rezors
02.09.2015 21:25

Доста възпитан човек,който показва уважение към съперника,но с тези играчи не вярвам че имаме големи шансове срещу Норвегия. Все пак подкрепяме и се надяваме,а дали те отново ще ни разочароват ще разберем утре малко по-късно.

bojkt
02.09.2015 20:49

ахахаха тоя май не знае какви футболисти играят за националният..,,,

rimlianin
02.09.2015 19:58

Хубави думи , но факт е че ако искаме да победим ни чака един много много труден мач и нашите ще трябва да се понапънат здраво .