Лудогорец уволни дисциплинарно Рибейро

12:25
Лудогорец уволни дисциплинарно Рибейро
Ръководството на Лудогорец реши да уволни дисциплинарно наставника Бруно Рибейро.

Ето какво съобщава официалният сайт на орлите по темата:

След многократни неуспешни опити за финализиране на преговорите за прекратяване на договора по взаимно съгласие със старши треньора Бруно Рибейро, респ. за определяне на обезщетението за предсрочно прекратяване (тъй като такова в договора не беше фиксирано) и предвид продължителното му отсъствие от работа при наличието на действащ и обвързващ страните договор, Клубът инициира дисциплинарно производство срещу Бруно Рибейро, което завърши с дисциплинарно уволнение на специалиста и с едностранно прекратяване на контракта му. Въпреки няколкократните писмени покани от страна на Клуба да възобнови трудовите си задължения, Бруно Рибейро продължаваше да не се явява на работа и да не изпълнява поетите с договора ангажименти. Днес ПФК Лудогорец депозира уведомлението в БФС и се очаква футболната централа да се произнесе по прекратяването на договора.

Междувременно Клубът прекрати договора по взаимно съгласие с единия от помощниците на Бруно Рибейро – Андрю Смит. От вчера той вече е в родината си. В момента се водят разговори и с другия помощник Марсело Чагас, който има желание да остане на работа в Клуба и е възможно да му бъде предложена друга длъжност.

Двамата помощници на Рибейро изпълняваха съвестно трудовите си ангажименти през целия период на преговори със старши треньора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
02.09.2015 13:31

Естествено, Домус ага като близък приятел на медиите, успя да накара света да "повярва" колко "зъл" човек е Рибейро, задето не вкара Лудогорец във фазата на полуфиналите в ШЛ. Такъв велик отбор, а този треньор - той не е човек. А дали Рибейро е виновен за това, че постоянно му се месят в работата? Или пък, че Агато не разбира, че договорите се спазват, а като не го спазваш - плащаш.

Rezors
02.09.2015 13:07

Тъкмо не бяхте пускали новина за Рибейро от около седмица и ето,че не закъсняхте. Най-накрая се приключи и тази глупост,поне сега Лудогорец могат да влязат в час с новия треньор и да очакваме по-добро представяне в ЕКТ на "Зелените".

night_wolf1984
02.09.2015 13:06

щом не ходи на работа...ще го махнат...сега да търси неустойки *smile* Кой го знае в коя селска кръчма си пийва мастика *smile*