Официално: Милан привлече халф на Дженоа

15:29
Официално: Милан привлече халф на Дженоа
Милан финализира трансфера на Юрай Куцка от тима на Дженоа, съобщава официалният сайт на росонерите.

Полузащитникът е подписал договор за четири години с миланския гранд.

Днес Куцка премина успешно медицински прегледи, след което формално стана част от Милан.

"Много съм доволен, сега всичко е приключено. Трансферът беше изненада за мен, надявам се да помогна на отбора да постига позитивни резултати“, коментира 28-годишният Куцка.

"Ще дам всичко от себе си, за да се докажа, че съм достоен да играя в Милан. Преговорите бяха много бързи. Първите ми впечатления са отлични", каза още новият полузащитник на Милан.

Трансферът на Куцка засили слуховете, че капитанът на Милан Рикардо Монтоливо е близо до изхода. Както е известно, Ювентус се интересува от италианския национал, който за момента не попада в плановете на Синиша Михайлович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
28.08.2015 18:25

Романьоли е за 30 млн само , никой няма да им даде тия двете юноши на Рома ОБЩО за 30 , защото реалната им цена е такава , а в момента всеки знае , че може да дои Милан заради "новия им собственик" , общо иначе двамата бяха взети за над 40 млн или в най - лошия случай 40 , но мисля че Бертолачи и той някъде 15-20 ще им излезе ... А тоя трансфер продължава да потвърждава думите ми , че всичко около трансферите на Милан е един голям медиен балон , че са нещо особено , само Романьоли , който обаче е за бъдещето и Бака са единствените добри трансфери , не казвам супер а просто добри ...

Danskrastev
28.08.2015 17:13

Много странни трансфери взеха Романьоли и Бертолачи за общо 30 милиона взеха Куцка и Антонели които също не са нещо особено,върнаха Балотели единствено трансферите на Адриано и Бака изглеждат добри, но като видях как ще се разреве на скамейката след загубата от Фиорентина не знам дали и той ще се адаптира, и защо избра Милан като в Севиля щеше да играе в ШЛ много странни трансфери и един треньор който досега освен да паркира автобуса друго не знаеше....не мисля че Милан ще се оправят по тоя начин, защо не се опитаха като Интер да намерят качествен треньор като Манчини който направи доста добра селекция ,и мисля че Интер ще е фактор тази година докато Милан ще си карат по старому....