Адебайор покани Коло Туре в Манчестър Сити

11:13
Адебайор покани Коло Туре в Манчестър Сити
Новото попълнение на Манчестър Сити Емануел Адебайор покани своя доскорошен съотборник Коло Туре да се присъедини към "гражданите".

Както е известно, "гражданите" търсят класен бранител и по последни информации, те са отправили оферта от 15 милиона паунда за Туре, след като Джон Тери обяви, че няма намерение да напуска Челси.

"Коло е много добър мой приятел и е един от най-добрите защитници във Висшата лига. Той би бил страхотен трансфер за Сити. Ако шефовете успеят да го вземат, ще свършим доста добра работа тук", коментира Адебайор.

"Туре е добър колкото Джон Тери, така че за мен няма значение кой от двамата ще дойде при нас. Просто имаме нужда от още един класен защитник и се надявам това да бъде Коло Туре", допълни тогоанският нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cheman
28.07.2009 18:52

от Челси съм но това за мен е ПРЕДАТЕЛ ! ПЪЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!! той отиде в Сити само и само заради парите а колкото за изказването му ------- Коло Туре не играе за пари

henryal
28.07.2009 18:32

Ше те поканя у нас теб Аде и ше те упоя и ше те плякам със страпонче у дупето боклуко ако продължаваш да тровиш атмосферата в отбора. Взе си кинтите - ся млъквай или го духай.Арсенал вече те забрави, време е и ти да страдаш малко.

TigerJK
28.07.2009 11:39

е голяма работа.. той Петров нали ще ходи в Тотнъм? А Валери най-добре да се върне в Италия докато е още млад *joking*

angel_hi
28.07.2009 11:23

Хайде всички вървете в Сити мн ги мразя ей и няма мн място вече за Божинов и Петров в отбора