Анри: Никога няма да предам феновете на Арсенал! Не съм навивал Патрик за Тотнъм

10:54
Анри: Никога няма да предам феновете на Арсенал! Не съм навивал Патрик за Тотнъм
Тиери Анри категорично отрече информациите, че е посъветвал своя добър приятел Патрик Виейра да премине в Тотнъм. Както е известно, Хари Реднап се надява да вземе френския халф на Интер на "Уайт Харт Лейн" и наскоро се появиха информации, твърдящи, че Анри е навивал Виейра да се завърне в северен Лондон.

"Подобни твърдения ме вбесяват, просто защото обичам Арсенал и това би било предателство спрямо феновете на отбора", коментира Тиери Анри.

"Патрик е голям човек и може сам да взима решения без да има нужда от нечий съвет. Истината е, че наскоро говорих с Хари Реднап и той ми разкри, че е близо до това да вземе Виейра в Тотнъм", допълни нападателят на Барселона.

"Аз бях доста изненадан, тъй като Патрик е като мен, той обича Арсенал. Затова само казах на Реднап, че Виейра ще е страхотен трансфер, но бих бил шокиран, ако това се случи" , каза още Анри, който напусна "топчиите" през лятото на 2006 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tonjako
28.07.2009 16:35

Винаги ме е било супер яд,че Анри и Раул не спечелиха златна топка!!!!!!!!!

plambata2
28.07.2009 12:36

Благо,
това е разликата м/у вечните футболисти на Арсенал и сребролюбците,които след година-две едва ли ще се помнят от по-голямата част от феновете на Арсенал!!!

blag0_pz
28.07.2009 12:26

Едно сравнение между заглавия в сайта : "Адебайор покани Коло Туре в Манчестър Сити" срещу "Анри: Никога няма да предам феновете на Арсенал! Не съм навивал Патрик за Тотнъм". Евала *beer*

TigerJK
28.07.2009 11:36

така е ;> финала на ШЛ между Барса и Арсенал ми беше като сбъдната мечта - двата ми любими отбора на финал.. не ми пукаше кой ще победи..

igracha_kz
28.07.2009 11:02

Ех, какви хубави мигове имаше Анри с Арсенал.. той е велик футболист. АРСЕНАЛ ЗАВИНАГИ (h)