Жезуш: Съдийските грешки натежаха в полза на ЦСКА Москва

12:50
Жезуш: Съдийските грешки натежаха в полза на ЦСКА Москва
Старши треньорът на португалския Спортинг КП Жорже Жезуш заяви, че Ислам Слимани е отбелязал напълно редовен гол във вратата на ЦСКА Москва снощи, но реферът странно го е отменил. Това е станало 8 минути преди края на мача при резултат 2:1 за домакините и с изравняването интригата приключваше. Но три минути след това Ахмед Муса вкара за 3:1 и прати ЦСКА в групите на Шампионската лига.

"Слимани вкара напълно редовен гол. Топката не е пресичала линията при центрирането от корнер. Още повече, че съдията даде сигнал когато топката влезе в мрежата, а не по-рано", заяви разочарованият наставник на лисабонските лъвове.

"Същата работа беше и в първата среща. Ние спечелихме с 2:1, но не ни дадоха 100-процентова дузпа. Да, играхме срещу много силен отбор, какъвто е ЦСКА Москва, но съдийските грешки- дали са случайни или не, дадоха много силно отражение на крайния резултат. В първите 30 минути във втората среща играхме доста добре, контролирахме топката и имахме инициативата. След това се намесиха фактори, които нямат непосредствено отношение към самата игра", каза още опитният специалист.

Сега ще се концентрираме за Лига Европа, но разбира се- доста сериозни загуби ще трябва да претърпим във финансово отношение, защото не сме в Шампионската лига, добави Жезуш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация