Гьоко Хаджиевски: Нуждаем се от пълна концентрация

10:38
Гьоко Хаджиевски: Нуждаем се от пълна концентрация
Треньорът на ФК Баку Гьоко Хаджиевски не пожела да разкрие кой нападател ще пусне срещу Левски на мястото на наказания заради натрупани картони Бахтияр Солтанов.

"Кой ще замени Солтанов? Няма да си разкривам картите преждевременно. Имаме доста добри футболисти, така че има кой да замести Бахтияр", заяви Хаджиевски.

"Имаме достатъчно информация за Левски. Утре (днес, бел.ред.) ще изгледаме видеоматериали с играта на този отбор и ще бъдем напълно готови за мача. Още сега мога да кажа, че Левски е опитен европейски отбор, играл в груповата фаза на Шампионската лига. Срещу този съперник трябва да бъдем напълно концентрирани. Ако преодолеем Левски, ще си осигурим участие в груповия етап на единия от евротурнирите. В двубоите с Екранас ние определено не играхме на сто процента от възможностите си. Пропускахме голове в края на срещите, което говори за отпускане. Вярвам, че срещу Левски това няма да се повтори и се надявам да играем още по-добре. Противникът има нов треньор, но никога не знаеш дали това ще е от полза или ще навреди. Аз разчитам на нашата си игра. Вярвам в отбора, както и в поддръжката на нашите запалянковци", отбеляза Хаджиевски в навечерието на първия двубой с българския шампион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация