Осем отбора от \"А\" група горят заради стари борчове?

09:40
Осем отбора от \"А\" група горят заради стари борчове?
Осем отбора са поставени пред опасността да не започнат новото първенство в "А" група заради неплатени дългове, пише "Меридиан мач".

Това са Ботев Пловдив, Монтана, Спортист Своге, Берое, Пирин Благоевград, Миньор Перник и Локомотив Мездра, като най-тежко е положението при "канарчетата". Засега всички тези тимове имат време да реагират и да се разплатят.

Ако клубовете не изчистят задълженията си на време, състезателите им няма да бъдат картотекирани.

ЦСКА бе най-сериозно застрашеният отбор. "Червените" дължаха 150 хиляди лева за сърбите Ненад Настич и Митя Морац. "Амейците" обаче навреме си оправиха бакиите и успяха да картотекират новите си играчи.

Клубовете, които със сигурност няма да имат проблем с лицензите са Левски, ЦСКА, Сливен, Черноморец Бургас, Черно море, Литекс и Локомотив София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KURZAMANUTDFENS
28.07.2009 16:17

по-добре ботев да ги вкарат в В група . там поне моеже да са без селския и да градат отбор за влизане в А. Сега ако играят в А пак ще се борат за оставане , което ме съмнява да се спасят

S1ck
28.07.2009 11:47

g0ldmember, аз пък се надявам да стане точно така. Максимум 10 отбора в А група и да има повече мачове помежду им. Така конкуренцията ще е по-голяма, мачовете ще са по-истински, продажбата им ще стане по-трудна и т.н. Това, според мен, е един от малкото варианти за оправянето на ситуацията с нашия футбол.

g0ldmember
28.07.2009 11:37

И ако не се разплатят, какво? Ще играят само 7-8 отбора в А група?
Ще станем за резил пред цяла Европа.

krasenco
28.07.2009 11:19

deko1991 на кои управници е Цска?На шефа на Бфс?Борислав Михайлов-синята легенда!Аре мисли малко преди да пишиш.

deko1991
28.07.2009 10:38

``"Амейците" обаче навреме си оправиха бакиите и успяха да картотекират новите си играчи.`` *joking* сигурно затова им удължаваха срока колко пъти но все пак са отбора на управниците