Бартомеу: Искаме Неймар да остане в Барселона

10:04
Бартомеу: Искаме Неймар да остане в Барселона
Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу увери, че неговият клуб ще направи всичко възможно, за да не пусне бразилската звезда Неймар в Манчестър Юнайтед.

Според публикации в британската преса тези дни, "червените дяволи" са изготвили дългосрочна стратегия за привличането на 23-годишния нападател.

"Ние не искаме Неймар да си тръгва. Той е млад и искаме да завърши кариерата си при нас. След няколко месеца ще обсъдим продължението на договора му. Неймар трябва да остане при нас не само следващите три сезона, а пет или десет години още", каза Бартомеу пред Radio Catalunya.

Според медиите на Острова, Юнайтед са готови да похарчат за Неймар рекордните в световен мащаб 190 млн. евро. Това е компенсацията, вписана в контракта на Неймар за предсрочното му напускане. Миналият сезон той вкара 39 гола в 51 мача за Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ComsteR
25.08.2015 22:40

Като изключим Къмюнити шийлд и Фа къп, тях може и да ги спечелите, градската доминация на дюнерите ще продължава.

А до темата, Неймар не би напуснал Барселона, дори да е в сянката на Меси в момента, но има 10 години футбол за да излезе от тази сянка.

bojkt
25.08.2015 16:08

Аре е... Неймар ще отиде в Юнайтед, толкова колкото Де Бруйне в Сити....

TaTa_Martino
25.08.2015 15:33

Това е все едно да живееш в София и да се преместиш в Тетевен,къде е Барса къде са тези некадърници от Манчестър,ари без глупости моля ви се, колкото и пари да му дадат Неймар трябва да е психично болен да отиде да играе при тези инвалиди.

Tearstained
25.08.2015 12:57

Миналия сезон от Реал взехме звезда, сега от Байерн взехме звезда... та нищо чудно да дойде ред и от Барса да вземем нещо *smile*)) Аз също не мисля, че Неймар ще свикне със футбола в Англия... но пък кой знае, може да опровергае всички. *smile* Че ще има голям трансфер в Юнайтед, е ясно... Адидас си искат голямо име да продава артикули, и ще си го получат. Барса не иска да продава, Неймар може би иска да остане... но не всичко зависи от това. Една голяма сума ще убеди шефовете на каталунците да клекнат, а и продължаващите разследвания около трансфера на бразилеца в клуба хич не се харесват на агенцията, държаща правата му... а и от статута му в Барса, където е в сянката на Меси и няма шансове за индивидуални награди, докато аржентинеца е там.
Трансфера е напълно възможен... но аз лично се надявам да не стане. *smile* Ако ще се пръскат големи суми, предпочитам да са за Бейл, Кейн или Бензема, примерно... повече работа ще ни свършат на терена.

Man_Red
25.08.2015 13:42

Не можем да вземем Кейн, Тотнъм играчи на нас не продават повече след трансфера на Бербатов. Останали са в оптегнати отношения двата клуба, то е написал Фърги в книгата си.

Amateur1878
25.08.2015 13:09

Много точно мнение. От изброените от теб предпочитания, бих искал да се хвърлят за Кейн. Млад, перспективен и висок играч, свикнал с футбола в Англия. Но отново казвам: АКО ще се хвърлят големите суми, бих предпочел него.

NoDiggity
25.08.2015 12:45

Абсурд за тези пари... дано Юнайтед не правят такава огромна грешка! Харесвам Неймар като играч, но със сигурност не е за отбор от ВЛ. Футбола на острова няма нищо общо с "нежната" примера...

Vaskovas
25.08.2015 12:10

Това е пълна лудост и надали е вярна !!!! За тези пари можем да вземем супер звезда на всеки пост !!!!

Amateur1878
25.08.2015 11:51

Момчета, ясно ми е: вкарал тези голове, вкарал онези голове. Като отиде във ВЛ и му заиграят настървено, показват му картони за симулациите и не му свирят паданията като есенен лист, тогава ще го видим "следващият най-добър играч в света". То не е като да минава колчетата (както един потребител се изразява) в Примера. Но дано да не го видим това. Най-добре за всички ще е да си остане в Барса.

ComsteR
25.08.2015 22:52

Ти зле ли си? Колко отбора в Англия са със повече от 5 Титли(Първенство) Лига създадена през 1992,спечелена 13 пъти от вас, което е повече от 50 процента, 3 Арсенал, 4 Челси, 2 Сити, 1 Блекбърн, Това ли е оспорвано? В Англия отборите с история също са 2.

ComsteR
25.08.2015 22:34

Никога повече няма да имате играч от ранга на Роналдо, поради тази причина, няма и да спечелите трофей скоро време, Роналдо ви изведе до номер 1 в света, друг е въпроса че мечтата му бе да играе за Реал и теб още те боли от това.

Amateur1878
25.08.2015 18:17

Да бе, наистина? Заради тези гаврени англета имат най-много носители на КЕШ/ШЛ, нали така!? *smile* А и да кажеш на рекордьора по титли и Купи на страната "безтитленик" си е направо втрещяващо. Дори и за теб!


25.08.2015 18:09

Вие па тая "висша" лига я имате за нещо повече от НБА сигурно. Обаче разните му там френски, италиански, украински и швейцарски отбори редовно правят представителите на извънземната лига за смях. За испанските колчета пък да не говорим как се гаврят с англетата ! Друг е въпроса че Неймар не е луд да отиде при тия безтитленици, за които скоро титла не се очертава.

Amateur1878
25.08.2015 17:10

Роналдо го мразеха абсолютюно всички заради симулациите и лесните му падания, приятел. Суарес го мразеха и заради симулациите, и заради мръсните му действия на терена. Йънг, Торес, Лампард да са симулирали 1-2 пъти и това е. Но такова, каквото е в Примера го няма никъде другаде. Просто това им е манталитет на тези хора и именно заради това не искам много испано или португало говорящи в отборът, който подкрепям. А това за представянето в Европа на английските отбори да не започваме, че отиде работата *smile* Само едно ще напиша: Ти се моли в Примера да не дадат повече пари на останалите отбори, че тогава ще видите за какво ви говорим *smile* Няма да има Реал с 32, а Барса с 23 и мачкане из Европа.

Barca_Kahn
25.08.2015 16:15

Гледал ли си Роналдо в Манчестър ? Не помня да е бил обществен враг номер 1 а ви е спечелил много мачове по този начин *thumb_up* Симулирането не е само в Испания то е НАВСЯКЪДЕ или искаш да кажеш че Суарес докато беше във Ливърпул не симулираше ? Или Йънг, Давид Луис, Торес, дори Лампард ? В днешно време са много малко тези които не симулират Неймар е един от най-добрите и би паснал навсякъде стига да има с кого да играе не си мислете че футбола в Англия е толкова страшен вижда се като играят в Европа че не е нищо особено

Amateur1878
25.08.2015 15:45

Имаше една вълна от испано и портигало говорящи и заради чат-пат може да се види някой гмуркач. Но като цяло, съдиите им се връзват 1-2 пъти и след това обръщат срещу тях. Като цяло, във ВЛ ако изсимулираш един път и ставаш обществен враг номер една, а какво ли остава за системно симулиране. Докато в Примера плонжирането за щяло и нещяло си е нещо редовно и дори, някак си, е повод да се издигнеш в очите на съотборниците си. Но каквото и да е: не казвам, че Неймар е слаб играч. Точно обратното. Страхотен играч е, но просто не мисля, че ще пасне в Англия. Създаден е за Барса и най-вече Примера с поведението и стила си на игра и най-добре ще е там да си стои. Man_Red, не подценявай силата на парите. След като прочетох автобиографията на САФ ми стана ясно, че повече трансфер по оста Тотнъм-Юнайтед трудно ще има, но въпреки всичко не подценявай алчността на хората в днешно време. Играчи ходят от конкурент в конкурент. Играч отиде под ръководоството на човека, който му стъпи на главата; Играчи се кълнат във вярност и след месец напускат без да кажат нито дума ан феновете; Играч е готов да отиде в градски съперник на отбора, който го е "отгледал" понеже му било детска мечта. Ей такива парадокси. Така че... нищо не се знае.

Barca_Kahn
25.08.2015 13:18

Стига бе ти как го изкара че едва ли не във ВЛ не симулират *erm* А по темата не намирам причина Неймар да напуска Барса в най-добрият клуб е в момента с най-добрите играчи около него трофеи ще печели достатъчно пари му се плащат достатъчно освен това Меси вече бавно бавно отива към 30-те и се очаква Ней да стане лидер на отбора и той да спечели златна топка а и Манчестър за да го вземат трябва да се бръкнат доста стабилно а това не ми се вярва *thumb_up*

Vetrigo177
25.08.2015 10:27

Да бе,верно ли?Аз очаквах да дойде.. *sad*

Amateur1878
25.08.2015 15:51

Ние изключително рядко сме имали някакви супер-мега-хипер класни играчи, но за сметка на това сме имали супер класен колектив, който е печеливш. Дали имаме играч, доближаващ се до класата на Неймар? Изобщо не ме инетресува. Аз гледам дали сме колектив и къде може да се пдообри колектива. Със сегашните играчи определено мисля, че една мега-звезда ще разруши колектива и ще станем като вас и Реал - отбор, разчитащ на формата на един играч и този играч няма ли ден, то това означава 4:0 от Билбао. В известен смисъл бяхме така по времето на Роналдо и не ми харесваше това, но поне беше за кратко. И преди, и след сме си били винаги колектив и не ми е дремело дали Тевес е над Роналдиньо, дали Скоулс е над Зидан, дали Кийн е над незнам си кой.

pesholudiq
25.08.2015 14:58

Янузай, как да няма *joking*

Amateur1878
25.08.2015 11:53

Да де, аз заради това и написах мнението *smile* Видях, че е с ирония и заради това ти казвам, че е съвсем възможно ако ТОЙ поиска и ние сме склонни да платим сумата. тТова ми беше и идеята: иронията ти може да се окаже истина, но дано не стане.

Vetrigo177
25.08.2015 11:48

Първо да изтъкна,че използвах ирония (за всеки случай) *smile* Второ..Харесвам го,искам го в отрбора,но предвид рискованата цена,която предлагаме,не бих искал такъв трансфер.А и не виждам нито причина Барса да го продава,нито той самия да иска да си тръгне..

chelsea18
25.08.2015 11:35

Извинявай, на кой отбор "НЕ МУТРЯБВА" Неймар ?! Това е най-вероятно следващият най добър играч в света, 40 гола за сезона при положение че в отбора ти са Меси и Суарез, е вярвай ми няма отбор в Света който да не иска Неймар. Така че да ми казваш че не ви трябва е меко казано смешно

Fcb10
25.08.2015 11:32

Не си спомням да имате играч които да се приближава до класата и таланта на Неймар.

Amateur1878
25.08.2015 11:17

Абе ако Неймар поиска и ние платим 190млн. евро, Барса нямат право на думата. Така или иначе, феноменална глупост от наша страна ще е това. Да си стои в Барса и да се гмурка. На нас такива не ни трябват.