Фалстарт за Рома в Калчото, Верона спъна вълците (видео)

21:03
Фалстарт за Рома в Калчото, Верона спъна вълците (видео)
Верона и Рома завършиха наравно 1:1 на стадион "Марк Антонио Бентегоди" в среща от първия кръг на Серия А.

Главен съдия на двубоя бе Марко Гуида.

През първата част на мача вълците бяха отборът, който бе по-активният на терена и стигна до няколко чисти голови положения пред вратата на Рафаел. Въпреки това обаче, резултатът остана равен до почивката.

Веронци попариха своите опоненти в 61-та минута. Халфредсон проби по левия фланг, след което центрира към Бошко Янкович, който се измъкна зад гърба на защитата на Рома и с десния крак прати топката в мрежата на Шчесни.

Само пет минути по-късно Алесандро Флоренци изравни със силен удар по диагонала от далечна дистанция. Топката попадна в долния десен ъгъл на Рафаел, който можеше да се намеси и по-добре в конкретната ситуация.

В заключителните минути обаче, бразилският страж на два пъти реагира блестящо, отразявайки удари от близка дистанция на Пянич и Наинголан, които не успяха да донесат победата на Рома.

В крайна сметка възпитаниците на Руди Гарсия трябваше да се задоволят само с точка от първия си мач за сезона в Калчото.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
23.08.2015 15:45

Че те Верона са си корави.Само луди хора биха играли тая двойка.Аз лично си го играх Х,сякаш беше нарисуван

Napadatel_9
22.08.2015 22:11

Заебете ги тия роми, гледайте Лацио кво правят*wink*

branimir3
22.08.2015 22:47

Лацио играят много силно или просто Болония са много слаби *lol* но е факт че орлите не играят на 100%.Те сега мислят за мача реванш в Шампионска Лига срещу Байер Леверкузен

El_Fenomeno_9
22.08.2015 22:15

Видяхме срещу ромите миналия сезон ... Като го видя тоя Жервиньо и ми става лошо , не знам правят си дудуци двамата с гарсия ли , даже не го изкарва , тва вече е прекалено нагло .....