Георги Миланов игра 2 минути при измъчена победа на ЦСКА

20:32
Георги Миланов игра 2 минути при измъчена победа на ЦСКА
Националът Георги Миланов се появи като резерва и поигра около 2 минути за ЦСКА Москва при домакинската победа на армейците с 2:1 над Ростов в среща от руската Висша лига.

Българинът бе използван като тактическа смяна и влезе на терена по време на даденото от съдията продължение на редовното време.

Срещата започна лошо за ЦСКА. Още в 10-та минута те изоставаха в резултата. Тогава след грешка в защитата им, Сердар Азмун се възползва и с прецизен удар откри за Ростов.

Домакините се хвърлиха напред, но редуваха пропуск след пропуск. В крайна сметка те не успяха да върнат това попадение преди почивката и драмата беше оставена за второто полувреме.

След подновяването на играта Сейду Думбия и Зоран Тошич направиха пропуски, но в крайна сметка московчани изравниха в 66-та минута. Тогава Понтус Вернблоом асистира страхотно към Ахмед Муса и нигериецът не сбърка за 1:1.

Натискът пред вратата на Ростов стана още по-масиран и нямаше как да не доведе до второ попадение. Крепостта на гостите беше превзета едва в предпоследната минута, когато след разбъркване Алан Дзагоев намери Сослан Джанаев и той реализира важния гол за 2:1.

Така "армейците" запазиха 100-процентовия си актив от началото на сезона и вече имат 18 точки от шест мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
22.08.2015 23:00

"нямаше как да не доведе до второ попадение.".......... Ееее вие ясновидци такива , що не ми казахте да им заложа една солидна сумица , така си търсих мач неска , който да няма как да не доведе до попадение *money**lol*