Треньорът на Партизан иска подкрепа за Божинов

16:52
Треньорът на Партизан иска подкрепа за Божинов
Треньорът на Партизан Зоран Милинкович помоли феновете на отбора да подкрепят българския нападател на сръбския отбор Валери Божинов преди мача-реванш срещу БАТЕ (Борисов) от плейофа за влизане в Шампионската лига. В първата среща БАТЕ победи с 1:0 у дома, а втората среща е в Белград следващата седмица.

"Разбирам публиката, която има право да критикува футболистите, които не трябва да затъват допълнително. Божинов не е в състояние да поеме тези удари, защото се намира в труден момент. Той трябва да работи усилено, за да се докаже на терена", заяви Милинкович.

Божинов беше остро критикуван за представянето си в първата среща между БАТЕ и Партизан. "Да вкараме два гола и да не допуснем нито един пред нашите фенове - не би трябвало да бъде толкова трудно. Вярвам, че може да стигнем до груповата фаза", каза крилото на "черно-белите" Андрия Живкович, който стана шампион със Сърбия на световното първенство до 20 години това лято.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Toshiro1900
22.08.2015 02:10

116 минута ще замени изгонения вратар на Партизан. Идват дузпите (като преди това гробарите са изравнили от корнер в 90-тата минута) и Божинов застава под рамката, спасява два удара, коментатора дере гърло: Божи, Божи, Божи... И така Партизан влизат в ШЛ. *lol**lol*

night_wolf1984
21.08.2015 17:57

Живкович...Бате Борисов ,не са Ягодина *smile* С тоя гол и това,че не допуснаха такъв..са фаворит в двубоя *smile*

Kalinho
21.08.2015 23:44

е не думай щом казваш *smile*