Сагата продължава: Галатасарай отново се включи в играта за Бербатов

10:25
Сагата продължава: Галатасарай отново се включи в играта за Бербатов
Българският нападател Димитър Бербатов отново е вариант за атаката на Галатасарай. 34-годишният голмайстор е бил предложен на треньора на турския шампион Хамза Хамзаоглу от свои представители, твърди местното издание "Фанатик". 
 
Благоевградчанинът не за първи път е свързван с трансфер в гранда от Истанбул. Той вече на няколко пъти се озова близо до Босфора, но така и не се стигна до нещо конкретно.
 
Според други информации пък днес Бербатов трябва да даде отговор на офертата на Сампдория. В момента той е свободен агент, след като договорът му с Монако изтече в края на миналия сезон.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
21.08.2015 21:02

съгласен съм напълно, с коментар 2!!! Че вестниците и сайтовете преекспонират темата Бербатов , е вярно, но също е вярно, че Бербо все още се има за голЕма дзвезда (беше) то и аз бях млад) и докато Данчев търси отбор за големият потенциал на 9-ката, тя да не продължи, тоя сезон тренировките с въже и топка....и бухалки!

RMRM7
21.08.2015 13:27

Галатасарай не се включва в битката, а Емил Данчев предлага Бербатов навсякъде,където види отбор,който има нужда от нападател

RMRM7
21.08.2015 15:35

Когато наистина има интерес към даден футболист първо научава най-големият фен клуб на отбора “Ултраслан“, тогава те съобщават на останалите фенове, а често се случва направо служители на клуба информират да феновете, а за Бербатов нищо не мога да кажа,но ако търсехме възрастен нападател,щяхме да задържим първо Елмандер преди 2 години и после Дрогба преди година

night_wolf1984
21.08.2015 15:01

ти да не спортен директор на Галата,бре...отде знаеш ? *smile*