Собствениците на “Левски” се срещат с феновете от “Синя България”

21:29
Собствениците на “Левски” се срещат с феновете от “Синя България”
Собствениците на “ Левски” Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов са приели поканата за среща от фенския тръст “Синя България”. Това се казва в специално съобщение на триото.

От организацията на привържениците искат да научат за всичко случващо се с клуба от босовете и затова поискаха управителния съвет на тръста да се срещне с босовете.

Те ще удовлетворят това желание на запалянковците, и то в ден, в който около “Левски” ще се появят вероятно доста новини. Тонев, Ангелов и Иванов ще се срещнат с представители на “Синя България” веднага след заседанието на управителния съвет на клуба. То ще се проведе на 11 септември.

На това заседание триото трябва вече официално да е собственик на “синия” клуб, след като бъде вписано в търговския регистър. Новите босове наследиха акциите от Тодор Батков.

Така Иванов, Ангелов и Иванов ще проведат срещата с феновете като официални собственици на “синия” клуб. Очаква се след управителния съвет да има и по-голяма яснота за отварянето на сектор “А” на стадион “Георги Аспарухов”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация