Фенка на Нюкасъл очарова принц Чарлс

17:30
Фенка на Нюкасъл очарова принц Чарлс
Актрисата Ана Фрийл, която се прочу с ролята си във филма "Гол", където играеше съпруга на играч на Нюкасъл, впечатли английския престолонаследник принц Чарлс на вчерашния "Международен ден на Полото" в Лондон.

33-годишната британка се представи пред кралската особа, носейки сексапилна черна рокля, която щедро разкрива голяма част от бюста й. Наскоро Фрийл разкри, че не се притеснява от факта, че е качила няколко килограма в последните месеци, тъй като смята, че сега изглежда много по-женствена.

"Вярно е, че откакто се преместих да живея в Лос Анджелис, следя много как изглеждам и се притеснявам много, ако кача бързо няколко килограма, но от друга страна смятам, че в момента изглеждам добре. Мога да бъде много по-слаба, но когато съм по закръглена, изглеждам по-женствена", разкрива чаровната Ана, която е женена от четири години за своя колега Дейвид Туелис.

Фрийл е родена в Рочдейл, но не крие пристрастията си към закъсалия отбор на Нюкасъл. Във филма "Гол" тя доста лесно влезе в ролята на фенка, която окуражава своите любимци от трибуните на "Сейнт Джеймсис парк" по време на дерби с Ливърпул.

За жалост на привържениците на "свраките", те поне за еедна година ще пропуснат да гледат сблъсъци с отбори от топ четири на Англия, тъй като през този сезон Нюкасъл трябва да мине чистилището на Чемпиъншип.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasran_chorbar
27.07.2009 23:28

Тоя урунгел за да ми хареса ми требат 600мл. мастика...минимум.