Дортмунд продава трима до края на август

16:16
Дортмунд продава трима до края на август
Треньорът на Борусия Дортмунд Томас Тухел е уведомил трима футболисти от първия отбор, че не влизат в плановете му и са свободни да напуснат, съобщава "Билд".

Това са Якуб Блашчиковски, Кевин Гроскройц и Мориц Лайтнер.

И тримата не бяха в групата на вестфалците за старта на сезона в Бундеслигата срещу Борусия Мьонхенгладбах и ще им се търсят нови тимове. Все пак за всеки от тях ще се търсят трансферни суми и няма да бъдат пускани без пари.

Куба Блашчиковски получи оферта от Шалке в средата на юли, но я отхвърли. Сега обаче има възможност да отиде в Айнтрахт. На там се е запътил и Гроскройц, а за Лайтнер няма никакви оферти и може да му се наложи или да търка пейката на "Сигнал Идуна парк", или да бъде преотстъпен някъде под наем.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
19.08.2015 18:00

Гроскройц винаги е бил уникално сърцат играч и се е раздавал до последния си дъх за Дортмунд , обаче никога не е имал качествата да бъде важен за отбор с претенциите на Борусия . Куба обаче е друга работа или поне беше , не знам какво стана с него след контузиите , когато беше във форма си мечтаех да го вземем в Челси , освен че е много борбен и помага в защита , той има страхотни качества в предни позиции и бързина и пасове , мощен шут , не много точен , но умее да отваря пространства ... Да стигне до Франкфурт , мисля че ще бъде сериозен удар по самочувствието му , а още не е стар , с голямото му сърце може да си върне поне малко формата зависи колко тежки са били контузиите все пак

razbiracha87
19.08.2015 17:10

Куба е голям като човек и не заслужава да го махнем, нека му дадем още един шанс, а може и да си върне формата. Същото важи и за Кевин, който е фен на тима от дете. А Лайтнер е млад все още и е беше спряган за заместник на Гьотце, не знам какво стана с него, но мисля, че ще е грешка, ако го изтървем. Според мен не трябва да се разделяме с нито един от тримата. Няма да се очудя да стане както с Перишич-дадохме го на Волфсбург, а сега е една от звездите им.

Dontspeak2
19.08.2015 16:43

Надявам се да останат във Бундеслигата или ако отидат някъде то да е в Англия в някой отбор с амбиции които не са свързани с това да не отпадне.