"Меси и Роналдо не са просто мечта за Фенербахче"

11:28
"Меси и Роналдо не са просто мечта за Фенербахче"
"Звезди като Ибрахимович, Робен, Меси и Роналдо не са просто мечта за Фенербахче", заяви президентът на Фенербахче Азиз Йълдъръм.
 
Босът на канарчетата говори за бъдещето на клуба при официалното подписване на договора за партньорство с уеб търсачката "Яндекс".
 
"Договорът ни за партньорство е за срок от 3 години. От феновете ни зависи колко ще спечелим от това. На година дори може да генерираме приходи в размер на 100 млн. долара. По този начин всеки фен може да помогне на клуба с 30-40 долара", коментира Йълдъръм.
 
"Средствата за всички трансфери, които направихме през тази година, бяха заделени от приходите на клуба", поясни босът на гранда от Истанбул.
 
Изпълнителният директор на компанията "Яндекс" Мехмет Али Ялчънда разкри детайлите на сключеното споразумение: "Ако в продължения на една година всеки фен използва търсачката ни 35 пъти на ден, клубът ще спечели 35 долара. В касата на клуба биха влезели 35 млн. долара, ако 1 млн. фена направят това." 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_For_ever
18.08.2015 13:15

Да де. Те мечтите са безплатни.

kermo
20.08.2015 16:23

Плиткоумници има навсякъде...и феновете на цска оставиха инвалид едно невинно момиченце на мача Цска-Галатасарай,но това значи ли,че всички фенове в България са такива?.. "мърша" има дори и в така наречените "цивилизовани" страни,въпросът е да я отделиш от стадото.Примери колкото щеш(фена на Ливърпул,който за малко не уби журналист с паве)...В Турция са играли и ще играят големи имена от световния футбол,защото там се работи и държавата е тясносвързана с клубовете(в момента се строят 16 нови стадиона)...

night_wolf1984
18.08.2015 16:07

Точно пък в Турция тея двамата никога няма да отидат....по скоро Роналдо ще отиде в Барса ,а Меси в Реал...отколкото при тея лампи *smile*

night_wolf1984
18.08.2015 16:06

ко ги хвалиш тея фанатици...много ли е примамливо да стрелят по автобуса ти разни терористи *smile*

kermo
18.08.2015 14:08

Същото казваха и преди Дрогба и Роберто Карлош...Във фенерите всеки ден се работи,как да се спечелят повече пари за клуба.Въпреки,че бяха повишени цените на вип ложите на стадиона(които са 64),бяха продадени за 4 дена,а приходите са близо 12 мил евро.До момента са продадени около 27 хиляди фен карти,като прибавим и намесата на държавата,която свежда данъците на спортистите подвизаващи се в Турция на минимум,за всяка звезда тази страна е примамлива.Да не говорим за запалените фенове,които те носят на ръце още от летището...