Бентеке донесе победа на Ливърпул с дебютен гол (видео)

00:00
Бентеке донесе победа на Ливърпул с дебютен гол (видео)
Отборът на Ливърпул постигна трудна победа като домакин на новака в английската Висша лига АФК Борнемут в мач от 2-ия кръг на шампионата. Двубоят на "Анфийлд" приключи при резултат 1:0.
 
Единственото попадение в срещата бе дело на Кристиан Бентеке, който се разписа в 26-ата минута. Това бе дебютен гол за белгийския нападател с екипа на червените.
 
След този кръг Ливърпул се намира на върха в класирането с 6 точки, където са още отборите на Манчестър Сити, Лестър и Манчестър Юнайтед. АФК Борнемут пък заема предпоследната 19-а позиция с нулев актив. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kireto1232
19.08.2015 23:06

Абе не знам ама отбора играе слабо , не съм само съгласен ,че Халфовата линия ни е слаба ,но Фирмино трябва се налага и над Хендо и над Лалана е класа ,да не кажа ,че и Джан е класа над Хендо !

Notlike
18.08.2015 17:26

Нашите фенове станаха много критични. Юнайтед играха далеч по-трагичен футбол на моменти - и срещу Тотнъм, и срещу Вила изкараха СТРАШЕН късмет да бият. Но..биха. А феновете им не мисля, че масово бяха "треньорът за нищо не става, едвам бихме". Това е началото на сезона, отборите не са обиграни и всяка победа си е добре дошла! Сега срещу Арсенал да видим как ще е. За мен трябва в защита да играе Морено вместо Гомез, макар че не допускаме голове, той просто на моменти е адски неадекватен. Хайде, срещу тези ще му се прости, ама един Санчез ако е срещу него, работата ще е жив зян. Лалана е вътрешен играч, който играе по крилото - повече от нормално е да не се справя добре. И Брендан да започне да играе с дефанзивен халф, личи си, че Хендо просто страда, като играе там. Милнър е една идея по-добре. Айб също няма да е зле да получи почивка за сметка на Фирмино. Оня може да е всичко, ама е бразилски национал. От две пипания на топката ти става ясно, че не е случаен.

kibo1992
18.08.2015 14:39

Този треньор няма да се научи как се нарежда състава.

Amateur1878
18.08.2015 11:58

Тези правила със засадите са много глупави. Ама дали влияел на играта, дали не влияел. Според мен, всеки един играч зад отбраната влияе на играта и трябва да се свири засада. Колкото и да е малко, всеки един такъв играч влияе на вратаря и защитата. Такива тълкования са много глупави и дават повод на всички за огромни дискусии и в крайна сметка, всеки е прав и всеки е в грешка. Да си върнат старите правила и това е.

Колкото до мача: честито на Ливърпуул. И те тръгнаха скромно като Юнайтед, но да видим на края на сезона какво ще става *smile*

23_Carra_Gold
18.08.2015 11:06

Разочарован съм от играта на Ливърпул - никаква фантазия, никакво движение без топка, лоши докосвания, дървени комбинации с много игра на сигурно по ширина и общо взето предлагаме грозен футбол, състоящ се от бутане и ръгане. Брендън за мен е оформен некадърник и закопава напълно любимия ми клуб. Толкова се страхува милия, че не смее да излезе с двама или трима нападатели срещу отбор като Борнемут...Някой ще каже - "ами най-важни са трите точки" - да, ама не. Като фен, искам да виждам красива продукция, която да ме накара да се гордея от отбора си, а не да се срамувам, че Борнемут всъщност бе по-приятния и креативен тим, при това новак, при това като гост на Анфийлд...И двете ни измъчени победи с по 1-0 прикриват, че всъщност сме далече от топ нивото и атакуване на пъвите места...Единственото леко успокояващо е, че Челси, Арсенал и МанЮ все още не са в топ състояние и също ще имат нужда от време за да намерят формата си. За нас, нито време, нито нищо ще ни спаси, докато смешника Брендо е треньор.

El_Fenomeno_9
18.08.2015 12:01

Чест ти прави братле , че излизаш мъжки и на място даваш реална оценка за своя отбор ... Повечето са възприели "тактиката" , че щом си фен на един отбор , то трябва да го защитаваш за всичко и срещу всички , без значение дали си прав ! След нашия мач със Суонзи 1ви кръг излязох и казах , че започваме сезона трагично , че ще страдаме много първите кръгове , цяло лято се оплаквах , че ще сме зле в атак този сезон без второ класно крило като Азар и класен централен нападател , на което Коста е жалко подобие ... Единствения ни плюс беше Моуриньо и защитата , която този сезон ще е на под 50% поне в началото ... В неделя пуснах си 200 кинта на ПСЖ и опцията , че Сити ще отбележат гол , сигурен бях , толкова сигурен бях и вчера за Ливърпул , гледах им отбора на Борнемут , някви пичове писали тук , че щели да бъдат отпора на големите , само чакай да ги хване някой наистина голям , ще видиш каква отпора са , та тези пичове всичките накуп не струват колкото един Бентеке и е меко казано срамно Ливърпул да се представя така срещу тях , фактите са си факти и не бива да ги отричаме без значение дали ни устройват или не !

El_Fenomeno_9
18.08.2015 11:02

Само да допълня - дано да няма безочници да защитават Ливърпул след подобен грандиозно слаб мач , защото е прекалено , просто се надявайте , че ще се "Сработят" и ейтакива други измислици , които по могат да минат за достоверни след тоя мач , не гледах мача им със Стоук , но помислих , че след добрите играчи на Стоук и то като гост да не допуснеш гол си е добро представяне , но сега всичко лъсна , с тая халфова линия просто ще е срам и тая година

Proud__Scouser
18.08.2015 12:23

Факт е , че не играхме добре и снощи и срещу Стоук , но си малко краен. Смисъл кой от отборите борещи се за челните позиции показа добър футбол в първите два кръга. (освен Сити) Юнайтед и те като нас са колебливи но си взеха мачовете. Арсенал също не изглеждат във възможно най - доброто си състояние. Челси пък има доста проблеми. Тотнъм също не са на ниво. Извън Англия виж Барселона. В началото на сезона е нормално да има такива мачове. Борнемут излязоха на терена решени да докажат , че имат място във ВЛ нямаше какво да губят. Ние доста го подценихме и можеше да си изпатим.На този етап от сезона най - важното е да се взимат колкото се може повече точки. Не се опитвам да защитя Ливърпул тъй като наистина представянето беше слабо , но все още е рано да се правят каквито и да е изводи.

Brezov25
18.08.2015 11:59

нали ако иска щом залага пари се следи всичко

nph7tisho
18.08.2015 11:11

по-добре гледай твоя отбор сега.

El_Fenomeno_9
18.08.2015 11:00

Донесе той орангутана и добре че не в свириха тая засада , иначе 2 стотака о канала ... Не знам защо толкова ужасно мега слабо играха Ливърпул и по едно време ми писна и си затворих залога на 250 то се бива бива да се изнервиш , ама у дома на "митичния анфил" срещу мега супер слабия борнюмут да се мъчиш и с нередовен гол да биеш ............ Не съм си позволявал хейт , ама тва беше прекалено просто

Dankata97
18.08.2015 09:52

Имам чувството, че никой не знае правилата за засадата дори и съдиите.

AC_Milan_92_45
18.08.2015 02:43

Писна ми с тези тълкования и простотии. От кога правилата се тълкуват. направете едни правила и винаги ги прилагайте. Не бил влияел на играта, първо, той посяга за топката има няма 2 метра пред вратаря и пределно ясно го разконцентрира, второ - май*ата му на това, дали влияе или не, има ли играч зад засадата, където и да е, вдигай засада. В кой друг спорт бе забога правилата се тълкуват. Тълкуване или както на съдията му е угодно (не че са бутали зарочно Пул, са да не скочите пък вие, мноого грешки, айде спорни решения да го кажем, с тези засади за 2 гръга). Ако я карат така ще се избием по форумите от простоии с тея засади

dmtbg
18.08.2015 00:51

Честита победа,Бентеке можеше да вкара два,ако не бе гредата *smile* Колкото до Борнемут - доооста проблеми ще създават на големите този сезон

Proud__Scouser
18.08.2015 00:24

Поздравления за Борнемут. Представиха се доста прилично. Иначе ние играхме слабо , надявам се с течение на времето да започнем да играем по - добре. Важно е , че взехме 3те точки. *smile* YNWA !

lupooo
18.08.2015 00:16

Преди мача написах, че Ливърпул ще спечелят мача и че Бентеке ще вкара първия си гол за червените.По ирония на съдбата и Юнайтед и кръвния им враг Ливъра си печелят първите 2 мача с по 1:0.

Dontspeak2
18.08.2015 00:14

Победа донесена с гол от засада... За един кръг вече се видя че се свирят засади които ги няма и се зачитат голове при очевидни такива... Време е за въвеждане на видеоповторение...

vanko_liverpool
18.08.2015 10:25

Ами то и душене в наказателното поле трябва да се свири дуспа, но...

NoDiggity
18.08.2015 08:13

Ами то точно това е, че след тия нови правила в сила, засада трябва да се свири в тази ситуация на Коутиньо, защото влияе на играта и се опитва да играе с топката. По старите правила - няма контакт, няма засада, ама сега уж трябва да не е така.

Notlike
18.08.2015 01:26

Нямаше ли ново правило на ФИФА и УЕФА специално по този казус с изкуствената засада, което влезе в сила от ТОЗИ сезон? Съмнявам се съдията да не е видял толкова стабилна засада на Коу. Иначе приличен мач. Не бих казал, че играхме добре, не мога да кажа и обратното. Имахме достатъчно положения. Все още е началото на сезона и отборът се обиграва. Важно е да си обираме точките, когато навлезем във форма, се надявам, че ще е добре. Защитата също изглежда сравнително солидна, който каквото и да говори, без допуснат гол след 2 кръга е нелошо постижение. Гледаме напред. Следва тежко гостуване на Арсенал. Там един Х мисля, че ще е повече от добре за нас.