Рибейро: Фенове на Лудогорец опитаха да ме нападнат в дома ми

16:49
Рибейро: Фенове на Лудогорец опитаха да ме нападнат в дома ми
Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро излезе със скандални разкрития относно случващото се покрай него през последните дни.

Специалистът твърди, че фенове на клуба са се опитали да го нападнат в дома му.

"Вероятно някой директор в клуба им е казал къде живея, защото никой друг не знаеше това. Изплаших се, това е нормално, но не ми направиха нищо обаче", заяви Рибейро, цитиран от Record.

Както е известно, заради слабите резултати на шампионите ръководството стартира преговори за прекратяването на договора с наставника и междувременно взе Едуард Ераносян за негов заместник. "Назначиха нов треньор, докато още съм тук. Това е абсолютно недопустимо, защото аз все още дори не съм прекратил контракта си", продължи Рибейро.

Приятелят на Жозе Моуриньо дори директно нападна спортния директор на клуба Методи Томанов. Според него той правел всички трансфери през главата му.

"Спортният директор движеше всичко заедно с изпълнителния и с шефа на школата. Не беше взет нито един футболист от тези, които аз исках и ми бяха обещани при подписването на договора. Не ме е страх от нищо. Сега чакам да видя какво е предложението им за прекратяването на контракта. Трябва да ми платят. В противен случай ще се обърна към ФИФА. Ще изчакам още два-три дни", каза още Бруно Рибейро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

razbirachi
17.08.2015 10:14

Домусчиев нищо не разбира от футбол , а той дава парите . Трябва един собственик на отбор да си има някаква представа , а не да го приема като поредния бизнес . Лудогорец започва да става типичен бг отбор

WDale
17.08.2015 08:48

Абе много знаете вие колко е кадърен. Я ако е истина това което казва? Че играчите с които работи не са тези, които той е искал, че някой друг дърпа конците? И има някакъв резон в думите му, щото когато махнаха Стойчо Стоев и назначиха Дерменджиев, оправданието беше 1:1 същото - "Стойчо Стоев беше просто лице на отбора, огромна част от решенията всъщност ги взимаше помощник треньора Дерменджиев". Това вече е ставало веднъж в Лудогорец, от къде сте сигурни, че и сега някой друг не взима решенията? Изказвате се все едно сте в кухнята на отбора, всичко ви е пред очите и то кристално ясно. Дали е или не е некадърен - аз не мога да кажа, но има едно сигурно нещо. Не е луд тоя който яде баницата, а тоя дето му я дава. В тоя ред на мисли е прав Рибейро - що за политика да назначаваш човек за даден пост, преди да си се разделил с титуляра. И да се чудиш как да разкараш човека, без да го обезпечиш с неустойката, само щото си спал като си го назначавал.

jasso
16.08.2015 19:51

Правилата в ЕВРОПАТА са еднакви за всички. Платете си неустойката на португалския специалист, който наехте след едномесечно хвалене колко е велик. Платете и всичко е оки. Ай.

Messiah
16.08.2015 18:30

Абе, пичове - не го защитавам тоя, нито ми дреме кой знае колко, ама наглец бил, некадърен, лаком и т.н.
Тогава един въпрос, ако може - къде им бяха акълите на управниците на Лудогорец, че да вземат такъв кофти треньор?!?

SuperSizee
16.08.2015 18:57

Получава се така, защото в България докато може да се доят пари от някъде се прави до дупка. Видяха, че има къде да се откраднат и една дозина специалисти и мениджъра започнаха да дава обещания и глупости. Харесвам когато нещата се развиват добре с млади български момчета, но да имаш едно лице за момента пред Европа и някой да дойде да се избърше гъза някак си е дупедаване на цялата нация. Не ми бил прекратен контракта и няма да си ходя, той тъп, а от всичкото и нагоре нагъл, но защо да си ходи, то нищо да не правиш и да взимаш по една торба с пари, то ти трябва да си най - големия на този свят.

El_Fenomeno_9
16.08.2015 17:30

Как няма да го нападнат като е толкова долен наглец .. Никой не му казва да си тръгне без пари , но да постигне някаква договорка и да си тръгне по живо по здраво без скандали , то голяма алчност , голямо нещо , виждаш че си абсолютен некадърник и въпреки всичко с цялата си наглост и безочие продължаваш да се инатиш , нямат достойнство такива хора ...

miro211
17.08.2015 09:37

Вервай ми не е алчност. Аз бях един от първите които казаха, че Рибейро трябва да си ходи. Но треньор, не се избира за един ден, както направи Домусчиев. Рибейро е некакъв анонимник и някой казал на агата, че познава Моуриньо и Домуса го взе без да си "върже" гащите.

Kalinho
16.08.2015 17:28

ебаси наглото треньорче. Първо, че е некадърен ами и лаком.

miro211
17.08.2015 09:29

Не е ЛАКОМ, има си контракт и в него, са упоменати неустойките, при едностранно прекратяване на ДОГОВОРА . Ако Домус ага е толкова умен, би трябвало, да има клауза, за освобождаване на треньора при определени условия, а именно при НЕ класиране, на отбора в групите на ШЛ. Но, Домуса ага е не чак толкова далновиден, отколкото надменен...