Тери: Няма вариант, в който някога да напусна Челси

13:43
Тери: Няма вариант, в който някога да напусна Челси
Джон Тери бе категоричен, че бъдещето му остава в Челси, като заяви, че никога не е имал намерение да се присъедини към Манчестър Сити.

След седмици спекулации за евентуален трансфер в Челси най-накрая капитанът на "сините" отрече слуховете, след като публикува официално изявление в сайта на лондонския тим.

"Имаше доста спекулации напоследък относно моето бъдеще и искам да приключим с това веднъж завинаги", заяви 28-годишният Тери.

"Напълно съм отдаден на Челси и винаги съм бил. Тимът също бе много изчерпателен, когато ми каза, че няма да приеме никакви оферти", допълни още той. Богаташкият клуб Манчестър Сити отправиха официална оферта за Тери на стойност 30 милиона паунда, но мениджърът на Челси Карло Анчелоти бе "100% уверен, че Тери ще остане".

"Когато си свързан, с който и да е клуб или с мениджър, когото много уважаваш, това винаги предизвиква коментари, но няма вариант, в който някога да напусна Челси", обяснява още Тери в изявлението си.

"Знам, че ще има коментари затова, че не проговорих по-рано. Така или иначе имах да взимам много решения през този период", коментира още Тери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cheman
28.07.2009 18:57

Ето това вече е изказване. Браво Тери . Само Челси. *stop*

tagor
27.07.2009 15:18

Всичко , което до тук се говореше беше преписки от "Жълтите" (Сън,Мейл и т.н.) пишат пълни глупости "Джон тери иска в Сити" и куп други за да стане по-интересно.Беше си ясно , че Тери ще остане в Челси.Той си е роден за Челси и там ще си остане *smile*

mrkamenica
27.07.2009 14:07

БРАВО на ТЕРИ, но нали трябва да има и грачи като по долу изброените за да стават трансвери на звезди. Но не ги уважавам този тип играчи.

spiker
27.07.2009 14:05

Хубав коментар по-долу. Наистина, колкото и да не обичам английският футбол и Челси, Тери наистина показа, че парите нямат значение, ако обичаш клуба си!

nino6
27.07.2009 14:03

Ето това е истински футболист.Не съм фен на Челси но останаха много малко Истински футболисти които играят за отборите които обичат,а не за пари.От такъв калибър са - Джерард(Ливърпул), Руни(Манчестър Юн), Дел Пиеро(Ювентус), Тоти(Рома) и разбира се Джон Тери,а не лакуми хора като Ето'о,Кристиано Роналдо,Робиньо и куп други тем подобни