Искат по-сурово наказание за Ник Кирьос

17:21
Искат по-сурово наказание за Ник Кирьос
Победителката в 18 турнира от Големия шлем Мартина Навратилова и изпълнителният директор на Женската тенис асоциация (WTA) Стейси Аластър искат по-сериозно наказание за австралиеца Ник Кирьос, който предизвика невиждан в последните години скандал в тениса.
 
20-годишният австралиец използва изключително грозен прийом в опит да извади психически от равновесие съперника си Стан Вавринка и в крайна сметка успя. Насред корта Кирьос каза на швейцареца, че приятелят му и негов австралийски колега Танаси Кокинакис е преспал с гаджето му Дона Векич. 
 
"Ник трябва да бъде наказан по-строго, само глоба не е достатъчна. На корта няма място за такова поведение", написа Навратилова в своя микроблог в Туитър. 
 
Стейси Аластър също призова за по-сериозно наказание. 
 
"Репликата, която си позволи Ник е неприемлива и демонстрира неговата незрялост. Аз изцяло поддържам решението на АТР да го глоби и освен това се надявам, че Кирьос ще понесе и допълнително наказание", каза Аластър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kapitana123
15.08.2015 21:37

Ами тези лелки от бета версията на тениса по какъв повод си отварят безсрамните устни? Истинският тенис си има асоциация да решава тез неща.

persie1992
15.08.2015 19:42

Като му видиш прическата на този човек... отдясно розов, отляво изрусен... Коментарите му - ,,предпочитам баскетбола пред тениса'', сега и това... Какво прави този човек в тениса тогава???