Мацката на Линекер спира с голите снимки

14:48
Мацката на Линекер спира с голите снимки
Даниеле Бъкс, която е годеница на легендарния нападател Гари Линекер, заяви, че повече няма да се снима в мъжки списания. Решението на 30-годишната брюнетка било породено от факта, че скоро тя се очаква да сключи брак с бившия голмайстор на Англия.

"След като се омъжа, ще спра да се снимам за повечето мъжки списание. Със сигурност вече няма да ме виждате в голи фотосесии. Мислих много в последно време по този въпрос и смятам, че взимам правилно решение", сподели очарователната изгора на Линекер.

Бъкс, която е с 18 години по-млада от своя избраник, ще стане булка в началото на август, твърдят британските медии. Линекер и любимата му щели да се венчаят в Италия, като се очаквало сватбата им да се превърне в едно от най-грандиозните събития на лято 2009.

Наскоро един от бившите любовници на Даниеле разкри, че тя се чувства добре, само когато мъжа до нея има много пари и постоянно й прави скъпи подаръци. Явно Линекер се справя страхотно в задачата си да угажда на сексапилната си половинка, но все още не е сигурно дали идилията им ще продължи и след като изрекат съдбовното "да" през следващия месец.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация