Стоев: Клубът подава ръка на младите

21:20
Стоев: Клубът подава ръка на младите
Треньорът на Левски Стойчо Стоев може да пусне Атанас Курдов титуляр в утрешния мач с Монтана.
 
Наставникът говори пред медиите преди срещата с Монтана от 5-ия кръг на "А" група.
 
"Някои футболисти имат леки проблеми, но се надявам да са готови за утре. И аз прочетох за Аниете, но засега няма такова нещо. И за Либан Абди няма яснота, чакаме. Все още не може да си прекрати контракта. Не мога да ви кажа дали с него ще завърши селекцията. Продължаваме да гледаме и други играчи. По-добре е за самия отбор, че имаме нападател. Нормално е нещата да се получават по-добре. Атанас Курдов има огромно желание. Лошото е, че един месец само е тренирал. Аз съм търпелив и ще го изчакам да влезе във форма. Напълно е възможно да е титуляр утре. Няма служебна картотека за Умар Диаби.
 
"Този път групата ни ще е от 18 човека, взимам едно момче от набор 99 - Атанас Кабов. Клубът подава ръка на тези играчи и от тях зависи дали ще се развият като футболисти. Те имат моето доверие. Гледам бързо да ги приземявам, тъй като все още нищо не са постигнали", допълни Стоев.
 
Наставникът заяви, че Монтана са добър отбор и със сигурност няма да дойдат, за да отбият номера.
 
"Важно е как ние ще се представим. Нямам представа те как ще играят. Публиката оценява това, което се прави - раздаването и характера на футболистите. Благодаря на феновете за подкрепата. Имам пълно доверие на своите помощници. Не вярвам отсъствието ми да се отрази на футболистите", заяви още Стоев. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
15.08.2015 02:27

Подаваме им ръка щото няме кинти, съответно избор. Но не е лошо оттборите с кинти и избор да се замислят и за този вариант, щото както се видя само с кинти не става. Трябва нещо средно...