Недвед разкри: Отрязах Интер!

12:04
Недвед разкри: Отрязах Интер!
Павел Недвед, който в края на май изигра последния си мач с екипа на Ювентус, заяви, че преди две седмици е отказал оферта от Жозе Моуриньо.

"Да, вярно е, от Интер ми предложиха договор за две години", разкри Недвед, докато наблюдаваше мач между Дукла Прага и Работин в родната си Чехия.

"С Моуриньо говорихме по телефона почти всеки ден. Реших да обмисля нещата внимателно и в крайна сметка решение, че не искам да отида там", допълни легендата на Юве.

"Отказах офертата и на Чиро Ферара за място в спортно-техническия щаб на Ювентус. Със сигурност кариерата ми в Европа приключи, но съм изкушен от възможността да заиграя в САЩ. Все още обаче, нищо не е сигурно и в момента мисля само как да си отпочина", каза още "Чешката Фурия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
27.07.2009 23:57

защо е требвало даже да разговаряш с Моуриньо ?

Поклон , че не си се изкушил пред парите !

Forza JUVE!

TigerJK
27.07.2009 16:15

Е кво.. като няма сили вече за Европейски футбол не означава, че не може да играе на друг континент, или в БГ първенството :> защото там темпото на игра е такова, че играчите от големите Евро първенства дето играят до 35 годишна възраст могат да играят и до 40. Щом има желанието нека си работи, няма кво да завиждаме който си го може си го може *joking*

TigerJK
27.07.2009 15:30

Дам Лацио си беше много як отбор на времето *joking*

kuramiian
27.07.2009 14:26

ювентинци,не забравяите от къде го отмъкнахте *wink* Forza Lazio!!!!

YAYA
27.07.2009 13:53

Много ясно, че ще ги отреже *smile* Къде са тръгнали Интер... FORZA JUVENTUS ALE ALE!!!!!