Марица се подсили с млад защитник

11:48
Марица се подсили с млад защитник
Марица привлече на проби 19-годишен футболист , играл през миналото първенство в тима на target=\"_blank\" href=\"http: / /haskovo .winner .bg\">Хасково < /a> .
/>
/> Това е защитникът Асен Вълков , който замина с кършиякалии на летния подготвителен лагер в курортното градче Ракитово край Велинград , където маричани се готвят от седмица насам .
/> Вълков е роден през 1990 година и може да играе както като централен бранител , така и като халф-бек . Той ще бъде изпробван от старши треньора Манол Георгиев в няколко поредни контролни срещи . След успехите над Локомотив Септември и Гигант Съединение и Бенковски Пазарджик , маричани ще гонят нова победа в контролите от лятната си предсезонна подготовка . Кършиякалии се подготвят за нов успех в следващата контрола , която ще бъде тази сряда от 18 часа отново в курортното градче Ракитово срещу Чепинец Велинград .
/>
/> Другата проверка пък ще бъде в събота , когато пловдивчани срещат другия пазарджишки отбор - Хебър . Часът на мача все още не е ясен и ще се уточнява допълнително .
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация