Рибейро: Това поведение е недопустимо

23:08
Рибейро: Това поведение е недопустимо
Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро не пожела да отговори дали е готов да подаде оставка след поредното неубедително представяне на шампионите. Днес разградчани загубиха с 0:1 от Черно море в мача за Суперкупата на България. Наставникът заяви, че поема отговорност за случващото се и допълни, че на тима му предстои много работа.

"Първата част беше много лоша, след това подобрихме малко играта. Не направихме нищо от това, което бяхме тренирали и по този начин е трудно. Поздравявам съперника за победата. Ние ще продължим да работим. Поведението ни през първото полувреме беше много лошо. Не стояхме добре на терена и по такъв начин."

"Да. Знам, че феновете са свикнали на победи. Трябва да продължим да работим. Това поведение е недопустимо. Аз съм отговорен за всичко, поемам отговорност за всичко. Трябва да говорим, за да видим къде е проблемът. Работя всеки ден и вярвам на играчите, които имам. Ще продължим да работим стъпка по стъпка", каза Рибейро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stefanBG111
13.08.2015 13:07

Този не спря да се оправдава. Хайде напускай най-после. Съсипа отбор, който радваше цяла България, Домусчиев да го попита сега репортера на БТВ, кажете сега кой е олигофрена. Собственика на Лудогорец, откъде изкара този анонимник за тренъор, и заради своето надменно държание, съдбата му го върна сега. Уволни тренъори, които постигнаха толкова много, и ако искаше да надгради, няма да се спираш на този малоумник, а на Станимир Стоилов или Любо Пенев, или щеше да оставиш Стоев и Дерменджиев на работа. Дано си вземат поука и час по-скоро уволнят този, дето не се изкара само че е бил женен за Моуриньо.

Rezors
13.08.2015 12:30

Тоя няма да изкара до полусезона.

ivanov1982
13.08.2015 00:25

Колко нагъл трябва да си, че да не си подадеш оставката и след тая загуба. От друга страна Домуса го заслужава. Ха сега да видим кой е олигофрена.

sakata_97
12.08.2015 23:16

Абе португалска цагинко стига си се оправдавал а напускай незабавно Лудогорец и България,докато не си съсипал напълно този отбор който до преди година радваше цяла България със европейските си мачове

Jacob
12.08.2015 23:16

Тоя не става за нищо от къде го намери зализания гел мн е гледал Пулев и си повтаря продължаваме да рабоъим, продължаваме напред