ФК Бригада ще защитава честта на София по време на Националните Финали на Фен Купа 2015

14:56
ФК Бригада ще защитава честта на София по време на Националните Финали на Фен Купа 2015
В пълен контраст с множеството неприятности покрай двата най-големи футболни клуба в столицата, аматьорският футбол сякаш не спира да се развива и все по-често дава повод за радост на феновете. Поредно доказателство за това са успехите на един от най-популярните непрофесионални тимове от София – „ФК Бригада“. 
 
През последните няколко години момчетата от столичния отбор изградиха своя имидж с множество победи в редица първенства, а последният им триумф бе един от най-забележителните. Те направо минаха през всички свои опоненти по време на Регионалните полуфинали на Kamenitza Фен Купа 2015 в София. Съставът им бе следният:
 
Ивайло Троянов Иванов - капитан
Ангел Руменов Григоров
Мартин Светославов Стефанов
Александър Валентинов Александров
Никола Радостинов Ангелов
Николай Георгиев Стоянов
Йордан Георгиев Стоянов
Христо Цветанов Златков
Теодор Мирославов Тодоров
Димитър Вутов Вутов
 
Брилянтните изяви на „бригадирите“ стартираха още по време на предварителните квалификации, когато тима разгроми безапелационно „Стандарт Бойс“ с 3:0 и „ФК Марс Ямбол“ с 5:0 и се класира за Регионалните полуфинали. За радост на феновете им, те продължиха победната си серия с внушителни, категорични резултати като 4:0 срещу „Алфа“, 5:0 срещу „АСАВ“, 3:0 срещу „Малки Страсти“ и 3:0 срещу „Свраките“. Финалното дерби от регионалния кръг на Фен Купа ги изправи срещу друг небезизвестен столичен тим – „ФК Вадиас“. Битката беше много оспорвана, но в крайна сметка „Бригада“ надделя с 3:1 и за трети път в 13-годишната история на Фен Купа спечели Регионалните полуфинали в София.  
 
Сега на столичните „бригадири“ им предстои да се изправят срещу останалите 11 най-добри отбори от приятели в България в Националните Финали на Фен Купа 2015. Кулминацията на турнира ще се проведе във Велико Търново на 29 и 30 август. В случай че отново успеят да възтържествуват, десетимата приятели ще придружат Христо Стоичков зад кулисите на Камп Ноу в Барселона, където Камата лично ще им покаже атракциите на легендарния стадион и ще ги запознае със звезди от ранга на Лео Меси.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация