ЦСКА "на тъмно" и във втория мач

10:06
ЦСКА "на тъмно" и във втория мач
Пишман собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев опитва да скрие отбора от милионите му фенове във втори пореден мач, научи "Меридиан мач". Както е известно, домакинството от първия кръг на Струмска слава не беше излъчено на живо от "Канал 3" - телевизията, която държи правата за "В" група. Сега армейците гостуват на Септември София и столичното дерби по програма е от 18:00 часа, но по същото време време се играе Двубоят от "А" група Ботев - Славия.

По правилник нито една друга медия не може да излъчва мач по това време. За това от Канал 3 са влезли в контакт с БФС. Септември и ЦСКА за промяна на деня на дербито.

От първите две инстанции са съгласни, но на този етап червените са изразили несъгласие двубоят да е в събота от 18 часа, каквото е предложението.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vla666
11.08.2015 19:51

Тая статия е пълен та.ак....защо,защото пишат ,че БФС се е съгласило....а не пишат,както преди време кво пише в договора за правата,че няма право да се излъчва мач от друга група когато върви А...нали БФС-то ако се е съгласило,тв-то държащо правата за А група мой ги скъса с неустойки...щото рейтинга им заминава....ей винер,напоследък наблюдавам мноо измислени,или подвеждащи статии за ЦСКА и Ганчев пишете,да не сте и вие в гащита на Пеевски*smile*)

Bitten
12.08.2015 02:17

Нищо не си чел. Пише че са се съгласили ДА СМЕНЯТ ДЕНЯ НА МАЧА, а не да се излъчва мача по същото време като А група. Чети по-внимателно и после тропай хората кой в чии 'гащита' (?!) се е напъхал.

Rezors
11.08.2015 13:26

Ми то по принцип 80% от мачовете от "В" Група се играят по времето,когато "играят" и отборите от елитната ни група..значи ще се излъчват 5-6 мача *nerd*

miro211
11.08.2015 18:12

На г- н Ганчев му е предложено да измести мача в Събота по същото време, от Септември са се съгласили, но Гришата ще пълни стадион.... Нещата не стават по този начин! Направи цените символични и стадиона ще се напълни.