Мейуедър: Боят с Пакяо бе най-важният в моята кариера

17:28
Мейуедър: Боят с Пакяо бе най-важният в моята кариера
Световният шампион по бокс за професионалисти Флойд Мейуедър нарече мача си с Мани Пакяо най-важния в неговата кариера. На 2 май в Лас Вегас в "Мача на века" Мейуедър победи Пакяо по точки и записа своята 48-ма победа на професионалния ринг без нито една загуба. 
 
"Аз съм много, много щастлив от това как се разви моята кариера. Всеки мач играеше важна роля, но най-важният мач бе номер 48. Въпреки, че всички мачове играеха сериозна роля, именно Пакяо наричаха момчето, от мача с което Мейуедър се отклоняваше. Както и на ринга, аз отговарях и разбивах критиката по мой адрес. Аз просто излязох на ринга и направих това, което бях длъжен. Няма значение как победих, важното е - аз победих", заяви Мейуедър.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
09.08.2015 20:21

Добре,че беше с контузено рамо...иначе щеше да ядеш здрав пердах....*smile*

AC_Milan_92_45
09.08.2015 23:06

Щом не си обявил преди мача, че имаш контузия, по каквато и причина да е било, нямаш право да се извиняваш след това. Колкото да ме дразни Флойд, факта беше, че както винаги е стратегически много добре подготвен, отправи по-малко удари към Мени, но повече точни. В край на сметка, точки и победа не се присъжда ако си удрял въздуха.